Sultai plox (Mircea Purdea).
Posts [ 31 to 60 of 74 ]
rug pls
rug pt mine pls (temur)
10-Sep-2014 07:06
(Last edited: 10-Sep-2014 13:02)
34
Daca mai e posibil, scoate-ma pls de la americani (jeskai) si trece-ma la covor (temur). Thanks!
E prostie sa particip la primul meu sealed la acest pre release? As vrea la Sultai please.
100001133772570 wrote:E prostie sa particip la primul meu sealed la acest pre release? As vrea la Sultai please.NEVER! Nu, nu este o prostie. Cum altfel să te dezvirginezi într-ale sealed-ului dacă nu alături de alți 30 hăndrălăi și domnișoare? Va fi un eveniment frumos.
10-Sep-2014 13:16
(Last edited: 10-Sep-2014 13:18)
37
100001133772570 wrote:E prostie sa particip la primul meu sealed la acest pre release? As vrea la Sultai please.
Normal ca nu. Se organizeaza destul de rar pe la noi seald events, probabil din cauza costurilor de participare (eu nici nu am prins inafara de prerelease-uri). Si cine stie cand mai prinzi un event la care sa participe atatia oameni. E o experienta faina sa vezi asa multa lume in jurul tau care joaca Magic. Si in plus, cine stie ce bombe prinzi in your pool si ajungi sa castigi impotriva unor jucatori mult mai experimentati ;)
sirIO wrote:As vrea sa trec la tabara Abzan pana mai e loc :pTraitor!
100001133772570 wrote:E prostie sa particip la primul meu sealed la acest pre release? As vrea la Sultai please.
Te rog sa dai cu bifa si aici
Pls, pretty pls, trece-ma la Temur cat inca e liber locul ala! Thanks! :P
Jeskai Way , daca se mai poate:):):)
Si eu tot la primul sealed sunt.
16-Sep-2014 16:00
(Last edited: 16-Sep-2014 16:03)
42
daca se poate , pot sa schimb clanu in mardu horde pls
Alexandru Tescar
Alexandru Tescar
Nu vad de ce lumea e asa anti-america. :))
Unde jucam pana la urma?
Imediat se anunta, doar sa scriu postul cu tot programul
Sper ca a iesit ceva ok pana la urma
Updated main post
Vreau sa trec si eu la Abzan please. Vad ca mai este un loc :D
Obscurus wrote:Vreau sa trec si eu la Abzan please. Vad ca mai este un loc :D
You know you have a clan problem when the mono blue player switches to Abzan :D
I tried to love Jeskai. I really did. But I can't.
E probabil combinatia mea preferata de culori (sau cel putin din wedges), insa nu imi place ce reprezinta in KTK limited.
Prowess e destul de ok pe creaturi mici si ieftine, gives a bit of a tempo-ish feel (My creatures get buffed by my bounce spells? Yes, please!). Insa mi se pare ca trebuie sa se alinieze putin planetele sa fie cat de cat consistent, in special in sealed.
Si in plus, poate ma razgandesc pana duminica si o sa iau Jeskai la fata locului, precis o sa mai fie pack-uri :)
E probabil combinatia mea preferata de culori (sau cel putin din wedges), insa nu imi place ce reprezinta in KTK limited.
Prowess e destul de ok pe creaturi mici si ieftine, gives a bit of a tempo-ish feel (My creatures get buffed by my bounce spells? Yes, please!). Insa mi se pare ca trebuie sa se alinieze putin planetele sa fie cat de cat consistent, in special in sealed.
Si in plus, poate ma razgandesc pana duminica si o sa iau Jeskai la fata locului, precis o sa mai fie pack-uri :)
Imho Jeskai e tge sleeper of the set. O sa fie ca selesnya in limited-ul de rtr. Thinking of moving too
Va rog sa aveti grija cum va organizati timpul de deckbuilding ca va trebui sa completati checklistul cu cartile deschise.
E vreun motiv anume pentru care facem checklist? It's so incredibly tedious.
TehAuthor wrote:Imho Jeskai e tge sleeper of the set. O sa fie ca selesnya in limited-ul de rtr. Thinking of moving too
Nu cred ca e sleeper. Mie mi se pare foarte clar ca e foarte tare. Atata tot ca lumea e obisnuita sa joace control in acele culori. Acum trebuie sa gandeasca diferit, atata tot.
necroticist wrote:second that.Va rog sa aveti grija cum va organizati timpul de deckbuilding ca va trebui sa completati checklistul cu cartile deschise.
juzer wrote:Pentru că așa vă cere organizatorul. Ăsta este motiv suficient. Get with the program, 'cos the program is good. Trust me.necroticist wrote:second that.Va rog sa aveti grija cum va organizati timpul de deckbuilding ca va trebui sa completati checklistul cu cartile deschise.
Dacă simți că nu-ți ajunge acest motiv (deși ar trebui să fie suficient), atunci să clarific situația: minimizează (pe cât posibil) potențialul de trișat și oferă organizatorului o unealtă bună pentru a face un eventual podium complet cu decklist când postează rezultatele. Durează MAXIM 5 minute, trebuie să fii doar organizat când introduci cărțile. Vă zic un secret mare secret: deschizi tot (oricum trebuie să faci asta), grupezi pe culori (oricum trebuie să faci și asta), pui dublurile, triplurile, patruplurile laolaltă (ORICUM TREBUIE SĂ FACI ȘI ASTA!) și faci checklist-ul cu ce ai tras. Apoi faci deckbuilding și, când îți faci construiești mana-base-ul ORICUM trebuie să pui pe culori și să te apuci de numărat, deci PAM! completezi checklist-ul și cu ce joci și bagi și landurile. Deci acest checklist poate fi integrat extrem de ușor în toată treaba asta care se numește pregăteală. Efectiv cu completatul de checklist nu trebuie să pierzi mai mult de 5 minute. Dacă îți ia mai mult, nu-i checklistul de vină. :D
18-Sep-2014 07:41
(Last edited: 18-Sep-2014 08:05)
56
Vom avea checklisturi/"deck checks" ca sa va obisnuiti cu ideea. Vom fi 30+ oameni si premiile vor fi mari. Mi se pare motiv suficient. Completatul nu tine mult oricum.
De asemenea, va fi Continuous Deck Building.
De asemenea, va fi Continuous Deck Building.
Silviu wrote:Vom avea checklisturi/"deck checks" ca sa va obisnuiti cu ideea. De asemenea, va fi Continuous Deck Building.
Continuous Deck Building nu inseamna ca poti aduce schimbari permanente pachetului intre meciuri si runde? Cum functioneaza asta cuplata cu deck checks? Daca treci un deck initial, e posibil ca dupa 2-3 runde sa arate radical diferit. Nu cred ca se intampla prea des asa ceva, dar sunt curios :))
De asta erau ghilimelele :P.
Vom verifica poolurile sa fie aceleasi cu checklisturile.
Vom verifica poolurile sa fie aceleasi cu checklisturile.
Got it :)
Deci nu voi putea sa fiu asa norocos cum planuiam si sa deschid 2 Pack Rats si un Desecration Demon... Of of of
Deci nu voi putea sa fiu asa norocos cum planuiam si sa deschid 2 Pack Rats si un Desecration Demon... Of of of
Sa aduci 1 rat foil sa nu bata la ochi ca ai prea mare bulan la rare deschise :))
Posts [ 31 to 60 of 74 ]