Re: [DKA] Dark Ascension - set 2 of Innistrad block
de ar costa mai putin ar merge fain intr-un deck de agro sau monoR
You are not logged in. Please login or register.
de ar costa mai putin ar merge fain intr-un deck de agro sau monoR
Elbrus, The Binding Blade 7
Legendary Artifact - Equipment (R)
Equipped creature gets +1/+0.
Whenever equipped creature deals combat damage to a player, transform Elbrus, the Binding Blade.
Equip 1
////////
???
Legendary Creature - ???
Flying, trample
Whenever a player dealt combat damage by ~ this turn loses the game, put thirteen +1/+1 counters on ~.
13/13
probabil ca nu o va aparea prin deck-urile competitive, dar mi se pare foarte faina idea
Elbrus, The Binding Blade 7
Whenever equipped creature deals combat damage to a player, transform Elbrus, the Binding Blade.
Equip 1
////////
???
Legendary Creature - ???
Flying, trample
Whenever a player dealt combat damage by ~ this turn loses the game, put thirteen +1/+1 counters on ~.
13/13probabil ca nu o va aparea prin deck-urile competitive, dar mi se pare foarte faina idea
Imi imaginez la prerelease sau release cand cineva da lovitura finala la un jucator, zice: stai stai ai pierdut, sa pun 13 countere pe creatura
Flobo wrote:Elbrus, The Binding Blade 7
Equip 1
////////
???
Legendary Creature - ???
Flying, trample
13/13probabil ca nu o va aparea prin deck-urile competitive, dar mi se pare foarte faina idea
Imi imaginez la prerelease sau release cand cineva da lovitura finala la un jucator, zice: stai stai ai pierdut, sa pun 13 countere pe creatura
sau si mai rau dai feeling of dread si pe urma pe tura urmatoare furi cu ... traitarous blood ... mi.ar placea sa vad o drama de genu
edh...doh...
Just doing my duty. ))
Instant
Counter target spell. You may cast a card from your hand that shares a card type with that spell without paying its mana cost.
poza asta e pentru grim backwoods - land
colt stanga sus -
Diregraf Captain
Creature - Zombie Soldier
Deathtouch
Other Zombie creatures you control get +1/+1.
Whenever another Zombie you control dies, target opponent loses 1 life.
2/2
Colt dreapta jos
Increasing Ambition
Sorcery
Search your library for a card and put that card into your hand. If Increasing Ambition was cast from a graveyard, instead search your library for two cards and put them into your hand. Then shuffle your library.
Flashback
Incredibil câte rare bune în setul ăsta! Doar landurile pe culori inamice merită! Iar seria de căpitani pe culori aliate e bestială! Urmează căpitanul GW pentru oameni, probabil că el va avea vigilance și cel pentru WU Geists care va avea flying. Îs curios însă de celelalte abilități ai căpitanilor ne-spoiluiți... Căpitanul de WU la costul ăsta cred că-și va găsi locul în deckul de Haunted Humans, că-l va pompa pe nenea Popă.
pai din cate vad ... ca sa fie foarte foarte faine deckurile ... te cam pune in 3 culori ... wbu de exemplu
Hmmm setul asta va deschide poarta le multe deckuri chiar jucabile, dupa cum vad deckurile evil(zombie, vampir, wolfi) chiar o sa fie jucabile.
Diregraf captain ee suuuper, serios ci cemetery reaper si cine stie cu mai ce chiar face zombiul de 2/2 in threat destul de mare. Im place foarte mult ce am vasut pana acum si cred ca pre ul o sa fie bestial de bun si fun si distractiv si competitiv:D
Incredibil câte rare bune în setul ăsta! Doar landurile pe culori inamice merită! Iar seria de căpitani pe culori aliate e bestială! Urmează căpitanul GW pentru oameni, probabil că el va avea vigilance și cel pentru WU Geists care va avea flying. Îs curios însă de celelalte abilități ai căpitanilor ne-spoiluiți... Căpitanul de WU la costul ăsta cred că-și va găsi locul în deckul de Haunted Humans, că-l va pompa pe nenea Popă.
Hmmm, stii ceva despre Human lordul de GW, sau numai speculatie?
Hmmm, stii ceva despre Human lordul de GW, sau numai speculatie?
Păi speculez, dar e cam evident că-i serie pentru fiecare combinație de culori aliate. Același cost, același power/tuffness, aceleași abilități (specifice culorilor respective), deci nu prea cred că n-or să scoată și verde/alb și alb/albastru.
Aici e toata cartea:
Ma bucur sa vad reprintata cartea. Va fi utila cu noile land-uri si deck-uri pe culori inamice ce apar si probabil vor mai aparea. Mi-ar fi placut si mai mult daca ramaneau la vechiul Terramorphic Expanse, dar e bine venit si asa
Ma bucur sa vad reprintata cartea. Va fi utila cu noile land-uri si deck-uri pe culori inamice ce apar si probabil vor mai aparea. Mi-ar fi placut si mai mult daca ramaneau la vechiul Terramorphic Expanse, dar e bine venit si asa
Da, sunt de acord. SI mie imi place mai mult Terramorphic Expanse. Poate il aduc inapoi in M13. Ar fi o chestie, sa ramane in core set-uri, iar in block-uri sa fie Evolving Wilds.
mwahahahahahaha HEXPROOF LOL
Last edited by nightride (2012-01-23 07:37:05)
amagad!
nice
mwahahahahahaha HEXPROOF LOL
Mage-Blade just got a lot better.
i call fake. chiar si fara undying e extrem de puternica cartea + partea de design e necredibila (faptul ca activarea abilitatii neaga keaywordul)
Imi place setul - multe carti bune de limited, dar in afara de Sorin prea putine de constructed..
eu zic ca sunt carti si pt constructed:
Lordurile, in deckuri dedicate
Just to mention a few
sunt curios daca ar merge ceva deck de GU agro ?!:/
interesant ca numai negru a primit landuri speciale
ma asteptam la ceva land frumos si pentru albastru-rosu de exemplu.