Re: [Discutii] Rewards, FNM, special cards
It has Jace in it !
Ma asteptam de la Trickster . (low blow, I know )
You are not logged in. Please login or register.
It has Jace in it !
It has Jace in it !
It has Jace-seconds-before-being-incinerated in it! + my approval
he is protected by a force-field... doooh....:P
Oricum victor ne incurca de fiecare data
In plus, si eu joc Jace2
sigh...
hmmm nice nice ce a pus acolo domnu trickster stie el ce stie
omfg that Jason Felix guy must be doing drugs. he looks like he's from the carnival...
acum vin de la FNM.. si am intrat in posesia unui malakir din asta. cartea arata mai bine decat imaginea de pe forum .
merge la colectie
in caz ca nu ati vazut deja:
pt decembrie ni se pregateste un...
iar in ianuarie ne asteapta
Chalice-ul arata nice de tot nacatl-ul insa nu ma prea incata. poate daca am vedea imaginea mai mare. oricum 2 carti faine
@everybody: ar de dat cineva urmatoarele carti de FNM:
- Qasali Pridemage
- Riftbolt
- Gatekeeper of Malakir
http://www.wizards.com/Magic/Magazine/A
ews/111510
Ce chestie Am kind of sad... Sa speram ca asta inseamna reward-uri suplimentare pentru event-uri.
deci serios ce aiurea...era una din chestiile de care se bucurau si cei noi si cei ce joaca de mai multa vreme. Cica
"It is important to us to provide you, the player, with the best possible Magic: The Gathering experiences." Nu prea inteleg cum vreau sa reuseasca ei asta avand in veder ce tampenii fac (faza cu organizatorii, asta si cine stie ce mai apare)
P.S: @ Sergiu - tre sa vedem ce iti dau pe cele 3 cartulii fermecat
Nu stiu, wizards se pare ca isi incearca norocul cu prostia ca si strategie de marketing. Tot o dau pe ca vor sa ajute comunitatile, da' de fapt tot ce fac ii sa-si intareasca lanturile de distributie, limitand comunitatile si mai mult si enervand gamerii. Mai ales aia care n-au norocul sa aiba in oras un hobby store. Uite asa se mai duce unul din punctele de atractie ale jucatului competitiv... daca n-o sa scoata alte moduri de a stimula jucatorii in loc la rewards, o sa fie de tot rahatul.
Wait, they are redirecting let's see where it goes
http://www.wizards.com/Magic/Magazine/A ews/111510
Ce chestie Am kind of sad... Sa speram ca asta inseamna reward-uri suplimentare pentru event-uri.
Cacat!
Cacat!
This is who i am!
Foarte bine ca recunosti Ovi. Primul pas = cel mai greu
toranaga wrote:Cacat!
This is who i am!Foarte bine ca recunosti Ovi. Primul pas = cel mai greu
Nu m-am ferit niciodata sa zic asta...
Promo-ul de craciun de anul asta:
Si totusi, cu cine tre sa vorbim sa facem si noi rost de de-astea?
din capitoul ultimele rewards-uri care le mai pupam vreodata:
Imi va fi dor de cartulii de genu...
Iti dai seama ca multi le vom regreta. Erau perfecte pentru deck pimping
So true, so true!
Ma uitam pe site la MTGS si vad ca lumea isi primeste rewards-urile, pe la noi oare cam cand vor ajunge? Ca sincer abia astept sa vad ce trimit "extra".
si urmatorul fnm:
de aratau as faeries si-n lorwyn era o treaba....da clasa la artowork-u vechi lejer
Last edited by Flobo (2011-01-05 01:07:02)
Dar ala vechi e Rebecca Guay!!!