Re: [THS] Theros
Damn you Ancient Greece, de ce nu ai avut şi tu elfi? Vreau un deck fain de elfi iar în standard.
You are not logged in. Please login or register.
Damn you Ancient Greece, de ce nu ai avut şi tu elfi? Vreau un deck fain de elfi iar în standard.
Eu vreau sa devin Politist.
Underworld cerberus. Can't be blocked except by three or more creatures ))
E interesant ca in theros imping cartile spre monocolor (devotion, double mana cost cards) si totusi au trantit o carte ca si Underworld cerberus
Asa mult flavour pe Rescue from the Underworld. Love it. Si poate functiona ca o salvare de la removal sau pentru a dubla un ETB trigger.
Elspeth pare a fi echilibrata la 6 mana. Acel +1 era un -2 pe Elspeth de 5 mana. Daca standardul incetineste destul de mult(cum se preconizeaza)Elspeth va fi cel putin jucabila in Control (macar ca 1-2 bucati).
Cerebus pare putin pushed si pare a fi si un fel de raspuns la scavenging ooze. E o creatura foarte buna pentru midrange.
Also, Thoughtseize is back, cu un artwork ceva mai nasol...
Asa mult flavour pe Rescue from the Underworld. Love it. Si poate functiona ca o salvare de la removal sau pentru a dubla un ETB trigger.
Elspeth pare a fi echilibrata la 6 mana. Acel +1 era un -2 pe Elspeth de 5 mana. Daca standardul incetineste destul de mult(cum se preconizeaza)Elspeth va fi cel putin jucabila in Control (macar ca 1-2 bucati).
Cerebus pare putin pushed si pare a fi si un fel de raspuns la scavenging ooze. E o creatura foarte buna pentru midrange.Also, Thoughtseize is back, cu un artwork ceva mai nasol...
Wow, Rescue from the Underworld e cartea perfecta pentru deckul meu de edh. si probabil ca si Sandor o sa-l foloseasca )
TudorGrigoroaia wrote:Asa mult flavour pe Rescue from the Underworld. Love it. Si poate functiona ca o salvare de la removal sau pentru a dubla un ETB trigger.
Cerebus pare putin pushed si pare a fi si un fel de raspuns la scavenging ooze. E o creatura foarte buna pentru midrange.Also, Thoughtseize is back, cu un artwork ceva mai nasol...
Wow, Rescue from the Underworld e cartea perfecta pentru deckul meu de edh. si probabil ca si Sandor o sa-l foloseasca )
Last edited by Silviu (2013-09-01 14:54:17)
Theros Trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=oNewZZPKH-UE chiar reusit!
Cand ma uitam, era un prieten la mine, a vazut si el trailerul, si ma intrebat : Cand mergem la filmu asta ? :
Elspeth, Sun's Champion e foarte tare. O sa fie neobservata o vreme ca si Garruk, Primal Hunter, apoi o sa explodeze.
TudorGrigoroaia wrote:Theros Trailer:
Cand ma uitam, era un prieten la mine, a vazut si el trailerul, si ma intrebat : Cand mergem la filmu asta ? :
Hehe
Btw nu e un arbor dryad pe acolo prin movie?
yep, no more graveyard shennaningans, removal bun pe albastru.
Last edited by benczi (2013-09-02 07:39:49)
Bogdish wrote:TudorGrigoroaia wrote:Theros Trailer:
Hehe
Btw nu e un arbor dryad pe acolo prin movie?
In primul rand, vrei sa spui Dryad Arbor, nu? In al doilea rand, ala probabil e Carven Caryatid, care se stia ca se reprinteaza.
Theros Trailer:
La sfarsit cand vorbeste de usurper, doar mie mi se pare sau ala seamana cu Tibalt?
@viki:Nu se reprinteaza Carven Caryatid.
Buy-a-box promo e Sylvan Caryatid. Nu stim inca ce face.
Iar usurperul de care vorbesti este Xenogas(main villain-ul din Theros storyline). E un satir care in Theros va fi Planeswalker(nu stim inca culorile - ori Jund, ori RG, ori Red) dar in Born of the Gods va deveni zeu(cred ca si titlu e pentru el) iar in Journey to Nyx, Ajani si Elspeth pleaca in lumea zeilor(Nyx) pentru a se lupta cu Xenogas. There you have it, full block story. Now lets fill the blanks:)
Last edited by TudorGrigoroaia (2013-09-02 08:09:16)
Daca Daxos e reala, atunci e clar ca se impinge iarasi spre un uw control
Daca Daxos e reala, atunci e clar ca se impinge iarasi spre un uw control
A fost anuntat oficial de Wizards, mie mi se pare destul pentru a o declara reala
@ Tudor, ma gandeam eu ca tipu e un Planeswalker, dar eu il vad RB, nu Jund sau RG.Rg e cam ciudat, il avem pe Domri pe Rg din Gtc.
SI elspeth mi se pare aproape la fel de buna ca si Garruk din M14.
Hm, zeii astia, ar merge chiar bine in commander... (monocolored, but sill, indistructable is a thing.)
Last edited by benczi (2013-09-02 11:55:49)
toranaga wrote:Daca Daxos e reala, atunci e clar ca se impinge iarasi spre un uw control
A fost anuntat oficial de Wizards, mie mi se pare destul pentru a o declara reala
@ Tudor, ma gandeam eu ca tipu e un Planeswalker, dar eu il vad RB, nu Jund sau RG.Rg e cam ciudat, il avem pe Domri pe Rg din Gtc.
SI elspeth mi se pare aproape la fel de buna ca si Garruk din M14.
..si eu pariez pe RB ! sper sa fie über-malefic MWHAHAHA
Cei de la magic incearca sa atraga lumea prin glume vad! Hundrer-Handed One "...can block an additional 99 creatures" :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Si care ar fi rulingul la 2/1 clerici?Au Bestow, sau care e faza?
Nicio faza, niciun bestow. Sunt "enchantment creature" si gata. Daca ar fi fost "artifact creature" ai fi intrebat care-i faza?
Iar Hundred-Handed One e bazat pe asta:
http://en.wikipedia.org/wiki/Hekatonkheires
Eu il tin minte inca de pe vremea cand citeam Legendele Olimpului.
Last edited by vikirosen (2013-09-02 15:38:38)
Nu are a face una cu alta. Bestow e pentru cast, aici pui o creatura/enchant in joc