Re: MTG Sibiu

Nu cred ca e nevoie sa aduci pachete competitive cand noi avem intro packuri big_smile Pe de alta parte e bine, ca abia mai vad si eu niste carti interesante.

Re: MTG Sibiu

Eu cumpar intro packuri, duel packuri si booster boxes de pe Games Island (http://www.shop-021.de/shop-GamesIsland.html). Transportul e 10 euro indiferent de cati comanzi (la comenzi de 500 de euro transportul e gratis) si mai platesi 2% din pretul comenzii la plata cu Paypal. Preturile sunt mult mai mici fata de ce gasesti oriunde in Romania (Ex: booster 2.49 euro, set de 5 into packs 50 euro, duel decks 15 euro, booster box (36 boostere) 80 euro). N-am avut nici o problema cu ei, pachetele sunt asigurate, am facut vreo 5, 6 comenzi pana acum, la prima comanda comanda s-a pierdut prin sistem cumva (nu aparea la mine in cont) dar le-am facut forward la mailul cu plata de pe paypal si totul a fost ok. Daca ne adunam mai multi pentru comanda putem iesi chiar ieftin cu transportul.
Pentru carti la bucata folosesc Magic Card Market (www.magiccardmarket.eu). Aici jucatorii (si vanzatorii profesionisti) isi vand cartile si produsele de Magic la diferite preturi. De cele mai multe ori gasesti o carte comuna sau necomuna la preturi de 0.02 euro si rara incepand de pe la 0.10 euro. Binenteles conteaza si valoarea cartii, cartile mai valoroase sunt mai scumpe. Daca vreti sa nu aveti probleme cu transportul alegeti transport asigurat - e mai scump, dar ai siguranta ca nu dai banii si packetul nu mai vine - am pierdut vreo 3 trasnporturi si de atunci folosesc numai transport asigurat. Transportul costa diferit in functie de tara in care se afla vanzatorul, am impresia ca transportul din Germania e cel mai ieftin pentru comenzi de pana la 220 de carti. Asta face ca o comuna si necomuna obisnuita sa ajunga aproximativ 0.05 euro.
Carti de Magic http://www.cartidemagic.ro/ mi se pare piperat la pret, n-as comanda vreodata de acolo.
De pe eBay n-am comandat niciodata, probabil ca se gasesc si acolo oferte bune, nu stiu cum e cu transportul.

Re: MTG Sibiu

Nu am reușit în cele din urmă să ajung marți, cum a fost? Ce s-a stabilit pentru joi? Facem booster draft sau doar meciuri obișnuite? Dacă vreți pot veni și eu mai devreme decât obișnuitul 19...

Re: MTG Sibiu

Am stabilit ca ne intalnim ca de obicei. Cred ca poti veni linistit mai devreme.

Last edited by MizLePew (2013-04-03 12:46:48)

Re: MTG Sibiu

Ok, atunci o să vin și eu cu un intro deck și un deck din cele de data trecuta smile

Re: MTG Sibiu

Și o să aduc și niște cărți pentru cei noi, am selectat din cele pe care le am mai multe de toate culorile, sper să le fie de folos...

Re: MTG Sibiu

Noi am zis ca ajungem tot pe la 17 30, poate un pic mai devreme. Mai incolo putem incerca si un booster draft, dar pentru joi nu am stabilit nimic.
Super big_smile Cartile noastre sunt prin Germania, dupa cum arata trackingul GLS. sad

Last edited by Razorel (2013-04-03 17:19:25)

Re: MTG Sibiu

Pe cand ar fi urmatoarea intalnire? smile

http://pwp.wizards.com/1203655591/Scorecards/Landscape.png

Re: MTG Sibiu

Din cate stiu, baietii se intalnesc joi, tot acolo. Eu sunt prin Ingolstadt saptamana asta, asa ca ajung abia saptamana viitoare. Inca n-am ajuns pe la magazin sa vad daca mai e ceva pe-acolo, dar sper ca maine big_smile Am trecut prin Munchen pe la un magazin, duminica, dar era inchis, asa ca o sa mai dau o tura vineri cand plec.

Re: MTG Sibiu

Incearca in Mana Club in Ingolstadt. Ghosthouse-ul e gol, am vb cu patronul. Mana e langa Zattis care e pe strada cu Ghosthouse-ul, treci printr-un gang si ajungi acolo. Am inteles ca s-ar putea sa fie ceva pe acolo. Joi te poti duce la Fronte79 (http://www.fronte.de/) sa joci sau macar sa mai vorbesti cu jucatori de magic, cam pe la 17 sau asa, desi nu sunt sigur de ora. De obicei acolo se joaca Legacy, dar nu conteaza smile Distractie faina pe acolo. See ya!

http://pwp.wizards.com/1203655591/Scorecards/Landscape.png

Re: MTG Sibiu

Vine cineva maine sa jucam? smile Dati un semn cam pe la ce ora va strangeti.

P.s. Are cineva 1 x Dreadbore si 2 x Blood Artist? Trade sau buy smile

Last edited by maximology (2013-04-10 19:13:05)

http://pwp.wizards.com/1203655591/Scorecards/Landscape.png

Re: MTG Sibiu

Eu o să ajung pe la 18 și ceva în Crispus.

Re: MTG Sibiu

Hello. Astazi am hotarat ca ar fi interesant daca am face un booster draft pe joia viitoare. Pretul ar fi de 13 lei pe booster, deci 39 lei pe tot draftul. Eu cred ca ar fi ideal daca am avea si premii. Asta ar insemna ca fiecare participant sa puna 6,5 lei in plus pentru a avea 1 booster la fiecare doua persoane care participa. Daca am fi 8 oameni, atunci primul loc ar primii 2 boostere, iar locurile 2 si 3 cate un booster. Totalul ar fi de 45,5 lei. Motivul pentru premii ar fi ca sa nu joace fiecare aberant si sa traga doar carti aiurea, fara scopul de a castiga si cu gandul ca oricum nu conteaza. Evident ca toti am trage o rara scumpa chiar daca ar veni in boosterul numarul 3 si nu am putea sa o jucam , dar idea este de a nu face asta constant. Va atasez aici niste linkuri la ce inseamna booster draft, cum se joaca si cateva sfaturi. Hotarati cum vreti sa facem in final. Oricum este timp pana joia viitoare.

http://www.wizards.com/Magic/Magazine/A … academy/39 Linkul asta explica multe, dar poate prea multe. Cititi doar asa in mare.

http://www.wizards.com/Magic/tcg/Resour … tsimulator Asta e un simulator de drafting. Nu puteri juca cu pachetul facut, dar puteti vedea cam ce inseamna sa draftezi.

http://www.youtube.com/watch?v=TH1rXPPezP4 Aici e draftul de la Pro Tour Gatecrash. Dureaza foarte mult, dar sunt comentatori si mai explica unele chestii.

http://pwp.wizards.com/1203655591/Scorecards/Landscape.png

Re: MTG Sibiu

Cati o sa fim joi?

Re: MTG Sibiu

Păi data trecută am fost doar patru, deci vom fi cei patru de data trecută (maximology, Mitza, MizLePew și cu mine), poate vine și prietena mea și voi big_smile

Re: MTG Sibiu

Eu vin sigur joi. Cred ca o sa merg si marti, daca am cu cine, ca vreau sa testez niste deckuri noi. Mai poate cineva marti?

Re: MTG Sibiu

Vin eu Marti. Pe la cat ajungi acolo?

Side note

Am nevoie de:

2 x Mark of Mutiny
2 x Blood Artist
1 x Underworld Connections

Fac schimb pentru ele, cumpar sau daca imi poate imprumuta cineva ar fi ok si asa. Imi trebuie pentru Nationalele de saptamana viitoare.

http://pwp.wizards.com/1203655591/Scorecards/Landscape.png

Re: MTG Sibiu

Pe la 17 15 - 17 30.

Re: MTG Sibiu

Eu nu cred că ajung marți, doar joi...
@ Razorel: Ai reușit până la urmă să găsești ceva cărți prin Germania?

Re: MTG Sibiu

Am gasit in cateva locuri, dar erau cam scumpe, asa ca am luat doar duel deck-ul Tibalt vs Sorin cu 16 euro parca. Am trecut si prin Munchen pe la un magazin de boardgames, destul de aproape de gara, dar n-am vazut nimic in Engleza. Cred ca o sa dau comanda pe gamesisland de un boosterbox de Dragon's Maze. Nu sunt hotarat inca big_smile Am primit si cartile de pe Ebay, si macar acum am destule sa fac mai multe deckuri.
edit: Te poti uita te rog in cartile tale daca gasesti ceva cu sleeve verde de cand am jucat joia trecuta? big_smile Imi lipseste o carte cu sleeve cu tot, dar nu stiu care.

Last edited by Razorel (2013-04-14 16:28:48)

Re: MTG Sibiu

Maximology, am eu
2 x Mark of Mutiny
2 x Blood Artist
Ti le pot imprumuta daca vrei.

Re: MTG Sibiu

@MizLePew Ar fi excelent. Acum mai imi trebuie doar 1 x Underworld connections.

http://pwp.wizards.com/1203655591/Scorecards/Landscape.png

Re: MTG Sibiu

Pe care ți-l aduc eu joi smile

Re: MTG Sibiu

Super! Mersi mult! smile

http://pwp.wizards.com/1203655591/Scorecards/Landscape.png

Re: MTG Sibiu

Joi le aduc si eu.
E ca in Lord of the Rings,
You have my axe and my bow and you have my sword
smile