Da-i-le lui Sorin Rancor si Wolfir smile

2

(11 replies, posted in Mtg Brasov)

Dezavantajul este insa timpul. Asa cum zicea cineva la prerelease de obicei se da la fiecare jucator o foaie cu toate cartile si trebuie doar sa bifeze ce a desfacut el si sa scrie nr de bucati. Avantajul este ca toti completeaza in acelasi timp, in loc de un singur om sa stea sa verifice cartile la 18 oameni si sa le treaca pe rand in tabel.

Idee e ok cu excelul, dar cred ca se aplica mai bine la alte evenimente smile.

3

(11 replies, posted in Mtg Brasov)

Pai si cine sta sa puna de 18 ori pentru fiecare jucator? Este un singur laptop. Nush ce sa zic. Oricum mie mi se pare o formalitate chestia asta cu cartile. E clar ca nu ai de unde sa ai carti de gatecrash, mai ales ca pre-releasul e duminica mai peste tot. Plus de asta cred ca nu e cazul de asa ceva in comunitatea noastra. Fiecare participant are premiul garantat, pe langa ce cumpara si foloseste. Ar fi stupid sa vi sa trisezi la pre-release. Parerea mea smile.

Marea masa nu are mereu dreptate sau este neaparat avantajata de alegeri big_smile. Eu, unul am ales dupa culorile pe care le-as combina, in general smile

Eu aleg Rakdos wink

6

(5 replies, posted in Mtg Brasov)

@Tudor

Ai dreptate. Fiecare format si alternativele lui au unele avantaje si dezavantaje. Cat despre tentatii, ele exista si la draftul de 60, cat si la cel fara premii de 45 (cel putin asa zic eu). Se prea poate, dupa punctul pe care l-ai expus, ca acest tip de draft sa fie putin mai calitativ, pentru ca tot focusul ar fi pe crearea unui pachet bun, nu pentru a lua carti doar ca sa nu joace ceilalti cu ele. 

Sincer sa fiu, sunt cam nou la jocul asta fata de voi si nu am experienta, ceea ce poate fi un dezavantaj pentru mine la draft, pentru ca nu stiu foarte bine sa-mi leg pachetul, sau ce pozitie sa iau in draft astfel incat sa-mi vina carti bune, dar nu am spus ca n-as juca. Cel mai "rau" lucru care s-ar putea intampla este cel pe care l-am precizat, iar acela nu este un motiv sa zic nu la formatul acesta. Era doar o constatare. Formatul are anumite avantaje (cum ai zis si tu) pentru care ar fi interesant.

PS. Cei care pleaca dupa ce iau bataie si nu stau pana la final, mi se par oameni fara caracter. Daca nu stii sa pierzi cu capul sus, atunci nu esti pregatit sa castigi. Parerea mea. Nu cred ca este cazul insa sa vorbim despre asta, eu n-am vazut pe nimeni sa faca asa smile.

7

(5 replies, posted in Mtg Brasov)

Pare interesanta ideea... dar e cu doua taisuri. Daca iti vine in booster o rara pe care ti-o doresti, si in rest nu te intereseaza, sunt sanse mari sa o pierzi la sfarsit, ceea ce e naspa. Pe de alta parte daca cineva ia o rara pe care nu o doreste o poate lasa pentru altii.

Dar sa luam un exemplu: eu vreau Thundermaw Hellkite. M-as oftica sa-mi pice in boosterul meu, sa joc cu ea, si la sfarsit sa o pierd, pentru ca suntem mai multi interesati de carte si eu nu sunt primul la rand. 

Spun doar ca pot exista astfel de situatii. De incercat as incerca sa vad cum e, dar eu urmatoarea perioada o sa vin doar pe 26 la standard daca se tine, dupa aceea voi pleca in concediu. Deci probabil pe la sfarsitul lui septembrie sau inceputul lui octombrie o sa ma mai bag la evenimente smile.