Re: Forum
Incerc să găsesc timp zilele astea ce urmează pentru subforumuri și tag de centrat textul.
Mai era altceava important?
You are not logged in. Please login or register.
Incerc să găsesc timp zilele astea ce urmează pentru subforumuri și tag de centrat textul.
Mai era altceava important?
Am făcut niște modificări, și am creat câteva subforumuri pentru început.
Dacă apar topicuri necitite în subforumuri, iconița de pe profilul deckbox care arată câte posturi necitite există le va include și pe cele din subforumuri.
O mică problemă este că dacă cineva se uită la pagina forumului Gameflux și are un topic necitit în subforumul "Evenimente" de exemplu, micul indicator din stânga "Evenimente" va fi tot gri, și nu albastru cum ar fi normal. Voi încerca să rezolv în curând.
Multumim!!! Numa ca nu mai merge site-ul acum
Vazand cum arata integrate categorile si cum sunt puse in pagina, cred ca partea de Taverna poate fi luata drept tot ce-i in afara subforumurilor (la topicuri ma refer).
Iar pentru subforumul Noutati as dori sa cautam o alta denumite. Acest subforum se doreste a fi locul in care practic discutam despre seturile care urmeaza sa apara.
Iar pentru subforumul Noutati as dori sa cautam o alta denumite. Acest subforum se doreste a fi locul in care practic discutam despre seturile care urmeaza sa apara.
Spune-i si tu "Viziuni pentru Viitor" sau "Odisee inspre Ziua de Maine"
Multumim!!! Numa ca nu mai merge site-ul acum
Ce pagină nu merge? Eu nu am primit mailuri de eroare de azi dimineață.
Vazand cum arata integrate categorile si cum sunt puse in pagina, cred ca partea de Taverna poate fi luata drept tot ce-i in afara subforumurilor (la topicuri ma refer).
Când vă hotărâți spuneți-mi doar lista de modificări, și fac.
Dap, am identificat problema. Weird bug, că nu primeam error mails. Acum ar trebui să fie ok din nou.
Felicitari pt modificari,
Putem sa primim un subforum pt Traducerile de Cranial Insertion, cu acces LIMITAT ?
ps. pana cand nu merge ok "indicatorul" de posturi necitite in subforumuri, va recomand "butonul" (linkul)
NEW POSTS
Last edited by Spoook (2011-01-04 09:33:13)
Foarte tare "Cutia milei" pe pagina principala
bv