adriann wrote:Cand ai un business, de orice tip, te uiti cui te adresezi si care este situatia economica in general.
O fi asta adevarat, dar crede-ma, aici cei de la wizards nu se uita la Romania :)
adriann wrote:Cand ai un business, de orice tip, te uiti cui te adresezi si care este situatia economica in general.
fistyke wrote:adriann wrote:Cand ai un business, de orice tip, te uiti cui te adresezi si care este situatia economica in general.
O fi asta adevarat, dar crede-ma, aici cei de la wizards nu se uita la Romania :)
adriann wrote:@Silviu: eu sunt de 7 ani in Cluj si nu am vazut/auzit de nici un eveniment de promovare pt MTG. umblu prin oras, citesc presa din cluj, ascult radio-uri in cluj, in principiu aud de evenimentele din cluj. de asa ceva, nu am auzit. am ajuns sa joc pentru ca fiind coleg cu Liviu, mi-am cumparat de pe Steam jocul PC si discutand despre el, am aflat ca este si o comunitate in cluj.
legat de diferenta dintre studenti si elevi: sa fim sinceri, promovare facuta serios in camine nu a fost facuta altfel poate ar fi venit studenti. pe de alta parte, un elev sta acasa la parinti, are mancare etc. un student isi plateste caminul, da bani pe mancare, pe tren sa mearga acasa, pe bere in oras cu prietenii, pe tigari (unii). costurile sunt mai mari, iar banii nu extrem de multi. sunt de acord ca ar putea rupe putin din alte locuri pentru MTG, dar asta se intampla doar daca chiar vrea studentul respectiv. un student nu prea are multi bani pentru toate hobby-urile sale. cat eram eu student, era cam greu sa ma atraga un asemenea joc care necesita niste bani si timp, pentru ca toti banii mei mergeau in echipament de munte, iar timpul meu era ocupat de antrenament la munte sau garzi de salvamont. Nu iau apararea studentilor, dar spun ca au circumstante atenuante, inclusiv prin faptul ca NU am vazut vreo promovare facuta in observator de exemplu.
TehAuthor wrote:Scorpse nu stiu de unde faceti voi afaceri, buuuuut un display poate fi gasit la 80 euro in europa de la retailer cu tva inclus, daca tu vrei sa-ti pui 58 euro extra adaos comercial treaba ta, i don't care.
Problema e de prizepool, nu toti isi permit sa isi ia display la fiecare release sau sa investeasca in tot felul de avioane ca sa faca rost de niste carti de care au nevoie.
Prizepool = cards => trade => participare la standard => more money to the shop in an endless cycle.
Da am firma, da stiu cum functioneaza tot procesul economic, da ma deranjeaza cand fac unii pe victimele. Ok vrei profit fa ceva ok nu profita de pe urma clientilor tai cu nerusinare, ca fara ei nu ajungi niciunde.
TehAuthor wrote:Scorpse nu stiu de unde faceti voi afaceri, buuuuut un display poate fi gasit la 80 euro in europa de la retailer cu tva inclus, daca tu vrei sa-ti pui 58 euro extra adaos comercial treaba ta, i don't care.
TehAuthor wrote:Again, chestia e ca i don't care cat profit are firma care organizeaza vinde. Dar sa se gandeasca la comunitate.
Investitia de 4 extra boosters in prize pool nu e mare. La acelasi pret 70 ron per draft everyone would be happy.
P.S. The location of the retailer is secret, dar e in Europa
Scorpse wrote:TehAuthor wrote:Again, chestia e ca i don't care cat profit are firma care organizeaza vinde. Dar sa se gandeasca la comunitate.
Investitia de 4 extra boosters in prize pool nu e mare. La acelasi pret 70 ron per draft everyone would be happy.
P.S. The location of the retailer is secret, dar e in Europa
pai nu ma intereseaza locatia. ma intereseaza displayurile
serios. iti fac transfer maine de bani pt un case. In cat timp crezi ca le poti lua ? la 80Eur iau 6.
fistyke wrote:Some people have too much time :)
TudorGrigoroaia wrote:Cat despre noi cei din Cluj, trebuie sa recunosc ca am avut o situatie privilegiata mult timp, in ceea ce priveste preturile. Poate s-a contrabalansat putin cu faptul ca am jucat ca chiorii pe intuneric si speram in fiecare saptamana sa prindem loc unde sa putem juca. In toate localurile in care am jucat au fost probleme. Tot timpul ne mutau in spate si apoi sperau, cred, sa scape de noi.
Iata ca avem shop, sper ca lucrurile sa mearga inspre bine.
adriann wrote:scorpse, la 100Eur/display putem vorbi cand vrei si de ce comanda vrei. la o comanda mai mare, de 6 case-uri este si un discount :)Omu a zis de 80. Dc asta e pretul....atat dau.
Zgarbas wrote:http://www.youtube.com/watch?v=R2a8TRSgzZY&feature=youtu.be
TehAuthor wrote:S-a dus discutia total aiurea, era about more things in prize pool, ca deh nu e chiar asa expensive si s-a ajuns la companies and how much money they make.
Repet: Dupa mine poate sa faca 1 miliard pe luna atata timp cat nu se zgarcesc la some extra boosters ca sa creasca comunitatea care si asa e ranita si se tareste pe jos.
P.S. Prunas ar trebui sa te angajezi la un shop daca primeste angajatul 1 mil pe zi, eh ce zici? Moar moneys
P.S.2 scorpse se poate comanda doar for friends care vor pentru ei nu pentru cei care vor profit *wink wink*.