vikirosen wrote:S-au anuntat land-urile duale si sunt cele din M10.
Adica Dragonskull Summit Drowned Catacomb Rootbound Crag Glacial Fortress Sunpetal Grove
vikirosen wrote:S-au anuntat land-urile duale si sunt cele din M10.
Rarres wrote:vikirosen wrote:S-au anuntat land-urile duale si sunt cele din M10.That's the longest dual-land print I've ever seen.
Altfel, considerând că foarte probabil Return to Ravnica va veni cu altă serie de landuri duale, mana-fixingul nu va mai fi o problemă pentru nici un fel de combinație. 5-color-control anyone?
Rarres wrote:That Void Stalker can surely do some craaaaaaazy shenanigans, amirite?
Flobo wrote:hmmm oare de ce nu au lasat Lord of Atlantis? Fiind un corset, in care pot aparea si carti mai vechi re-editate mi s-ar fi parut mai ok. Asa e ACEEASI carte, doar cu alt nume. Se vor bucura cei ce joaca legacy, fiecare fish da +1/+1, ajung ca sliverii ::lol:
Flobo wrote:hmmm oare de ce nu au lasat Lord of Atlantis? Fiind un corset, in care pot aparea si carti mai vechi re-editate mi s-ar fi parut mai ok. Asa e ACEEASI carte, doar cu alt nume...sunt absolut de acord. functional reprint intr-un non-core-set este ok, daca nu se potriveste cu "flavor gen", dar in core-set nu ii vad rostul.. sau chiar exista in legacy un deck care vrea sa joace 8x Lord of Atlantis ???
vikirosen wrote:Doua reprinturi dragute (artwork bestial la cel din urma!!!):
![]()
fistyke wrote:Flobo wrote:hmmm oare de ce nu au lasat Lord of Atlantis? Fiind un corset, in care pot aparea si carti mai vechi re-editate mi s-ar fi parut mai ok. Asa e ACEEASI carte, doar cu alt nume. Se vor bucura cei ce joaca legacy, fiecare fish da +1/+1, ajung ca sliverii ::lol:
Am citit ceva mai demult ca astia de la wizards au ceva reprint policy, deci unele carti nu se reprinteaza, period (carti de gen Black Lotus etc.). Zic ei ca fac asta pentru a mentine valoarea acestor carti rare. Nu stiu aici ce e.
vikirosen wrote:Si iata un merfolk nou pentru deck-ul de Fish:
Deja cred ca Merfolk au mai multi lorzi decat Elf.

vikirosen wrote:Iata si o comuna care sa rivalizeze cu Delver of Secrets:
mihai wrote:vikirosen wrote:Si iata un merfolk nou pentru deck-ul de Fish:
I love it! :)
fistyke wrote:mihai wrote:vikirosen wrote:Si iata un merfolk nou pentru deck-ul de Fish:
I love it! :)
Wait a second: eu acum am observat ca asta nu-i chiar Lord of Atlantis. El pompa toate creaturile de merfolk, asta da buff numai pentru ale tale. Cred ca nu mai vor sa printeze carti care au un pump effect pentru toata lumea. Banuiesc ca daca se vor gandi la un Elvish Champion, va avea si ea alt nume si da +1/+1 numai creaturilor tale.
vikirosen wrote:Si removal-ul pe care-l astepta negru - reprint Mutilate: