Re: [Discutii] New Phyrexia
Ca-i mai mare Aici vorbim de un artefact micut, care inca nu stim la ce foloseste. Om vedea...
You are not logged in. Please login or register.
Ca-i mai mare Aici vorbim de un artefact micut, care inca nu stim la ce foloseste. Om vedea...
Sword of War and Peace
Era clar ca o sa apara si-asta Cine stie, poate o sa fie slaba
Last edited by Trickster (2011-03-25 07:39:06)
Era clar ca o sa apara si-asta Cine stie, poate o sa fie slaba
Probabil ca o sa dea ceva 3 damage peste gard in player sau creatura si o sa aiba si ceva 3 gain life
Nu nu, chaiar m-as mira. Sword of Light and Shadow are deja life gain ca efect de alb, si Sword of Fire and Ice are 2 damage in ceva. Eu sper la ceva mai diferit.
Nuuu, protectie la boros
not good...not good at all
Sword of War and Peace
Va rog sa va uitati la post-ul acesta:
http://deckbox.org/forum/viewtopic.php?pid=4573#p4573
Rage and Calm / War and Peace. Eram pe aproape.
Apropo, am nimerit si aia cu "Ala nu pare a fi Platinum Emperion, dar un lucru e sigur, e de darksteel (a se vedea luminile care circula in jurul lui), si e infectat de catre Phyrexia".
Poate ar trebui sa ma bag in domeniul specularilor pe artwork-uri.
Bagă-te. Chiar că ai fost MEGA aproape cu Rage and Calm ăla. Hehehe. Joacă la loto. Azi!
Nuuu, protectie la boros
LOVE IT
Poate ar trebui sa ma bag in domeniul specularilor pe artwork-uri.
hehe, eu astept cu nerabdare previziunile tale
Tu o sa fi urmatorul NostraCardus
WHAT IS THIS I DON'T EVEN..
E New Phyrexia, evident.
poor mirrans
decim vom drafta PMS ?
Sa tinem un moment de liniste pentru mirrodin pure.
...
...
...
Thank you, that is all.
Anyway, woohoo, praetorii nu par a fi facuti pentru constructed. Legend-uri de edh, mitice ieftine, suna perfect Ii tare creatura, si omoara tokeni de grave titan, nu zic nu... dar parca tot un titan as juca.
So basically 2 x indiscriminate lord buff + marsh casualties kicked la Elesh?
Ironic parca ar merge cu white sun zenith...aa si impotriva la weenies decks.
Last edited by Silviu (2011-03-29 07:12:36)
Yeah... we weep for the weenie decks that rule the current meta. Cine stie, post rotatie, sau daca o sa apara un deck viabil de infect, s-ar putea sa merite. Buna ideea cu white sun zenith btw
Nu ne-au promis ca scapam de infect dupa setul asta?
Nu nu, au zis ca nu o sa mai fie infect in block-ul urmator, n-au zis nimic de setul urmator.
Btw, cu asta pe masa oponentul nu-si poate juca squadron hawks sau stoneforge... eh, de-ar fi fost un pic mai ieftin la mana
GODDAMNIT
na na.. fara injuraturi pe forum !!!
yeee... I like infect..me likee
Din fericire dupa ce apare ultimul set nu o sa mai fii singurul, probabil
Mai sa fie astia is nebuni nu gluma. Cum sa dea castig de cauza phyrexienilor? Ce art-uri frumoase o sa mai avem in setul urmator daca toate vor fi o amestecatura de culori si niste urati de nu ii poti arata la cei mici. Plus ca nu stiu ce au avut in cap cu uratania aia de 7 mana. Eu cu deckul meu dupa ce apare ala pe masa nu mai pot juca nimic decat sa ii castez sa moara pt a fi mai gras bonehoard-ul. Mare prostie .(punct)