51

(264 replies, posted in Noutăți)

In cel mairau caz pui counter pe el si ai un blocker si 2 carti. De fapt in cel mai rau caz ii un vanilla beast tongue

Oricum, slaba rara domle... poate in edh unde te mai poti juca cu fate counters

52

(264 replies, posted in Noutăți)

De cand cu revolutia creaturilor is destul de comune... saracul savannah lion o ajuns bataie de joc

53

(264 replies, posted in Noutăți)

Io nu-mi dau seama, ii mai slaba sau nu ca fact or fiction... ca faptul ca oponentul decide la final si ca te forteaza la rosu si nu la black ma face sa cred ca-i mai slaba... well still, instant speed card draw, yay

54

(264 replies, posted in Noutăți)

Is slabe in vid, dar probabil o sa fie bune in standard si o sa le vanda asa. Asta este nu poti face shocklands mai slabe, asa ca le balansezi in standard cu restul cartilor...

55

(264 replies, posted in Noutăți)

Ii ok, + mai useless ca jace beleren, - mai bun de oponentul are creaturi. Ii anti-weenie, iti da tempo, fog, eventual o creatura decenta pentru o investitie destul de mica. In plus, daca resista o tura, is sanse sa reziste mai multe de pune blocker, si atunci o sa fie un annoyance tot meciul. Decent value doar daca reusesti sa scoti ceva pe masa cu ea, deci probabil ca depinde prea mult de ce joaca oponentul sa fie in main totusi... nu putea sa zica player si nu opponent, sa te poti juca cu scry tongue Still, turn 4 free creature.... mmmmmm

56

(264 replies, posted in Noutăți)

m0nstersnatch wrote:

http://forums.mtgsalvation.com/attachment.php?attachmentid=145298&d=1378267497

Deci ceva garruk mai ciudat? Ramp check, beasties check, ult meh. Pare bun, cam la nivelul garruk original.

Am eu un Kami of the Crescent Moon sau 2 pe acasa, daca chiar te pasioneaza ca si general il pot cauta si ti-l aduc cu proxima ocazie (cand o fi si aia, sau il las la ionut).

58

(264 replies, posted in Noutăți)

Eu nu apreciez rasismul subtil din imagine. Elspeth sta dreapta si viteaza, si Ajani ii plecat la picioarele ei, umil. Rusinos wizards, insultator fata de toate pisicile antropomorfizate tongue.
Anyway, creatura aia mare arata chiar bine.... intr-un fel iti pare rau ca asa art o sa fie risipit pe o carte micuta, probabil si ceva necomuna filler de limited.

Btw, am vazut ca mtgsalvation o trecut thoughtseize in spoiler... deci ii 100% confirmat? Ca daca da, mai tre ceva counter decent si o sa fie control.

59

(264 replies, posted in Noutăți)

Aia nici nu suna rau... day of judgment are 3 cuvinte si ii awesome. "Target planeswalker fights target planeswalker" cu flavor text "Naked".

60

(264 replies, posted in Noutăți)

Enchantment artifact? Wizards has gone full retard...

Silviu wrote:

HTW do these guys find these spoilers ahead of time? Are they janitors at Wizards?

Sau au acces la oameni de la wizards, sau la oameni care joaca in future future league

"An artifact creature that appears to be a big horse made out of wood"
I like this one... my bet is on Therosean Horse lol

61

(27 replies, posted in Administrativ)

Sau eventual sa ne comandam promo-urile alea tongue

62

(27 replies, posted in Administrativ)

TudorGrigoroaia wrote:

Modern-ul inca are probleme destul de serioase in ceea ce priveste "the fun" part. Tocmai tu ziceai ca nu iti place ideea de Combo mult in meta. Modern tinde sa fie 60% combo, 30% aggro si putin control (de obicei incorporeaza un combo).
Wotc inca baneaza anual cateva carti pentru a mentine o balanta dar tot exista niste deckuri care poti spune ca sunt crazy good dar nu prea interactive. Pe langa combo mai exista si acel annoying Fulminator Mage care il vad tot mai des in sideboard-uri. (i-a crescut pretul enorm in ultima vreme, mai ales pe MTGO)

Standard-ul actual mi se pare destul de boring dar sper ca odata cu venirea toamnei, se va schimba putin si meta-ul(intr-un sens pozitiv)

Relax a bit there munchkin, doar pentru ca meta-ul global de modern are impartirea aia nu inseamna ca si la noi o sa fie la fel... si card pool mare duce la o gramada de deck-uri personalizate pentru meta-ul local. Nu stiu, eu am obosit sa tot incerc sa tin pasul cu meta-ul impus de wizards, cu suisurile si coborasurile lui si zero libertate.


toranaga wrote:

Eu zic ca ati exagerat un pic aici. Da, sunt lucruri care incearca rg sa le faca care nu va plac, ei bine, negociat si alte cele...mi se pare ciudat sa aud de asa ceva. Doar ca si curiozitate, ce diferenta exista intre preturile rg si cei de la mures? Daca  sunt mai ieftini cei de la mures, ce va opreste sa mergeti acolo? Cred insa, ca cea mai mare problema e ca nu mai sunt jucatori care sa joace constant magic, care sa inteleaga ca e scump si sa aiba banii sa il joace.

This. Eu nu ma duc la kaufland sa le spun ca-s prea scumpi si sa negociez cu ei, ci ma iau si ma duc la alt magazin. Anyway, vin imediat iar studenti in cluj, o sa mai creasca numarul un pic de acolo. Also, puteti sa nu mai jucati numa standard in red gobo, si boostere de draft sa le luati de pe net... asa nu mai trebuie sa platiti la supra-pret numa boosterele de premiu si aveti si aveti si punctele.

63

(27 replies, posted in Administrativ)

Cine joaca modern? Eh? Eh? Nimeni? Ok, scuze, am plecat hmm

64

(264 replies, posted in Noutăți)

Pacat ca-i fake, ar fi fost ceva deck in jurul ei mai mult ca sigur. Anyway, ii funny, devotion ca mecanica dupa un set multicolor ii interesant. Also, faptul ca scry s-o intors ii awesome, una dintre cele mai bune mecanici de blue.

65

(264 replies, posted in Noutăți)

Cred ca am playset de de-astia... ii clar atunci, cu asa bomba tre sa ma reapuc de standard tongue

66

(264 replies, posted in Noutăți)

Lucent Liminid Inca mai fac preview-uri de future sight?

Is si carti de-alea, da-i diluat... o luat si staple-uri de causal din cate vad.

68

(25 replies, posted in GameFlux)

Silviu wrote:

Still seems shit to me. Freaca extrem de tare flavourul: "Ok eu joc o Olivia." "Joc SI EU una." Wow..so much for legendary.

Is multe lucruri care se pot argumenta flavorwise cu chestia asta cand tu esti un summoner intr-o lume mulata pe niste reguli de card game, dar sincer... Magic ii first and foremost un card game, si prioritatile ar trebui sa fie mecanicile, nu flavor-ul. Daca mecanicile de baza se pot imbunatati si flavor-ul se poate corecta... cea mai mare schimbare in directia asta oricum o fost introducerea planeswalkerilor ca si carte (probabil ati auzit si voi atunci urletele a mii de vorthos, da' n-ati stiut ce is tongue).

Also, legendaritatea la planeswalkeri ii tot in functie de subtype, n-o sa poti avea jace beleren si jace architect of thought pe masa simultan, unul la alegere merge in cimitir pentru ca au subtipul jace. Faptul ca si tu si oponentul aveti acelasi legendar... flavor-wise parca tu oricum summonai un simulacru al persoanei respective, nu chiar persoana tongue Asta asa, din putinul lore care nu-l stiu, might be wrong tongue.

In b4 planeswalker clone, btw tongue

69

(25 replies, posted in GameFlux)

Asta ii una dintre cele mai bune decizii care le-o facut de o gramada de vreme. La alealalte cu mana burn si combat stack mai aveai ce le reprosa, da' schimbarea asta mi se pare ca are putine dezavantaje si mult prea multe avantaje. Sa blochezi legendara oponentului ca tu ai pus primul pe masa ii stupid si neinteractiv, si la planeswalkeri sa nu poti sa ti-l joci pe ala din mana pana nu-ti moare ala de pe masa ii design prost. This is fun, si macar nu mai castiga ala care o avut bulanul sa puna primul legendara/planeswalker-ul pe masa in mirror.

70

(17 replies, posted in Noutăți)

Silviu wrote:

Nu dupa pret. Dar, ipotetic, maine reprinteaza Moxurile; cum s'ar simti aceia care au facut o investitie in alea si joaca Vintage sau, pur si simplu, au facut rost de ele pentru colectie?

S-ar simti fix cum trebuie, ca si cum sa colectionezi carti dintr-un trading card game ca si investitie monetara ii o idee stupida. Oricum, wiz n-o sa reprinteze veci cartile alea, legal snafu would be too big. Eu personal sper sa vad cateva carti de nota zece prin ftv-ul asta, si macar vreo 3 carti viabile in modern. Prolly primeval : D

71

(17 replies, posted in Noutăți)

Putin probabil tarmo, ala vinde boostere suficient de bine, dar ceva money rares sigur o sa fie. Push-ul pentru modern sa inlocuiasca legacy/vintage ii destul de puternic, vrea si wizards sa scape de pacostea care o devenit reprint policy-ul lor

72

(17 replies, posted in Noutăți)

De ce? Doar ii un produs care clar favorizeaza jucatori de modern (no restricted reprint list), deci cele mai multe carti o sa fie viabile in formatul ala.

73

(17 replies, posted in Noutăți)

Zgarbas wrote:

Dominatrix granny?

Prolly mother of runes, dunno. Nice competitive product tho.

74

(242 replies, posted in Noutăți)

benczi wrote:
Bogdish wrote:

http://forums.mtgsalvation.com/attachme … 1365739313 .Ati zis ca setul e numai pt limited?Ei bine Resurgence asta cred ca isi face o aparitie in multe deckuri.

e ok-ish, ..., pt. o mitica. dar nu cred ca o sa coste mai mult de $30-$40.

Pe la pretul asta se invarte o mitica ok-ish in ziua de azi? Jizas...

75

(242 replies, posted in Noutăți)

http://i.imgur.com/GbQtbUK.jpghttp://i.imgur.com/WJ6DitZ.jpghttp://i.imgur.com/j4mKFs5.jpghttp://i.imgur.com/Rlt2g8J.jpg