30-Aug-2012 14:14
(Last edited: 30-Aug-2012 20:09)
31
fistyke wrote:TripleXMan wrote:My Chaos. My Carnage. My Guild.
De ce oare e pe pozitia 9 din 10? :( toata lumea cu Izzet? :/
Eu in continuare sunt de parere ca nebunia a inceput din cauza celor doua carti care sunt spoiluite. Sigur, sunt si multi jucatori care implicit no matter what Izzet aleg, dar Izzet Charm si Goblinu ala cred ca a avut mare efect. But again,... s-ar putea sa ma insel.
Te inseli sigur.
Explicatia rezida in faptul ca Izzet e probabil cea mai iubita combinatie worldwide alaturi de Simic, Boros, Orzhov si Golgari in aproximativ aceasta ordine. De ce e asa? Pai in primul rand pentru ca toate acestea sunt combinatii de culori inamice, mult mai rar intalnite si care au efecte mai interesante.
In plus, Izzet e culoare Combo-urilor cele mai faine (Pyromancer ascension - good old times).
Dovada ca nu e o chestiune de moment si chiar e cea mai iubita ghilda este votul de pe mtgsalvation care merge de cateva luni bune si Izzet a castigat detasat si acolo.
http://forums.mtgsalvation.com/showthread.php?p=8918792
Eu iubesc Izzet pentru ca e o combinatie perfecta zic eu (control cu putin burn) si mai ales pentru ca se fac tot felul de combo-uri interesante.
Un alt motiv ar fi faptul ca Niv-Mizzet e unul din cei mai indragiti lideri de ghilda.
Uitati-va putin la cartea Electrolyze si spuneti-mi daca nu e superba?