Marvel's Spider Man
releases on September 26, 2025!

Preorder now on CardKingdom Preorder now on TcgPlayer

Marvel's Spider Man
releases on September 26, 2025!

Preorder now on CardKingdom Preorder now on TcgPlayer
64 total results       Previous Page 2 of 3 Next
You must login or register to post a new reply
Posts [ 31 to 60 of 64 ]
Trade score 2 (100%)
Members
Registered: Sep 2009
06-Dec-2011 08:30 (Last edited: 06-Dec-2011 08:33)
31
fistyke wrote:Scorpse daca vii la concurs, ai putea fi tu head judge, aici la Mures noi nu avem nici macar un Rules Advisor. Fiind un judge, stii mai bine regulile de Magic etc. Ce zici? Daca tot marim rule enforcing, trebuie un om care se pricepe.

Nu cred ca vin ca HJ, as vrea sa particip, totusi fac o deplasare care ma costa benzina, cazare etc. :)

NU e greu sa dati macar un test de Rules Advisor. E destul de usor.

Mai nou pt un judge de L1, nu mai este nevoie de IPG (infraction procedure guide), deoarece acestia s-ar ocup doar de fnm....
Insa dc nu este judge in comunitate TO se ocupa de acest lucru, si el poate desemna o persoana (preferabil un Rules Advisor) care sa fie judge. De aceea e bine sa cunoasca procedurile de penalitati, warnings, deckchecks etc.
Trade score 36 (100%)
Members
Registered: May 2010
Am mari REL-ul, dar daca nu este cineva la care sa apelam la situatii dubioase, atunci nu stiu cum putem rezolva. Evident si de inteles ca vrei sa participi daca vii pana la Mures, intrebarea e daca poti sa ne ajuti sa clarifici lucrurile cand (si daca) va fi cazul in timpul concursului.
Trade score 2 (100%)
Members
06-Dec-2011 12:30 (Last edited: 06-Dec-2011 12:32)
33
AM vb cu Mircea Pienar si o sa venim la Mures.

Vedem acum cum ajungem fiecare, probabil sambata dimineata.
Acum, este posibil si probabil ca fiecare dintre noi sa mai vian cu inca 2-3 persoane.

In ce priveste rulings si alte decizii legate de sanctiuni va putem ajuta, dar nu putem sa facem judging la 30-40 de persoane daca si jucam. Adik la 10 insi de fiecare se paote, dar la mai multi..ajungem sa nu mai jucam nici noi nici oponentii nostri si ar fi aiurea.

asa ca e bine sa fie desemnta un om pentru ruligns care s eplimba..si noi putem fi pe post de referinta daca e ceva de clarificat.
Trade score 17 (100%)
Members
Sunt 2 variante.

1. W Szabo Peter, ca el acuma nu joaca, dar posibil sa nu fie in oras. Daca este, vine el.
2. Pot ca eu sa nu joc si sa fiu TO si un fel de supervisior, dar nu stiu regulile toate, o sa am nevoie de ajutor. :-)
Trade score 0 (100%)
Members
Registered: Sep 2011
06-Dec-2011 14:35 (Last edited: 06-Dec-2011 14:37)
35
cei care suntem mai noi pe taramurile astea ... should we be affraid? de toate warningurile si etc .. mai avem momente in care imi dau seama de una alta dupa ce am tapat mana ... stiu ca nu e normal ... dar se mai intampla ... chiar asa de hardcore are sa fie eventul?
Trade score 36 (100%)
Members
06-Dec-2011 14:54 (Last edited: 06-Dec-2011 14:55)
36
dunkelgraf wrote:cei care suntem mai noi pe taramurile astea ... should we be affraid? de toate warningurile si etc .. mai avem momente in care imi dau seama de una alta dupa ce am tapat mana ... stiu ca nu e normal ... dar se mai intampla ... chiar asa de hardcore are sa fie eventul?

Candva trebuie sa incepeti sa fiti foarte atenti la ceea ce faceti. Nu trebuie sa va fie frica, numai trebuie sa intelegeti ca de ex. daca ai castat ceva, atunci nu mai poti spune of, vai, nu am vrut. La astea sunt acolo meciurile friendly, sa invatati din greseli. Si apropo, un eveniment ca asta va ajuta foarte mult in privinta asta, daca faci o greseala si sa zicem te costa meciul si tocmai pici din top 8, fii sigur ca iti vei aminti de greseala mai bine. Don't be scared, just pay attention :)
Trade score 0 (100%)
Members
06-Dec-2011 15:13 (Last edited: 06-Dec-2011 15:14)
37
cum zicea si fistyke... daca ai tapat mana de culoare gresita (dar inca nu ai jucat nimic)... nu-i problema... te detapezi, faci din nou.. dar daca ai tapat si ai jucat spelul (deci ai platit, este pe stack) si dupa aceea iti dai seama ca hoppa... nu mai ai mana neagra pt doomblade... sry asta este... meciul merge maideparte :) dar fii sigur ca judge-urile nu o sa vina ca biciul peste tine :P
Trade score 2 (100%)
Members
Judge-ul nu este politai. Noi nusutnem judge pentru ca sa prindem playerii cu greseala si sa le dam sanctiuni.

Si noi vrem sa jucam....dar uneori cand e un concurs mai serios (gen nats, so-called regionale) e bien ca sa fie un nivel de competivitate mai ridicat. Astfel atrageti si playeri din afara arie locale.

Noi suntem judge pentru a asigura o buan desfasurare a evenimentului si o corectitudine si fair-play pentru jucatori.
Asta implica (dur nu numai) :
- buna intelegere a regulilor si respectarea regulilor jocului.
- fair-play inter jucatori
- descurajarea practicilor de a castiga prin alte metode decat puterea cartilor
-etc.

1 warning pentru ca ai jucat ceva gresit sau ai uitat un trigger mandatory nu te va afecta prea tare, insa e bun ca iti aduci aminte de el si nu il mai uiti. Asta iti imbunatateste jocul si prin faptul iti vei aduce aminte, de ex ca pe upkeep oponentul pune un contor pe shrine si da cu 1 mai mult dmg.

@dunkelgraf. Nu terbuei sa iti fie frica de judge, orice judge iti va oferi ajutor si suport mai ales daca esti jucaotr nou. Dar totodata trebuei sa fie impartial si corect fata de ceilalti playeri. Sa stii ca HJ poate downgrada anumite sanctiuni din diverse motive.

In Bucuresti, eu de multe ori joc si sunt si judge (chiar si cu deckchecks, etc)...desi mai nou am un RA care invata si se ocupa de aceste lucruri, insa la concursuri cu peste 25-30 de oameni nu pot sa si joc sa fiu atent si la corectitudine.

Cu siguranta nu o sa fie cazul ca acest concurs sa fie stresant sau sa stai cu frica ca o sa gresesti si cine stie ce se intampla. Nu se vor aplica sanctiuni pentru procedurile de draft, nu se va tien timpul exact ca la carte (la draft) pentru ca se cauta o atmosfera relaxata.
Dar totusi e un concurs cu premii si toti vor sa castige, si aici intervine faptul ca trebuei sa fim corecti si sa respectam regulile. Fara judge e mai greu.
Oricum o sa fie si Mircea Pienar, si chiar daca jucam vom putea explica situatii de joc mai complicate sau putem sugera sanctiuni sau un curs al actiunii.

Este bien ca TO sa nu joace, mai ales din faptul ca sutn premii (si totdeauna sa nu joace daca nu are judge care sa se ocupe de cocnurs).

Oricum sanctiunile cele mai frecvente sunt :

1. missed trigger : (mandatory). Este warning. In general la jucatori noi se paote da un caution, si apoi warning daca persista in greseala. Rezolvarea situatiei : daca acest lucru este sesizat in "1 turn scope" (inceputul faze unde s-a misuit trigerul, pana la sfrasitul aceste faze al urmatorului tur al playerului respectiv. Ex. Upkeep al meu, uit Shrine rosu. Trece tura, trece tura adversarului. Daca sesizez greseala, pana cand sa trag carte este 1 turn scope). se rezolva trigerul. Dc trigerul avea actiune default (sau may)..se ignora trigerul.

2. looking at extra cards : scapi carti din deckul adversarului cand amesteci, te uiti la 4 carti cu ponder, si altele care se intampla din vina ta...este un warning ...daca este o greseala absolut nevinovata (nu ai incercat sa iti creezi avantaj) poate fi downgrade la caution.

3. DDP : Deck/Decklist Problem. Decklistul nu seamana cu deckul sau ai uitat sa desideboardezi.. Asta e un Game loss, cu exceptia daca iti dai seama ca in starting hand e o problema pana sa joace cineva ceva.... se downgradeaza la warning. Mai jos nu deaorece are potential de exploit.

4. Outside assistance (cineva din spectatori ii spune unui player ce sa faca, un player cere asistenta la altcineva cum sa joace o faza, etc). Aste e serioasa deoarece poate influenta rezultatul unui meci. Rog ca playerii sa se abtina de la asa ceva deoarece mai putin de Game loss nu se paote da. Se da chiar si Disqualify (chiar mai des decat se crede).

astea le vad eu ca probleme la astfel de turnee. In afara de Outside assistance nu sunt majore, iar din experienta 1-2 jucatorii mai experimentati acumuleaza mai usor warninguri :).
Va pot da exemple de la cupa Gamesstop cate vreti (nivelul a fost competitive).
Trade score 17 (100%)
Members
Multumim pentru mesajul detailat.
Chiar daca e friendly, totusi, da aceste evenimente mai mari (cel putin in RO sunt considerate mai marisoare) trebuie sa decurga dupa cateva reguli mai stricte.
Dar asa cum au zis altii mai inainte, nu trebuie sa iti fie frica, nu musca nimeni, insa daca te bagi in alte jocuri, sau joci nu prea corect, poti primii diverse pedepse, pe care insa daca le bagi la cap (asa cum am facut si eu de multe ori) o sa inveti mai repede. Evenimente mai mari te ajuta sa joci mai bine.

Probabil ca eu ma voi sacrifica sa fiu supervisor, desi vroiam sa testez deckul :-))
Trade score 12 (100%)
Community Admins
Registered: Jul 2009
Si eu ma astept sa fie un concrus mai serios decat un FNM, care in ultimul timp a devenit chiar mai important decat un MSE daca e s-o iei dupa Planeswalker Points.

Oricum cu REL cat mai mare cu atat mai bine.

Si.... vreau mai multe eventuri "mari" in Romania :D
Trade score 0 (100%)
Members
sarumana la toata lumea de suport si de explicatii ... oricum emotiile pe care le avem sunt mari mai ales ca trebe sa ne facem niste deck.uri serioase daca vrem sa ne apropiem de premii ... si asa este cum zice fistyke daca o greseala ma costa top 8 sau orice premiu ... mda atunci va trebui sa fac si un decklist cu injuraturi ... see you there :D
Trade score 0 (100%)
Members
GameMaster wrote:
dunkelgraf wrote:
GameMaster wrote:
ti-am trimis un email

zsia ... nu am primit nimic ... poti sa mai trimiti odata?

Ti-am trimis inca unu prin deckbox cu subiectul "rezervare 17.12.2011"

Tot nu am primit nimic ... da un telefon te rog 0746474816
Trade score 3 (100%)
Members
Registered: Mar 2011
dunkelgraf wrote:
GameMaster wrote: Ti-am trimis inca unu prin deckbox cu subiectul "rezervare 17.12.2011"

Am rezolvat altfel.
Ne vedem in 17. la club si mergem impruna la pensiune.
Trade score 0 (100%)
Members
GameMaster wrote:
dunkelgraf wrote:
GameMaster wrote: Ti-am trimis inca unu prin deckbox cu subiectul "rezervare 17.12.2011"

Am rezolvat altfel.

Si pretul ni.l poti spune ... in jur de 80 de ron ma gandesc ... sau?
Trade score 3 (100%)
Members
dunkelgraf wrote: Si pretul ni.l poti spune ... in jur de 80 de ron ma gandesc ... sau?

Da
80 lei fara mic dejun si 110lei cu mic dejun
Trade score 0 (100%)
Members
07-Dec-2011 09:32 (Last edited: 07-Dec-2011 09:32)
46
GameMaster wrote:
dunkelgraf wrote:

Am rezolvat altfel.

Asta inseamna sa ajungem pe la ce ora?
Trade score 3 (100%)
Members
Zita wrote:
GameMaster wrote:
dunkelgraf wrote:

Am rezolvat altfel.

Asta inseamna sa ajungem pe la ce ora?

Dupa eveniment mergem la pensiune.
Trade score 2 (100%)
Members
Trade score 17 (100%)
Members
07-Dec-2011 11:28 (Last edited: 07-Dec-2011 11:28)
49
In momentul actual am cerut dusplay pentru 32 de jucatori. Daca stim cu 3-4 zile inainte ca suntem mai multi, mai suplimentam, dar vroiam ca sa ne asiguram ca oamenii dau attend inainte si isi anunta participarea. E destul de riscant sa cerem mai multe displayuri si sa ramanem cu ele pe stoc (acum la deschidere de club am avut cheltuieli mari de tot si nu stam ff bine :-) ).
Eu m-as bucura daca am fi si 32, adica nu cred ca vom fi mai multi, dar daca da, mai suplimentam (ca la NATS :-) )

PS: Locatia duce pina la 50 de persoane.
Trade score 2 (100%)
Members
nu e bien sa te bazezi pe deckbox ca metoda de numarat playerii.

multi nici nu au cont pe deckbox si cu siguranta nu o sa isi faca pt 1 turneu.

practic acel attend la event in deckbox este doar de informare pt comunitatea din zona....inca nu e un tool general folosit.
Trade score 17 (100%)
Members
Stiu, dar totusi e un punct de reper pe care l-am luat in considerare. Se pare ca vom fi aproximativ 30 de care stiu, asa ca deja ieri am suplimentat cu 2 displayuri. Oricum merci pentru sugestie.
Trade score 2 (100%)
Members
lvalics wrote:Stiu, dar totusi e un punct de reper pe care l-am luat in considerare. Se pare ca vom fi aproximativ 30 de care stiu, asa ca deja ieri am suplimentat cu 2 displayuri. Oricum merci pentru sugestie.

f bine. eventual daca sunt locuri limitate (si se preteaza pentru ro) se paote incerca cu pre-enroll. Practic sa se preanunte playerii cu plata etc....sa se stie cine vine....altfel e complicat :).

Cu mine vin inca 3 insi...deci vom fi 4 din Craiova/Buc.
Trade score 0 (100%)
Members
09-Dec-2011 14:08 (Last edited: 09-Dec-2011 14:46)
53
lvalics wrote:Avem aici pe forum (si in comunitatea din Mures) pe Nagy Gyozo. El lucreaza la un motel si cred ca ar putea sa ne ajute. GYOZOOOOOOO!

PS: Pentru cine are nevoie de carti pe eveniment, sa ceara aici si in masura in care le am, sau le avm, va ajutam.

are cineva sa ne dea urmatoarele pentru gday in mures - stiu ca sunt multe dar nu le avem :S -

4 nobili din stromkrik - stromkirk noble -
4 chei manjite cu cupru - copperline gorge -
1 masticore cu coada topita molten-tail masticore
4 bezerkeri plini de furtuna sangeluli - stormblood berserker
3 spikeshot elder
4 pasarele ale lui chandra - chandra's phoenix
2 eroi de pe creasta oxidata - hero of oxid ridge
2 grim lavamancer
3 pumni in mate - gut shot
3 incinerari - incinerate
2 volee de pucioasa - brimstone volley
4 dare de arc - arc trail
4 altare suparate foc - shrine of burning rage
2 acte de agresivitate - act of aggression
4 dezmembrari - dismember
2 excractii chirugicale - surgical extraction
3 sarme ghimpate pt mana - manabarbs
3 manii stravechi - ancient grudge

:S sarumana
Trade score 36 (100%)
Members
dunkelgraf wrote:
lvalics wrote:Avem aici pe forum (si in comunitatea din Mures) pe Nagy Gyozo. El lucreaza la un motel si cred ca ar putea sa ne ajute. GYOZOOOOOOO!

PS: Pentru cine are nevoie de carti pe eveniment, sa ceara aici si in masura in care le am, sau le avm, va ajutam.

are cineva sa ne dea urmatoarele pentru gday in mures - stiu ca sunt multe dar nu le avem :S -

4 nobili din stromkrik - stromkirk noble -
4 chei manjite cu cupru - copperline gorge -
1 masticore cu coada topita molten-tail masticore
4 bezerkeri plini de furtuna sangeluli - stormblood berserker
3 spikeshot elder
4 pasarele ale lui chandra - chandra's phoenix
2 eroi de pe creasta oxidata - hero of oxid ridge
2 grim lavamancer
3 pumni in mate - gut shot
3 incinerari - incinerate
2 volee de pucioasa - brimstone volley
4 dare de arc - arc trail
4 altare suparate foc - shrine of burning rage
2 acte de agresivitate - act of aggression
4 dezmembrari - dismember
2 excractii chirugicale - surgical extraction
3 sarme ghimpate pt mana - manabarbs
3 manii stravechi - ancient grudge

:S sarumana

1x Surgical Extraction
4x Stormblood Berserker
2x Brimstone Volley
1x Shrine Of Burning rage
2x Copperline Gorge

Astea pot sa le aduc
Trade score 0 (100%)
Members
din pacate a intervenit ceva ... si nu mai putem ajunge ... nu imi vine sa cred ... ne pare foarte rau ... multumim pentru tot ...
Trade score 17 (100%)
Members
Trade score 0 (100%)
Members
lvalics wrote:Na, imi pare rau :-(((((((

:( si noua..
Trade score 17 (100%)
Members
Trade score 12 (100%)
Community Admins
Registered: Jul 2009
Trade score 17 (100%)
Members
16-Dec-2011 13:21 (Last edited: 16-Dec-2011 13:32)
60
Ba da, pentru cine vine :-))

Si cupa pentru miine
Posts [ 31 to 60 of 64 ]
64 total results       Previous Page 2 of 3 Next
You must login or register to post a new reply