Community Admins
Registered: 13-Jul-2009 18:18
Buuun, ca sa trec direct la subiect, am vb cu distribuitorul si am aflat sub ce forma vin kit-urile de pre-release. Astfel, noi ca si comunitate (Gameflux) o sa avem 5 displayuri, ceea ce inseamna cate 5 locuri/ghilda, acestea fiind distribuite in mod egal.
Astfel vom avea 5 kit-uri Izzet, 5 kit-uri Golgari, 5 kit-uri Rakdos, 5 kit-uri Azorius si 5 kit-uri Selesnya.
Modalitatea in care se vor impartii aceste kit-uri se va face pe principiul "primul anuntat primul servit", deci cel care si-a ales ghilda din timp are prioritate fata de cel care inca nu si-a ales-o.
Drept urmare, primi 5 care s-au anuntat pentru Izzet (am luat aceasta ghilda ca si exemplu datorita numarului mare de doritori) in post-ul lui Tudor, vor fi cei care vor beneficia de kit-urile respective. Restul vor fi nevoiti sa-si aleaga din ghildele ramase.
O sa fac o lista cu locurile disponibile in primul post, astfel incat sa fie vizibil cine in ce ghilda a prins loc.
Alta varianta ar fi fost impartirea aleatoare a kit-urilor, dar aceasta varianta ar fi mult mai nasoala decat cea de mai sus.