Re: nu stiu voi, dar
The path of the hero....
You are not logged in. Please login or register.
The path of the hero....
pentru cei interesati de modern
Si cine ar fi aia
BTW, mai joaca cineva scrolls?
pentru cei interesati de modern
Poate gresesc, dar lista aia se poate reduce la doar cateva deckuri competitive:
-GR Tron
-Jund
-GB Midrange
-Melira Pod
-Affinity
-ExarchTwin(?)
Si daca as mai trunchia, as zice ca cele mai bune sunt GBx Midrange(have all your bases covered), Affinity(because SMASH!) si Melira Pod( my god cum isi poate revine).
Poate gresesc, dar lista aia se poate reduce la doar cateva deckuri competitive:
-GR Tron
-Jund
-GB Midrange
-Melira Pod
-Affinity
-ExarchTwin(?)
Nu stiu, dar eu zic ca cu un card pool asa mare, mai mult conteaza metagaming... doar pentru ca metagame-ul competitiv s-o stabilizat in jur la deck-urile astea, nu inseamna ca restul nu-s bune. Si in plus tu ai doar o lista, fara diagrama nu te asculta nimeni
benczi wrote:pentru cei interesati de modern
Si cine ar fi aia
BTW, mai joaca cineva scrolls?
u know, slowly, slowly, putem incerca un eveniment de modern luna asta.
Silviu wrote:Poate gresesc, dar lista aia se poate reduce la doar cateva deckuri competitive:
-GR Tron
-Jund
-GB Midrange
-Melira Pod
-Affinity
-ExarchTwin(?)Nu stiu, dar eu zic ca cu un card pool asa mare, mai mult conteaza metagaming... doar pentru ca metagame-ul competitiv s-o stabilizat in jur la deck-urile astea, nu inseamna ca restul nu-s bune. Si in plus tu ai doar o lista, fara diagrama nu te asculta nimeni
Ai dreptate. Metagamingul e un factor important, dar din cate am vazut, GBx midrange si Melira Pod au avut constant rezultate bune. And Affinity a close third. Cat despre diagrama, I'll make one...with ponies...and rainbows
Trickster wrote:Silviu wrote:Poate gresesc, dar lista aia se poate reduce la doar cateva deckuri competitive:
-GR Tron
-Jund
-GB Midrange
-Melira Pod
-Affinity
-ExarchTwin(?)Nu stiu, dar eu zic ca cu un card pool asa mare, mai mult conteaza metagaming... doar pentru ca metagame-ul competitiv s-o stabilizat in jur la deck-urile astea, nu inseamna ca restul nu-s bune. Si in plus tu ai doar o lista, fara diagrama nu te asculta nimeni
Ai dreptate. Metagamingul e un factor important, dar din cate am vazut, GBx midrange si Melira Pod au avut constant rezultate bune. And Affinity a close third. Cat despre diagrama, I'll make one...with ponies...and rainbows
no... pls, just don.t. no ponies. no rainbows. we already have pigs that fly.
So much hate in that chart
Just an idea, dar nu vreti sa ne facem Legacy decks din proxyuri si sa jucam asa casually? Ar costa 15lei cu autocolanti si arata foarte fain.
Last edited by Lukecelmare (2013-11-07 07:12:07)
ba voi ce mai faceti?
Personal aștept acel reveal.
În rest joc Fifa pe retarded easy și râd ca un bou când dau goluri.
nightride wrote:ba voi ce mai faceti?
Personal aștept acel reveal.
În rest joc Fifa pe retarded easy și râd ca un bou când dau goluri.
hahahaha
eu beu vin la o onomastica. vine si revealu, tableta are baterie inca and there are some 1R goblins workin on some technical boulders right now. in rest as juca niste rocksmith in momentu asta, ce-i drept...
Eu ma duc acum la Tig-Con de maine, mi-am luat liber 2 zile. Let's meet there .
Eu ma duc acum la Tig-Con de maine, mi-am luat liber 2 zile. Let's meet there .
We'll meet there. Va astept la un cube, for old times sake.
Ce ziceti daca introduc cateva carti din Conspiracy care sunt Draft Matter Cards ?
Mai multe informatii aici>
http://www.wizards.com/magic/magazine/a
ymechanics
Last edited by TudorGrigoroaia (2014-05-21 12:01:22)
I'm addicted.
https://www.youtube.com/watch?v=mTRmAhu08pA
Da, știu, it's not even ”soooo last year”, e mai perimată treaba decât atât, dar așa sunt eu, mai încet.
This is too good not to share:
http://www.reddit.com/r/magicTCG/commen
g_a_magic/
http://imgur.com/a/N8NOO for shits and giggles
Ce m-am distraaaaaaaaaaaat! Reacția a fost aproape de stop cardiac, dar nici nu mă mir... Thanks, mr. Trickster, 'twas cool!