Re: The new EDH - "Commander"
Abilitatea lui ala b/g ii tare ciudata... imi place, mi-ar placea sa fie de-astea in Innistrad.
You are not logged in. Please login or register.
Abilitatea lui ala b/g ii tare ciudata... imi place, mi-ar placea sa fie de-astea in Innistrad.
si daca tot e vorba de commander si multiplay... un articol care merita citit http://mtgsalvation.com/1286-off-topic- -lose.html
Oai. Vish Kal se roaga sa fie abuzat.
Uhu! Mi-au dat un vampir pe care sa il joc
Sa vedem acum cat de scump va fi...
3 din promo-uri.
I see a resemblance
Also, Basandra:
nice....
Basandra sper sa fie inclusa in deckul de commander pe care l-am comandat
Basandra îmi aduce aminte de flavor textul de la War Priest of Thune
"Let nothing take away from the purity of swords clashing or of arrows taking flight toward the breast of evil."
Luptă dreaptă
Eu prefer aia stramba... mmm, counter
Eu prefer Gaea's Revenge... mmm, uncounterable
Vish Kal arata ca si un gang leader gay. Also, I see Terminator glasses on his face. Anybody else?
Vish Kal arata ca si un gang leader gay. Also, I see Terminator glasses on his face. Anybody else?
Oh c'mon!
E unul din artwork-urile din ultima vreme care arata intradevar a "classic fantasy". Tipul e vampir, the embodiment of darkness. Prin urmare, e gay ca in "happy" da, dar gay ca si "Twilight" nu.
In plus, fundalul la fiecare imi place foarte mult. Foarte expresiv si plin de personalitate.
Also, I see Terminator glasses on his face.
no way...
Artworkul e bun, da, arata bine si toate alea. Si nu arata Twilight gay, ci hard gay
Acuma serios, ma indoiesc ca artistul nu a observat ca arata ca si cum ar avea ochelari de Terminator si craniile de pe umerii lui il fac sa para ca si cum ar fi supper buffed, la fel ca si pielea aia incrucisata de pe piept. And his very relaxed "I'm so cool" pose.
Also, Basandra:
Super tare desenata cartea!!!!!!! Eu cred ca asta e ingerul pazitor a lui Gideon
Da oare si al meu e tot asa o bunaciune:P
O poza mai frumoasa cu nea edric:
*Elrond
conform site-ului oficial si mtgcommander.net vom avea Sol Ring (!!!) si respectiv Lightning Greaves
Last edited by Mitza (2011-06-01 04:32:13)
Awesome stuff indeed
Cartile respective:
Şi preview la cărţile noi de lunea viitoare! Yay!
nicee... si arata foarte bine sol ring. abia astept sa vad noile carti
Art:
Damia, the Stone Sage
she is sexy as hell....:cool: