126

(179 replies, posted in Noutăți)

Funny faza cu temporal mastery... o sa fie un miracol daca-si mentine pretul tongue

TudorGrigoroaia wrote:

Maro a confirmat de curand ca va fi o carte in AVR care va explica diferenta dintre blue looting si red looting si ca sigur nu e faptul ca la rosu e 'discard at random'. Faza asta cu discard random este exceptia si.nu regula.
Regula va avea.de-a face cu ordinea dintre discard si draw. Probabil ca va fi discard> then draw ( cum e si reforge de soul)

Neato. Oricum, mai demult parca anuntasera ei ceva modificari legat de looting si color pie, nu (in sensul ca s-ar putea sa treaca la rosu)?

127

(179 replies, posted in Noutăți)

Apoi no, ca sa fie in color pie la rosu tre sa fie at random... saracu drac tongue

128

(179 replies, posted in Noutăți)

Yep... si nu stiu di ce dar am impresia ca-i genul de carte care o sa straluceasca mai mult post-rotatie. So yea, skrillex pw ain't half bad.

Also, ca sa pun un pic lucrurile in context, uitati ce primeste blue pentru 2 mana cu efect similar: Merfolk Looter

129

(19 replies, posted in Taverna)

Night of the f-in ninjaaaaaaaaaaa, amagad. S-ar putea sa doresc si eu o parte din acele produse.

130

(179 replies, posted in Noutăți)

Mult support pentru r/u combo... si pw-ul si land-ul merg chiar fain in ceva combo gen burning vengeance/flashback something. Ma intreb daca iar ii ceva strategie care o sa fie mai buna cu block-ul urmator...

Anyway, nu-i asa rau... n-are lumea atatea carti sa scape de el prin tura aia. Dar oricum, nu l-as juca in nici un caz in rdw decat daca vrei sa-ti golesti mana pana in tura 3-4 si sa-i tot dai + tongue

131

(40 replies, posted in Evenimente)

Gasita amu pe net lol :
http://i.imgur.com/Nxwqh.png

132

(179 replies, posted in Noutăți)

Zgarbas wrote:

planeswalkerita asta arata uber-funky. Ca sa atraga din fanii yu-gi-oh? (it's funny 'cause she's made of people)

Moon rabbits, moon rabbits (personal preferam sa fie kitsune tongue). Poate ii semn ca o sa se intoarca la kamigawa candva in viitor.


m0nstersnatch, planeswalkerii intotdeauna is greu de evaluat din cauza avantajului incremental, si daca ii sa-i evaluezi in functie de ce fac 1-2 ture toti overcosted. Dar daca mai pui si ca oponentul trebuie sa-si consume resurse sa scape de ei se schimba un pic treaba. Problema ii ca planeswalkerii is toti indirect carti de control (iti trebuie ture ca sa poti scoate avantaj maxim), asa ca aia care-s chiar pe culori de control tre sa coste un pic mai mult.
Eu zic ca cel mai asemanatoare ii cu venser, buna in anumite deck-uri dar in nici un caz nu o sa defineasca meta-ul, dar daca apare un deck de control decent sigur o sa joace 1-2 bucati.

Also ghost flicker ii prost. Too narrow to see standard play, ce-o sa faci cu el, o sa-l joci sa detapezi doua landuri? Sau cine stie, paote toate blink-urile astea is ca sa lege innistrad de block-ul urmator, and this one is a huge sleeper card tongue

133

(179 replies, posted in Noutăți)

Rarres wrote:

Înjerul ăsta, la cât costă, are stofă de rară. Adică no, un 3/3 cu flying și o abilitate relevantă la 3 cmc? Yes, please!

Ii varianta mai slaba la ala 2/3 din zendikar... interesant, dar nimic special (cel putin daca nu mai apare iar ceva aberant si cheap cu abilitate de etb, altfel pierzi prea mult tempo).



Rarres wrote:

În rest, lame PW. Adică-i bun pentru UW Control, mai ales cu nenea Giddy pe masă, însă mi se pare un PW ca nuca-n perete. În altă ordine de idei, încep să mă grețălesc de la atâția înjeri. Bleah. The devils and demons of this set are bad-ass, though, deci balansul iegzistă!

Come on rares, moon rabbits are awesome tongue Also are tot ce-i tre la un pw sa fie jucabil: o metoda sa se apere si card advantage sub o forma sau alta. -2-ul poate trage multe carti...

134

(179 replies, posted in Noutăți)

http://i.imgur.com/QG6Wy.jpghttp://i.imgur.com/6r0H2.jpghttp://i.imgur.com/ayrXN.jpghttp://i.imgur.com/IqdXR.jpghttp://i.imgur.com/MNSgb.jpg

Also AVR are 2 pw.

135

(39 replies, posted in Noutăți)

Ce fain o facut land-urile http://imgur.com/a/nsfTu#0

136

(341 replies, posted in Noutăți)

Da' rahat, dragon planeswalker, nu-i ca si cum bolas are monopol tongue

137

(179 replies, posted in Noutăți)

Nu pare sa fie triggered, ii doar cost alternativ. Mono-black edh cu demonul ala pare chiar fain... viata multa de platit in formatul ala...

Btw, cu frame-ul ala tuguiat pentru miracole o sa auzim un cor de fiecare data cand le jucam, si-o sa fie toate foil sa straluceasca?

138

(341 replies, posted in Noutăți)

Puah, un standard cu Dark Confidant si Snapcaster ar fi cel mai broken de-o gramada de vreme... n-o sa-l reprinteze ei pe bob, si-asa o fost mai puternic decat o vrut. In schimb s-ar putea sa reprinteze shocklands, si-asa trebuie sa faca asta ca sa poata lumea juca modern ^_^.

139

(341 replies, posted in Noutăți)

Litera cu litera am avut reactia lui mihai... AMAGAD, aflam ce s-o intamplat cu niv tongue

140

(14 replies, posted in Evenimente)

http://i.imgur.com/86M24.png

lol

141

(7 replies, posted in Evenimente)

Face la misto, si vocea ii la misto.

142

(11 replies, posted in Noutăți)

Amu daca chiar ar vrea sa faca o treaba, ar putea sa bage cele 10 shocklands + inca 5 random tongue

Geists seamana al dracului de mult cu Sower of Temptation... oricum, solutie buna pentru un deck mai aggro contra titani...

Ce set mediocru... multe carti tribale sau w+something aggro jucabile though.

145

(2 replies, posted in GameFlux)

Dada, contact me on messenger for details and ransom.

Ii 6 mana tongue Eu nu m-as stresa, nu pare prea jucabil... lord de 6 mana, si mai tre sa si incasezi damage sa faca ceva, mda. Partea cu undying ii fun totusi, poate apare ceva combo cu ea.

Also, da, ii poti avea pe ambii simultan. La fel cum ai putut avea Iname, Death Aspect , Iname, Life Aspect si Iname as One. Ca sa nu mai vorbim de situatii funny cand unu are Nicol Bolas, Planeswalker, si alalalt Nicol Bolas tongue

Ba sa crezi!

Anyway, ii irelevant cat de buna-i cartea, piata secundara mtg ii nebuna.

Ii set mic care nu-i draftat dupa, pare sa fie singura mitica buna... seems familiar. Oh hell, si eu vreau o bancnota de 100 de dolari.

149

(39 replies, posted in Noutăți)

Flavor ca flavor, dar set mic urmat de set mare cu planeswalker bun ultima data o insemnat carte de peste 100 usd... is curios cat de jucabil o sa fie sorinel.

150

(39 replies, posted in Noutăți)

http://www.wizards.com/Magic/Magazine/A … arcana/864

http://media.wizards.com/images/magic/daily/arcana/864_40j2z3mfwo.jpg
http://media.wizards.com/images/magic/daily/arcana/864_unhbhpaqaq.jpg