Planeswalker-ita chiar e bine facuta - un cost acceptabil, abilitati pe masura - Singurul loc bun in meta-ul actual e alaturi de Lingering Souls intr-un Esper Control, in numar maxim de 2 bucati cum a fost jucat si
Jace, Memory Adept la un moment dat. We'll just have to wait and see.
Trebuie retinut ca tapeaza
permanente insa tragi carti doar dupa
creaturi care sunt tapate la
orice jucator, iar Ultimate-ul, sa zicem ca daca ai o metoda de self mill buna (
Increasing confusion or some sort) ai avea un card advantage imens peste adversar. De asemenea poti juca aceleasi Instant-uri si Sorceries pana te saturi, daca ai mana suficienta.
In EDH pare teribil de buna.
Ingerul (de 3 mana) este cam trist, ori iti intoarce un land in early game si te da cu o tura in urma, ori intoarce o creatura si iti taie din tempo. Este, cum s-a mentionat, o varianta mai proasta de
Kor Skyfisher. Insa, daca vor exista destule targeturi interesante in set care sa ii ofere un avantaj cat de cat, cu siguranta imi voi schimba parerea.
Ingerul legendar, este o carte acceptabila, insa deocamdata nu prea sunt aure bune in standard (exceptie -
Angelic Destiny - insa si aceasta da creaturii flying, ceea ce deja ingerita noastra are). Iarasi, problematic este faptul ca trebuie sa joci multe aure alaturi de ea, pe cand alaturi de
Sovereigns of Lost Alara puteai sa joci doar 2-3 targeturi maxim. Ce e drept, ea iti poate aduce aure din 3 locuri diferite, insa in acelasi timp e adevarat ca poti munci o gramada sa aduci toate aurele unde trebuie si ea sa isi ia un simplu
Doom Blade in cap.
Parerea mea este ca va ramane o carte de EDH, ca si Gisella. Doar pe Sigarda o vad intr-un spot mai bun daca va exista vreun deck WG care sa vrea sa abuzeze de ea si de Thrun in acelasi deck.
Cea mai interesanta carte spoiluita astazi, cred totusi ca este Ghostly Flicker. Cat avantaj iti poate oferi aceasta carte ramane de vazut, insa sunt sigur ca va avea multe targeturi bune (Snapcaster, Landuri, Titani)