Vand 4 bucati Baneslayer Angel si 2 bucati Koth of the Hammer
Baneslayerii se dau doar toti 4 la pachet
160 lei baneslayerii
koth 100 lei bucata
Baneslayerii se dau doar toti 4 la pachet
160 lei baneslayerii
koth 100 lei bucata
vikirosen wrote:Cumpar eu Baneslayer-ii, dar nu stiu cum facem sa ne intalnim pentru ei.Cât de rapid ai fost, bueeeeeeeeeeeeei! Don't you like, sleep?
Lenea wrote:bun. am nevoie mare de bani asa ca se fac reduceri de sezon :lol:Băi, de ce te trezești cu chestiile astea când NU AM NICI EU BANI!?!?!?! Aș fi luat ceva cărți de pe acolo...
Baneslayerii ii dau cu 100 lei, sariti pe ei.
Koth 60 lei bucata
Tezzeret 80 lei
Hero of Bladehold FOIL 25 lei
Plus orice rara mai gasiti pe la mine, e de vanzare ! GOGOGO !
De asemenea Play Mat cu sunblast angel cred ca e. pret neg :P
singerete wrote:OMG cât o cresct Contested War Zone :o:o:o de la 1.50$ în weekend la 7.5$ acum.De ce e aşa fantastică cartea aia?
Lenea wrote:ne intelegem noi pe me mess ;)..ti-am trimis un PM pe mail. facem vreun deal ?
intre timp...tradelistul a fost updatat :)
Vlad wrote:singerete wrote:OMG cât o cresct Contested War Zone :o:o:o de la 1.50$ în weekend la 7.5$ acum.De ce e aşa fantastică cartea aia?
Rarres wrote:vikirosen wrote:Cumpar eu Baneslayer-ii, dar nu stiu cum facem sa ne intalnim pentru ei.Cât de rapid ai fost, bueeeeeeeeeeeeei! Don't you like, sleep?
singerete wrote:OMG cât o cresct Contested War Zone :o:o:o de la 1.50$ în weekend la 7.5$ acum.
ca acum oscileaza ca o femeie la ciclu
Lenea wrote:@ alex : tezz s-a dat deja imi pare rau,la fel darkslick shores. jace nu e de dat. Liliana + 3 misty rainforest + 2 creeping tar pit la 140 lei, suna ok?hmm.. iti transfer maine 120 pe landurile de mai sus. deal?! scrie-mi te rog email ca ala il primesc mai rapid decat ma uit pe forum.