Posts [ 121 to 150 of 342 ]
Supreme Verdict este delicios. Ca sa nu mai zic de Abrupt Decay :)
pfai ce deckuri zombie ies cu Slitherhead. Tura 1 asta tura 2 troll, discard grawecrawler ... ioi ioi ... abia astept standardu
dunkelgraf wrote:pfai ce deckuri zombie ies cu Slitherhead. Tura 1 asta tura 2 troll, discard grawecrawler ... ioi ioi ... abia astept standarduDa, Zombiez sunt singurul arhetip competitiv din actualul Standard care chiar o să rămână destul de puternic și după rotație pentru că nu pierd mai nimic din actualul decklist (Mortarpod fiind singura chestie mai importantă care iese, că Geth's Verdict și Go for the Throat sunt jucate doar în anumite liste și e o chestiune de preferință între ele și tipicul burn). Nici nu știu dacă e nevoie să adopte prea mulți zombiez din RtR. Sigur, BG Zombies vor fi o idee, însă reach-ul dat de Brimstone Volley și Searing Spear precum și viteza lui Falkenrath Aristocrat s-ar putea să fie mai bune overall. Totodată, combo-ul Falkenrath+Blood Artist+Gravecrawler este mai bun decât noile shenanigans (©m0nstersnatch) cu Lol Troll+Gravecrawler. Părerea mea, rămâne să vedem ce alte chestii mai apar pe BG.
lejer se poate juca BRG Zombies:)
TudorGrigoroaia wrote:lejer se poate juca BRG Zombies:)
Took the words right out of my mouth. Cu rtr manafixing nu va mai fi o problema, deckul va fi foarte tare.
Eu sunt cam rătăcit cu spiritele mele...
Vlad wrote:Eu sunt cam rătăcit cu spiritele mele...
GUW ramp cu sweepere, spirite si enchantu de +3/+3? poate si un intangible virtue p`acolo?
nightride wrote:Eu personal sper la mass removal mai decent. Momentan "Destroy all creatures" nu e tocmai cel mai bun lucru in Standard(see undying).Vlad wrote:Eu sunt cam rătăcit cu spiritele mele...
GUW ramp cu sweepere, spirite si enchantu de +3/+3? poate si un intangible virtue p`acolo?
Silviu wrote:Eu personal sper la mass removal mai decent. Momentan "Destroy all creatures" nu e tocmai cel mai bun lucru in Standard(see undying)...see regenerate!
Daca imi aduc bine aminte WotC nu mai vor sa printeze mass-removal mai decent, cel putin nu la costul de 2WW. La randul meu inca sper la un Hallowed Burial reprint..
Ce fain ii capu' de mort ... haha
Da nu inteleg de ce tot apar can't be countered pe ele. Parca si vad ce mega caounterspell o sa bage .. :|
Da nu inteleg de ce tot apar can't be countered pe ele. Parca si vad ce mega caounterspell o sa bage .. :|
m0nstersnatch wrote:Mi se pare cretin, ca's prea bune creaturile...multe prea bune...numai daca ar reprinta ceva gen Hallowed Burial, insa avem Terminus deja.Silviu wrote:Eu personal sper la mass removal mai decent. Momentan "Destroy all creatures" nu e tocmai cel mai bun lucru in Standard(see undying)...see regenerate!
Daca imi aduc bine aminte WotC nu mai vor sa printeze mass-removal mai decent, cel putin nu la costul de 2WW. La randul meu inca sper la un Hallowed Burial reprint..
BinaryLatin wrote:Ce fain ii capu' de mort ... hahaEu tot ma rog la Remand:))
m0nstersnatch wrote:Silviu wrote:Eu personal sper la mass removal mai decent. Momentan "Destroy all creatures" nu e tocmai cel mai bun lucru in Standard(see undying)...see regenerate!
Ai acolo Terminus cu posibilitatea de miracle.
Silviu wrote:nightride wrote:Eu personal sper la mass removal mai decent. Momentan "Destroy all creatures" nu e tocmai cel mai bun lucru in Standard(see undying).Vlad wrote:Eu sunt cam rătăcit cu spiritele mele...
da` tu ce vrei? "exile all creatures"?
nightride wrote:da` tu ce vrei? "exile all creatures"?..mult timp Final Judgment a fost cartea mea preferata. acolo a inceput W (alb) sa exileze!
m0nstersnatch wrote:nightride wrote:da` tu ce vrei? "exile all creatures"?..mult timp Final Judgment a fost cartea mea preferata. acolo a inceput W (alb) sa exileze!
well... if you can't beat them, join them?
nightride wrote:Ba...Da...Trebuie ceva de genul.Silviu wrote:nightride wrote:Eu personal sper la mass removal mai decent. Momentan "Destroy all creatures" nu e tocmai cel mai bun lucru in Standard(see undying).
da` tu ce vrei? "exile all creatures"?
06-Sep-2012 10:33
(Last edited: 06-Sep-2012 10:33)
139
BinaryLatin wrote:Ce fain ii capu' de mort ... haha
Parca vad ca Wizards trolluiesc acuma. Printeaza 30 de carti cu counter protection si nici un counter.
Sau ceva mizerie de cost aberant si efect retard
See Counterlash sau Lost in the mist
Ionut wrote:BinaryLatin wrote:Ce fain ii capu' de mort ... haha
Parca vad ca Wizards trolluiesc acuma. Printeaza 30 de carti cu counter protection si nici un counter.
Sau ceva mizerie de cost aberant si efect retard
See Counterlash sau Lost in the mist
subscriu. Spelltwine and Switcheroo :) astea-s clar de trolling
nightride wrote: subscriu. Spelltwine and Switcheroo :) astea-s clar de trollingUmmmm... Wrong. Mai ales Switcheroo este 1st pick-able în draft și în jurul lui Spelltwine se pot face deck-uri de control în draft și în Constructed. Not trolling what-so-ever.
06-Sep-2012 11:25
(Last edited: 06-Sep-2012 11:26)
142
Rarres wrote:nightride wrote: subscriu. Spelltwine and Switcheroo :) astea-s clar de trollingUmmmm... Wrong. Mai ales Switcheroo este 1st pick-able în draft și în jurul lui Spelltwine se pot face deck-uri de control în draft și în Constructed. Not trolling what-so-ever.
you play the huge wurm, i switcheroo it with mah token :D nope, i'm not trollin` you!! spelltwine e mai elegant, true
06-Sep-2012 12:18
(Last edited: 06-Sep-2012 12:19)
143
nightride wrote:eu joc spelltwine si bag un switcheroo si un predatory rampage ....BAM!!!Rarres wrote:nightride wrote: subscriu. Spelltwine and Switcheroo :) astea-s clar de trollingUmmmm... Wrong. Mai ales Switcheroo este 1st pick-able în draft și în jurul lui Spelltwine se pot face deck-uri de control în draft și în Constructed. Not trolling what-so-ever.
you play the huge wurm, i switcheroo it with mah token :D nope, i'm not trollin` you!! spelltwine e mai elegant, true
Silviu wrote:nightride wrote:eu joc spelltwine si bag un switcheroo si un predatory rampage ....BAM!!!Rarres wrote: Ummmm... Wrong. Mai ales Switcheroo este 1st pick-able în draft și în jurul lui Spelltwine se pot face deck-uri de control în draft și în Constructed. Not trolling what-so-ever.
learn your cards.
enchantu ala e bun la ceva in afara de limited? +3/+3 ala
nightride wrote:enchantu ala e bun la ceva in afara de limited? +3/+3 aladepinde. un deck gen Frites poate profita de 1-2 copii de enchantment, dar nu vad sa apara un deck cu asta ca si main winning con.
06-Sep-2012 14:16
(Last edited: 06-Sep-2012 14:17)
146
primim si noi ceas de ala sexy pt pre?:))
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=364297723653097&set=a.126338520782353.31802.117422515007287&type=1&theater
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=364297723653097&set=a.126338520782353.31802.117422515007287&type=1&theater
Silviu wrote:primim si noi ceas de ala sexy pt pre?:))
ia-ti din piata marasti unu, scoatem foaia si-ti printez cu ce vrei tu :)) unu cu bonfire ar fi beton
La noi la PRE va fi pentru cei ce platesc in avans pina pe 10, AMULETE 3D cu sigla gildei alese ...
Silviu wrote:primim si noi ceas de ala sexy pt pre?:))si sa faci cu el .. CE ? :P
m0nstersnatch wrote:din cate am inteles fata se poate schimba...so basically arunc ceasu si tin fetele cu ghildele :)Silviu wrote:primim si noi ceas de ala sexy pt pre?:))si sa faci cu el .. CE ? :P
Posts [ 121 to 150 of 342 ]