Marvel's Spider Man
releases on September 26, 2025!

Preorder now on CardKingdom Preorder now on TcgPlayer

Marvel's Spider Man
releases on September 26, 2025!

Preorder now on CardKingdom Preorder now on TcgPlayer
409 total results       Page 1 of 14 Next Last
You must login or register to post a new reply
Posts [ 1 to 30 of 409 ]
Trade score 12 (100%)
Community Admins
Registered: Jul 2009

[u]Informații set:[/u]

Abreviere: M12
Cărți în set: 249
Pre-Release: 9 Iulie 2011
Release: 16 Iulie 2011
Game Day: 13 August 2011
Trade score 1 (100%)
Members
Registered: Aug 2009
Ceva art nou pentru planeswalkeri, se pare... nu prea pare reusit:
Trade score 0 (100%)
Members
Registered: Mar 2010
Ce Jace naşpa. Acum înţeleg de ce poartă gluga aia în Jace, The Mind Sculptor.:D
Trade score 1 (100%)
Members
Si art-ul cu chandra ii la fel de rau:

Chiar disproportionata, uite numa' ce solduri are.
Trade score 25 (100%)
Members
Registered: Oct 2010
Ce i-au facut mah Chandrei? :(

(deci de-asta manipuleaza Jace mintile, sa-i uite fata :P )
Trade score 27 (100%)
Members
Registered: Dec 2009
Nu cred că trebuie să ne panicăm. Eu sunt de părere că ăsta e ceva fan-art pentru duel-deck-ul Jace vs. Chandra. N-are cum să fie atât de manga-style dintr-odată artworkul de pe cărțile de Magic. Mai ales într-un CoreSet. Dar mă rog, este și asta o posibilitate.

În altă ordine de idei, Chandra are o față de canal. Mai de canal decât al lui Jace. Zici că-i transsexual nereușit.
Trade score 1 (100%)
Members
Rarres wrote:Mai ales într-un CoreSet.
O sa fii surprins.
Trade score 6 (100%)
Members
Trade score 2 (100%)
Members
Registered: Sep 2010
01-Mar-2011 08:31 (Last edited: 01-Mar-2011 09:36)
9
Rarres wrote:Nu cred că trebuie să ne panicăm. Eu sunt de părere că ăsta e ceva fan-art pentru duel-deck-ul Jace vs. Chandra. N-are cum să fie atât de manga-style dintr-odată artworkul de pe cărțile de Magic. Mai ales într-un CoreSet. Dar mă rog, este și asta o posibilitate.

În altă ordine de idei, Chandra are o față de canal. Mai de canal decât al lui Jace. Zici că-i transsexual nereușit.

Acum nu de mult a aparut un manga cu Chandra, asa ca ...
Trade score 12 (100%)
Community Admins
Nu-i nici pe departe art manga asta. Ce tot vorbiti acolo.
Trade score 1 (100%)
Members
Yup... pentru comparatie, astea-s variantele japoneze ale celor doi:
Trade score 25 (100%)
Members
01-Mar-2011 09:27 (Last edited: 01-Mar-2011 09:35)
12
freza+moaca lu jace e tipic manga.
barbii uber ascutite, ochi mariti, proportii exagerate. Manga are mai multe variatii:P.

Mi-am dat seama de cine-mi aduce aminte Jaceul asta.
de Emo Spiderman

Ioi. Manga Chandra sucks:P. mi-o imaginam ceva de genu asta
Trade score 3 (100%)
Members
De ce trebuie sa strice japonezii tot? Of of...
Trade score 1 (100%)
Members
Da' ce ti-o stricat japonezii in ultima vreme? :P
Trade score 12 (100%)
Community Admins

Din imaginea asta aș putea spune că Ajani și Liliana au c-am ieșit din schema PW-ilor clasici. GIdeon si Sorin să le ia locul?

Gideon arata chiar ca Gannicus din Spartacus: Gods of the Arena.
Trade score 0 (100%)
Members
Registered: Apr 2010
omg that artwork is so awful! and since when is Garruk supposed to be the big oaf guy? me big, me smash!

Sorin looks like Tom Cruise and Jace's arms are held unnaturally high. if you keep your hands crossed like that they come underneath your chest. unless you're a hispter. Hipster Jace and Hulk Garruk. awesome :rolleyes:
Trade score 1 (100%)
Members
Oh my f-ing god, bratul lui garruk ii mai mare decat Chandra. Tare as vrea sa se decida o data cum arata astia :P Btw, daca tot i-o schimbat, oare aia is chandra ablaze si jace 2? :P Anyway, good choices, si gideon si sorin is mult peste lili si ajani.
Trade score 1 (100%)
Members
Registered: Oct 2009
Sorin isi tine sabia foarte aproape de Jace. Eu in locul lui m-as bucura de oportunitatea de a scapa lumea de Wallet Sculptor :)
Trade score 42 (100%)
Members
Registered: May 2010
Jesus Christ ce tare e wallpaperul ala!!! Radiaza awesome...bine...jace e putin deformat, de fapt mai mult uitandu'ma la fata.
Dar restul arata asa de awesome!!!
Barzoon wrote:Sorin isi tine sabia foarte aproape de Jace. Eu in locul lui m-as bucura de oportunitatea de a scapa lumea de Wallet Sculptor :)
Sa'i tai oleaca din pret :))
Sper sincer sa scada cmc la chandra si sorin sa fie relativ jucabili. O da, si sa scoata celestial purge'ul la alb
Trade score 1 (100%)
Members
O sa fie reprint-uri, n-o sa fie pw noi. Adica ar putea fi, dar m-as indoi... anyway, sorin asta chiar nu se spala niciodata pe fata?
Trade score 42 (100%)
Members
11-Mar-2011 10:38 (Last edited: 11-Mar-2011 10:53)
21
De parca in artworkul de la zendikar sau RoE avea tenul mai deschis :P Mi se pare ca ii adauga o tenta mai evidenta de darkness.
Recunosc ca ar fi cam weird sa'i schimbe. Dar, daca le'ar face un upgrade, lumea ar sari repede sa'i caute. Deci din punctul de vedere al celor de la wizards ar fi "win-win"
Trade score 25 (100%)
Members
De ce inca un jace? :(

And maaan, ce artwork naspa.
Trade score 13 (100%)
Members
Cel mai oribil artwork. EVER! Zici ca e ceva film ieftin dupa ceva desen Marvel, zici ca e Justice League nu MtG.
Trade score 0 (100%)
Community Admins
Registered: Jun 2010
vikirosen wrote:Cel mai oribil artwork. EVER! Zici ca e ceva film ieftin dupa ceva desen Marvel, zici ca e Justice League nu MtG.
it is .. cu toate ca nu ma prea bag la discutii despre artworkuri, trebuie sa subscriu aici ca nu imi place nimic din mesajul acestui wallpaper.
Trade score 1 (100%)
Members
Ei hai, Chandra arata ok, Gideon la fel. Sorin si Jace arata un pic afectati la creier, si Garruk saracul... valeleu.
Trade score 13 (100%)
Members
Trickster wrote:Ei hai, Chandra arata ok, Gideon la fel. Sorin si Jace arata un pic afectati la creier, si Garruk saracul... valeleu.

Gideon e singurul care arata bine, mai putin pozitia pe care si-a asumat-o.
Chandfra arata de parca e ceva efect CGI dintr-un film cu buget scazut.
Sorin arata ca si Tom Cruise cand da in TBC.
Iar Jace arata ca o muiere ascunsa dupa nu stiu ce.
Garruk saracul, se ia la intrecere cu The Hulk. GARRUK SMASH!
Trade score 36 (100%)
Members
Mah, da ce usor veniti cu critici cand vi se pune ceva gata facut. Deci eu inteleg ca fiecare are o parere, dar comentariile pe care le-am citit,.. de parca everyone is an expert. Mi-e nu mi se pare deloc rau artworkul, si mai e de vazut ce artwork-uri o sa fie pe carti. I like it :)
Trade score 25 (100%)
Members
I don't:P. Fetele is prea off. Si chandra pare siliconata la ceva doctor prea ieftin.
Trade score 0 (100%)
Members
Registered: Apr 2010
Nu e vorba de a fi expert sau nu, e vorba de gusturi. Nu a criticat nimeni talentul cu care a fost desenat artworkul asta oribil, doar ce a iesit in final :P
Trade score 17 (100%)
Members
Tiind sa cred ca sunt 4-5 designeri diferiti care au desenat acesti planeswalkeri (nu am verificat, dar probabil).
Asta inseamna ca Wizzard a luat un Phutuishopist si l-a pus sa ii puna cumva impreuna.
Acesta a luat layerele, a mai prelucrat, a mai pus de aci de pe dincolo si a scos art-ul mentionat.
Fiind mai multi designeri care au facut separat pe fiecare si dupa puse impreuna, nu poate sa arate foarte bine impreuna. Arata OK, dar nu e ceva ce iti ia mintea, exact din motivul mai sus mentionat. (parerea mea)
Posts [ 1 to 30 of 409 ]
409 total results       Page 1 of 14 Next Last
You must login or register to post a new reply