andrew1997 wrote:care imi poate imprumuta 2 kiling wave,2 Captivating Vampire ,2 Sorin Markov 2Blood Seeker 3Stromkirk Captain,1Bloodlord of Vaasgoth,2 Consume Spirit,2 Mark of the Vampire,1 Chandra, the Firebrand,1 Tibalt, the Fiend-Blooded, 4 Dragonskull Summit ,4 Blackcleave
Cliffs,2 Falkenrath Aristocrat?.Multumesc
De ce nu le-ai pus pe toate din prima?
Totodată,
Captivating Vampire la ce-ți trebuie? E ieșit din Standard și el de 1 an și îl poți folosi doar în deck-uri ce nu sunt Standard. Personal n-am, poate are altcineva.
Dintre cele enumerate mai sus de tine, mai pot să-ți ofer așa:
1 Killing Wave
3 Stromkirk Captain
1 Consume Spirit
Adaugă-le la lista de trade.
Blood Seeker și Mark of the Vampire sunt comune. Probabil că le am pe undeva, dar eu nu prea îmi țin actualizate comunele (doar cele pe care le folosesc în mod constant sau sunt mai valoroase). Să văd, poate le găsesc până joi și îți aduc.
Din câte văd eu, ție îți trebuie tot deck-ul de vampiri. Nu este o problemă, însă vampirii nu sunt un deck prea bun momentan și există riscul să-ți irosești resursele inutil. Ce deck vrei să-ți faci? Arată-l, cere păreri, sugestii, opinii și doar APOI apucă-te de strâns cărți altfel muncim toți degeaba. Nu te apuca să-mi oferi explicații aici că nu are rost, fă eventual un topic separat de discuții și vedem acolo. Ce rost are să-ți faci un deck care din start nu are șanse de câștig prea mari? Că, din câte văd eu din cărțile cerute, e un talmoș-balmoș deck-ul și poate că îți va câștiga ceva meciuri în cercul vostru de prieteni, dar odată ce ai venit cu el la un FNM o să ți-o iei pe coajă major și asta nu din cauza lipsei de experiență, ci din cauza deck-ului în sine.