nightride wrote:this one's for you, Judith
http://www.youtube.com/watch?v=zCjdSzw_8qw
it.s judy thank you verry much ... :D ... use it don.t abuse it :)))))))))
nightride wrote:this one's for you, Judith
http://www.youtube.com/watch?v=zCjdSzw_8qw
dunkelgraf wrote:it.s judy thank you verry much ... :D ... use it don.t abuse it :)))))))))
Nimic wrote:Eu am terminat "vreo facultate de profil electric sau similar" si si cunosc destula lume care a terminat asa ceva. :P Din pacate nu imi prea dau seama din ce ai scris ce ii trebuie mai exact colegului tau.Cred că cel mai bine ar fi să discutăm pe mess cândva când ai timp zilele astea să încerc să-ți explic, pentru că pe forum ar fi cel puțin ciudat. Spor la treabă și mersi de răspuns!
Rarres wrote:Se pare că acest Adrian Popescu e un fel de top8 regular pe la PTQ-urile din zona Californiei. Nice...e calificat pt PT RTR si poate il vedem in ceva feature-match in toamna ;)
Rarres wrote:Ca întotdeauna Tudorakis vine cu o argumentare pertinentă și de efect. În mare sunt de acord cu tine. Dar a făcut 2 drafturi Ochoa, ambele flight, ambele pierdute în prima rundă. N-am absolut nici un fel de problemă în a lua o comună bună când rara sau necomunele sunt de cacao, dar aici nu a fost cazul. Cred că este un exemplu clar de încăpățânare complet neproductivă. Asta vroiam, de fapt, să exemplific, n-am zis niciodată că ar fi un jucător prost sau bun. Doar că aici îmi venea să-l pleznesc. Forțează, nene, cât vrei, dar nu ignora valoarea unor cărți când îți trec pe sub nas.mi se pare ca tipu e fixat pe anumite lucruri in functie de seturi...but maybe that's jsut me
Rarres wrote:N-am absolut nici un fel de problemă în a lua o comună bună când rara sau necomunele sunt de cacao, dar aici nu a fost cazul.I will object! Nici Dread Slaver si nici Evernight Shade nu au calitate de first pick. Nu vreau sa spun ca lupul e net superior, dar se potriveste mult mai mult in formatul acesta. Negru este cea mai slaba culoare si ambele vor heavy swamp-commitment. Singura decizie intr-adevar dubioasa este ca a luat artefactul peste removal, care putea fi splashuit, respectiv vantul mortii este singura carte neagra pe care o vreau in deck.
m0nstersnatch wrote:Rarres wrote:N-am absolut nici un fel de problemă în a lua o comună bună când rara sau necomunele sunt de cacao, dar aici nu a fost cazul.I will object! Nici Dread Slaver si nici Evernight Shade nu au calitate de first pick. Nu vreau sa spun ca lupul e net superior, dar se potriveste mult mai mult in formatul acesta. Negru este cea mai slaba culoare si ambele vor heavy swamp-commitment. Singura decizie intr-adevar dubioasa este ca a luat artefactul peste removal, care putea fi splashuit, respectiv vantul mortii este singura carte neagra pe care o vreau in deck.
Daca imi dai linkul de la draft poate mai putem dezbate subiectul asta mai concret..
Rarres wrote:ta daaaaaaaaaaa..in primul booster mai era si Corpse Traders care imi place mai mult decat ambele creaturi pe care le-ai amintit, daaaar te pui singur intr-o situatie incomoda cu oricare din pickurile astea: nu doar ca fortezi cea mai slaba culoare din set, mai imparti si calitatea slaba cu poate inca 1 drafter care iti trimite in booster #2 second choice-urile dar vei avea o decizie mult mai dificila la alegerea arhetipului posibil. Nu e nici un arhetip pe care sa il poti drafta (comune! gen) cu negru care sa fie `on par` cu restul..
TudorGrigoroaia wrote:Live SCG OPEN:..cum s-a terminat ?
Battle Of Wits vs. Delver
1 - 0
E chiar fun de urmarit:))
TudorGrigoroaia wrote:unde mergeti? si noi mergem la dark knight rises la Polus.
Rarres wrote:În timp ce mă holbam la acest video: http://www.youtube.com/watch?v=xbYTFkG5UoI&feature=plcp , pe la minutul 8:35 aud următoarele versuri în fundal ”să pleci din viața mea”. Am dat înapoi pentru cofirmare și-mi dau seama că tipul asculta ceva piesă românească. I lol'd.
dunkelgraf wrote:not something I was agonizing about, but thanks!
and here is your song http://www.youtube.com/watch?v=enTM3yta5Z0
nightride wrote:va saluta tata, de pe plaja :)Te salutăm înapoi, de la birouri!