Trickster wrote:. Daca baga un enchantment de 3 mana care la fiecare upkeep pune un vampir 1/1, devine un pic mai decent, nu?
Ok, dar nu vad cu ce ar ajuta enchantment-ul mentionat de tine. Din cate stiu, Bloodthirst se activeaza doar daca un oponent a primit damage in tura respectiva, iar la inceputul upkeep-ului sunt slabe sanse sa il fi atins pe adversar. Prin urmare vei ramane cu un vampir de 1/1 chiar daca ai lordul cel nou pe masa. Desigur, ipotetic vorbind.
Nu cred ca vor da un nou lord pentru vampiri. Din cate vad vor sa foloseasca Bloodthirst pe toti vampirii iar asta care e pre-release promo e foarte flavourful in privinta asta. Nu cred ca vor reprinta Nocturnus & Captivating pentru ca nu se mai incadreaza in noul tipar de vampiri creat de M12 - Bloodthirsty vampires .
In Innistrad probabil ca vor continua sa printeze vampiri pentru a intari si mai tare tribe-ul si cu siguranta vor folosi alte abilitati pentru ca Bloodthirst e mecanica ce revine doar in M12 . Cel mai probabil va fi o abilitate de graveyard recursion care va intari lordul din M12 fiindca vei putea juca vampiri direct din graveyard cu 3 countere de +1/+1. Oricum , asta e doar o parere.
Totusi ar fi bine sa tineti aproape de acesti lorzi care sunt pre-release promo. Nocturnus a crescut de la 3$ la 20$ cand au aparut spoilerele pentru Zendikar. Iar vorba lui Silviu, cei de la Wizards imping Mono-black-ul foarte mult inca de pe acum. Si sa nu uitam ca e un 6/6 Flying la 5 mana - nu se stie cum va evolua meta-ul din toamna asa ca ceea ce acum poate ni se pare incet, atunci poate va fi chiar bun.
Last edited by TudorGrigoroaia (2011-06-07 17:09:45)