1

(5 replies, posted in GameFlux)

Am inteles, oke.

Ar putea sa fie productiva o sectiune de genu pe forum pentru incepatori, pentru ca mi se pare ca sunt destul de multe lucruri interpretabile ce pot decide soarta unu meci.

Apropo, cum pui linkul pe forum ca sa iti arate si imaginea la mouse over? .. ca se pare ca mie nu prea mi-a iesit.


Mersi mult !

2

(5 replies, posted in GameFlux)

Buna,

am inceput recent sa joc si unele carti mi se pare confuz, incepator fiind si desi am mai cautat si pe net tot am ramas putin in ceata nestiind corect toti termenii( cred).
So ma gandeam ca poate aici as putea sa fiu lamurit mai repede/usor.

Referitor la Howl of the Night Pack , nu stiu exact cate tokene trebuie puse.
Caz 1. am 7 landuri de tip Forest, pe care le folosesc ca sa platesc costul cartii. Asta inseamna ca pot sa pun 7 tokene sau  nu pot sa pun nici unul ?
Caz 2. am 7 landuri de tip Forest si am un artifact care imi da 2 x mana de tip Forest. Mana de la artifact se pune sau se numara numai landurile permanente ?  -> desi cred ca se pun doar landurile, dar sa fiu sigur

Mersi !

3

(6 replies, posted in GameFlux)

Din pacate, eu maine o sa fiu plecat de dimineata din Cluj, dar daca e as putea veni azi, maine intr'o zi mai spre seara in care poti tu, numai sa imi zici unde.

Mersi !

4

(6 replies, posted in GameFlux)

Da, m'ar ajuta mult.

Mersi !

5

(6 replies, posted in GameFlux)

Buna,

sunt nou in ale MTG'ul, mi'am cumparat recent niste carti de la cineva, dar din pacate desi au venit in numar destul de mare pentru mine, incepator fiind, sunt de toate inafara de lands.

So are cineva extra lands de care vrea sa se scape intr'un fel sau altul?

Mersi !

Bogdan