Re: [DKA] Dark Ascension - set 2 of Innistrad block
asta cu un snapcaster in graveyard.. cat de overpowered e... i want my vamps now please?!
O da now thats what i am talking about:D bring on the zombies
You are not logged in. Please login or register.
asta cu un snapcaster in graveyard.. cat de overpowered e... i want my vamps now please?!
O da now thats what i am talking about:D bring on the zombies
hero of bladehold face soldati, nu humans.
hero of bladehold face soldati, nu humans.
true that ... my bad
omg omg ...
2 howlpack alpha, 2 ever wolf un pelt master si acum si cu asta ... vai ce deckuri de warcolaci o sa fie
welcome RDW helper
YES THIS IS DOG
na ui si cartea in enegelza desi numele e la fel:
YES THIS IS DOG
)
Băi ce cărţi primeşte verdele... TU-LAI!
LOVE!!!!! @_@
Destul de fain urmatorul set,plin de flavour si de carti bune....ca sa nu mai zic de lordu negru,Mikaeus the Unhallowed...have fun la release
Last edited by ciobiti (2012-01-16 07:39:17)
Suck it Lunarch!
Pe asta practic scrie F*ck you, humans! LOVE IT
wha?! aia is gemeni? nu vad sensul altfel, flavor wise...
Nu am citit articolul încă, dar probabil explică
http://www.wizards.com/Magic/Magazine/A
eature/178
Mikaeus a fost corupt de forţele întunericului, probabil, no need for twins in the explanation
Edit: yep, citit, Mikaeus a fost asasinat.
Last edited by Vlad (2012-01-16 07:52:27)
Suck it Lunarch!
Pe asta practic scrie F*ck you, humans! LOVE IT
Pentru mine, pana acum, cel mai tare artwork! Bestial! Apropo, daca Mikaeus, the Lunarch si Mikaeus, the Unhallowed sunt pe battlefield, se aplica regula de legend? Nu au chiar acelasi nume.
Pai, EU ma bucur ca am stat sa-mi fac deck de humans =/. yay.
nu zau, ce naiba e asta.
Last edited by Zgarbas (2012-01-16 07:50:50)
Pentru mine, pana acum, cel mai tare artwork! Bestial! Apropo, daca Mikaeus, the Lunarch si Mikaeus, the Unhallowed sunt pe battlefield, se aplica regula de legend? Nu au chiar acelasi nume.
Pai poti avea jos 2 Chandra, the Firebrand si Nalaar? Nu ... cam acelasi reguli sunt si aici, nu cred ca pot fi jos 2 in acelasi timp.
E OK Mikaeus, insa trebuie 3 mana negru, ceea ce face jucabil in deck de negru. Si aici il vad cu Heartless Summoning, ca altfel esti deja mort contra Humans.
Ii 6 mana Eu nu m-as stresa, nu pare prea jucabil... lord de 6 mana, si mai tre sa si incasezi damage sa faca ceva, mda. Partea cu undying ii fun totusi, poate apare ceva combo cu ea.
Also, da, ii poti avea pe ambii simultan. La fel cum ai putut avea Iname, Death Aspect , Iname, Life Aspect si Iname as One. Ca sa nu mai vorbim de situatii funny cand unu are Nicol Bolas, Planeswalker, si alalalt Nicol Bolas
Last edited by Trickster (2012-01-16 08:04:28)
Ii 6 mana Eu nu m-as stresa, nu pare prea jucabil... lord de 6 mana, si mai tre sa si incasezi damage sa faca ceva, mda. Partea cu undying ii fun totusi, poate apare ceva combo cu ea.
daca il joci intr.un deck de heartless? 4 mana si e 4/4 still awesome
No poţi avea 2 Chandre pe battlefield pentru că ambele sunt Planeswalker - Chandra.
Regula cu legendele se referă la numele cărţii
704.5k If two or more legendary permanents with the same name are on the battlefield, all are put into their owners’ graveyards.
Cei doi Mikaeuşi au nume diferite.
Last edited by Vlad (2012-01-16 08:04:32)
Apropo, daca Mikaeus, the Lunarch si Mikaeus, the Unhallowed sunt pe battlefield, se aplica regula de legend? Nu au chiar acelasi nume.
Da, pot sa fie ambii Mikaelus pe battlefield.
@ Lehel: Nu se compara cartile care le dai tu exemplu cu situatia. Chandra are subtipul acelasi, adica Chandra si de aia NU stau ambele pe battlefield.
Asa. Sa nu va placa! +1.
sunt 2 reguli :
1. Legend Rule : 2 sau mai multe permanente legendare care au acelasi nume sutn puse in graveyard (SBA)
2. Planewalker Rule : 2 sau mai multi planewalkeri care au acelasi tip : Planeswalker - XXXXX sunt pusi in graveyard (SBA).