Re: [Discutii] Rewards, FNM, special cards
noi am primit deja mail destinat lui fratemeu: DoJ foiled,brave the elements, Corrupt, Celestial purge, Doom Blade si o carte HUGE Wurmcoil engine
You are not logged in. Please login or register.
noi am primit deja mail destinat lui fratemeu: DoJ foiled,brave the elements, Corrupt, Celestial purge, Doom Blade si o carte HUGE Wurmcoil engine
Azi mi-au venit!
1 Brave
1 Doom blade
1 Corrupt
1 Celestial Purge
Dau Doom blade pe Brave, dacă vrea careva
Azi mi-au venit!
1 Brave
1 Doom blade
1 Corrupt
1 Celestial PurgeDau Doom blade pe Brave, dacă vrea careva
Deal
Facem schimbul mâine?
Facem schimbul mâine?
nu cred ca venim maine, fratemeu ii beteag, nu neam facut deckuri. da sambata vin cu cartea.
Posibil ca aceasta imagine sa fie pe foil-ul FNM de Noiembrie care se anunta a fi Gatekeeper of Malakir
Damn! De ce trebuie sa ia negrul cele mai faine imagini?
le-ati vazut? eu zic ca arata fain....vreau cate una macare
De unde îs astea?
Pro Tour/Grand Prix promos... nu o sa le vedem noi prea repede...
eee...nu fi asa negativist...pt ce sunt site-urile de single-uri?
FNM 14 octombrie
Am un Journey to Nowhere în sleeve negru de la cineva care a jucat joi 14 octombrie cu Ioana, tipa nouă cu deckul verde în sleeve-uri portocalii. Care o jucat alb cu ea? Mihai Martin?
cred ca ciobi cu deckul lui daniel?
Se poate şi el să fi fost.
"I's got laser eyes. Wass you got?"
Arata bine, dar varianta originala are mai mult farmec. E mai intunecata. Asta arata mai mult a Twilight.
Last edited by Ryu (2010-11-04 10:37:59)
omfg that Jason Felix guy must be doing drugs. he looks like he's from the carnival...
omfg that Jason Felix guy must be doing drugs.
Now let's not jump to conclusions here. We're a civilized group. We need hard evidence.
Ah, intrebare: ce carte e reward-ul preferat pana acum? Chiar curios.
Ah, intrebare: ce carte e reward-ul preferat pana acum? Chiar curios.
De când joc eu, Path to Exile. Of all time, nuș, mi-aș fi dorit niște elfi probabil
pt mine ar fi asta:
e dintre primele reward-cards care le-am vazut vreo data, era un spell super misto si artwork-ul pe masura. Imi e dor sa vad lumea jucandu-le.
Bloodbraid Elf nu'i elf, îi roșu, îi o spurcăciune. Iar Elvish Visionary îi urât ăla de promo. Mi-ar fi plăcut Wilt-Leaf Cavaliers:
It has Jace in it !
no jace...dar mi-ar placea un set.
P.S: are cineva de dat un Qasali Pridemage si un Riftbolt de FNM?
Last edited by Flobo (2010-11-04 14:06:18)