Marvel's Spider Man
releases on September 26, 2025!

Preorder now on CardKingdom Preorder now on TcgPlayer

Marvel's Spider Man
releases on September 26, 2025!

Preorder now on CardKingdom Preorder now on TcgPlayer
536 total results       First Previous Page 3 of 18 Next Last
You must login or register to post a new reply
Posts [ 61 to 90 of 536 ]
Trade score 42 (100%)
Members
Registered: 30-May-2010 16:01
Ai dreptate, LSV este un mic geniu. Felul in care gestioneaza un joc de magic il face un jucator adevarat si intradevar, norocul vine daca il doresti cu adevarat.
He is the guru of magic. Niciodata nu ma plictisesc la video-urile lui. Nici Conley Woods nu e foarte departe de LSV.
Trade score 0 (100%)
Community Admins
Registered: 11-Jun-2010 15:37
Trade score 0 (100%)
Community Admins
Registered: 16-Aug-2011 06:13
Rarres wrote: Totodată, este hiper-relaxat când pierde, indiferent de situație.

Foarte adevarat! Iata si dovada :))

http://www.channelfireball.com/articles/channel-lsv-m13-draft-4/

Anyways, pentru mine Channel LSV a inlocuit Seinfeld, Friends sau whatever serial era in reluare seara la TV la 21:00 :)
Trade score 3 (100%)
Members
Registered: 19-Mar-2011 16:20
Trade score 12 (100%)
Community Admins
Registered: 13-Jul-2009 18:18
Nu stiu voi, dar eu.... vreau sa ma mandresc cu primul Daily Event care l-am castigat

Ii multumesc lui Ovidiu Calbureanu pentru ideea lui de a juca Boros :)
Trade score 27 (100%)
Members
Registered: 14-Dec-2009 21:09
07-Sep-2012 18:41 (Last edited: 07-Sep-2012 18:41)
66
singerete wrote:Nu stiu voi, dar eu.... vreau sa ma mandresc cu primul Daily Event care l-am castigat

Ii multumesc lui Ovidiu Calbureanu pentru ideea lui de a juca Boros :)
bravo, Gurule!!!
Câți participanți au fost și cam cât te-a costat tot deck-ul?
Trade score 12 (100%)
Community Admins
Sincer nu stiu sa-ti spun, dar n-au fost prea multi.

Iar deck-ul l-am avut pe jumate (adica rarele), am mai primit cateva de la Ovidiu si am mai cumparat de vreo 15 tix-uri ce-mi mai trebuia.
Trade score 42 (100%)
Members
Registered: 28-May-2010 16:45
singerete wrote:Sincer nu stiu sa-ti spun, dar n-au fost prea multi.

Iar deck-ul l-am avut pe jumate (adica rarele), am mai primit cateva de la Ovidiu si am mai cumparat de vreo 15 tix-uri ce-mi mai trebuia.
Hmmm..acum ca ai jucat si constructed si limited care crezi ca sunt mai ok? cel putin la inceput?
Trade score 12 (100%)
Community Admins
limited-ul clar e formatul incepatorilor pe MTGO. Adica din punct de vedere financiar, la constructed trebuie sa investesti MULT ca sa ai un deck cat de cat competitiv cu care sa participi. Evident ca si daca ai deck-ul ala scump ai un edge fata de unul care nu e asa dotat.

Oricum norocul meu este ca cam 75% din carti din deck-ul de boros le aveam (achizitionate de-a lungul timpului). Plus intradevar Daily eventurile merita mai mult decat cele de 8 player all day events.

Adica la o investitie de 6 tix-uri (cat a costat intrarea) am iesit la final cu 11 boostere care le-am vandut pentru 37 tix-uri, deci 31 tix profit. Not bad at all.
Trade score 42 (100%)
Members
felicitari !
Chiar pare un deck super agresiv si ma bucur ca i-ai ars pe adversari. Deck-ul chiar pare accesibil ca pret. Cred ca Restoration, Cavern si Thalia sunt cele mai scumpe (peste 3-4 tix).
Trade score 0 (100%)
Members
Registered: 20-Apr-2011 08:02
11-Sep-2012 10:39 (Last edited: 11-Sep-2012 10:39)
71
... eu tocmai am vazut ceva beton :D

http://www.twitch.tv/reynad27/b/331778904 pe la 2:30:00 and beyond. drafteaza MONO RED CONTROL, double reverberate :)) it's freakin` awesome!
Trade score 27 (100%)
Members
nightride wrote:... eu tocmai am vazut ceva beton :D

http://www.twitch.tv/reynad27/b/331778904 pe la 2:30:00 and beyond. drafteaza MONO RED CONTROL, double reverberate :)) it's freakin` awesome!
FE-NO-ME-NAL!!!
a făcut câteva greșeli pe ici, pe colo, dar știe băiatu' o căruță de Magic. Personal n-aș putea să joc un draft și în același timp să-mi urle muzica-n urechi, să fredonez piesa și să citesc ce scriu oamenii și să le și răspund. THAT'S multitasking the likes even Windows can't do!
Trade score 0 (100%)
Members
micul LSV, zic eu :) pustiu asta e mai misto de urmarit decat orice serial, deja de aproape 3 saptamani ma uit in fiecare seara la stream hahahaha
Trade score 36 (100%)
Members
Registered: 20-May-2010 19:24
Chiar beton, personal nu credeam ca va face mai nimic cu deck, dar incredibil. Deci, Wall of fire is underrated as it turns out :)
Trade score 0 (100%)
Members
Trade score 27 (100%)
Members
Mă uitam așa, într-o doară, la înregistrările de la primul Players Championship și am dat peste o statistică cel puțin interesantă: clasificați după meciuri sancționate jucate de-a lungul carierelor, primii 4 sunt toți din Asia (3 din Japonia și 1 din Taipei), iar primul a jucat cu aproape 1000 de meciuri mai mult decât cel de pe al doilea loc.
Pentru referință: http://www.youtube.com/watch?v=4nQVGBlRDps&feature=g-vrec - minutul 54.

4802 meciuri de Magic jucate => 960 turnee a câte 5 runde fiecare => minim 9,23 ani de MTG competitiv (câte 2 turnee pe săptămână MINIM) ca să ajungi la numărul acela. Uau. Și astea sunt doar cele sancționate... probabil meciuri efective undeva la triplul acelui număr...
Trade score 0 (100%)
Community Admins
Rarres wrote:4802 meciuri de Magic jucate => 960 turnee a câte 5 runde fiecare => minim 9,23 ani de MTG competitiv (câte 2 turnee pe săptămână MINIM) ca să ajungi la numărul acela. Uau. Și astea sunt doar cele sancționate... probabil meciuri efective undeva la triplul acelui număr...
..si tu la ce te asteptai ?! il vedeai pe Finkel jucand la masa de bucatarie si inainte de turneu rugandu-se la Ra's al Ghul in speranta sa prinda T8 ?! :lol:
Jucatorii despre care vorbim aici sunt "professional" nu pentru ca au norocul sa castige FNM-uri, ci pentru ca isi petrec majoritatea timpului analizand, invatand si jucand nenumarate ore ! Ei fac un sacrificiu pe care nu stiu daca unul dintre noi este dispus sa il faca..
Trade score 2 (100%)
Members
Registered: 16-Sep-2009 11:18
Rarres wrote:Mă uitam așa, într-o doară, la înregistrările de la primul Players Championship și am dat peste o statistică cel puțin interesantă: clasificați după meciuri sancționate jucate de-a lungul carierelor, primii 4 sunt toți din Asia (3 din Japonia și 1 din Taipei), iar primul a jucat cu aproape 1000 de meciuri mai mult decât cel de pe al doilea loc.
Pentru referință: http://www.youtube.com/watch?v=4nQVGBlRDps&feature=g-vrec - minutul 54.

4802 meciuri de Magic jucate => 960 turnee a câte 5 runde fiecare => minim 9,23 ani de MTG competitiv (câte 2 turnee pe săptămână MINIM) ca să ajungi la numărul acela. Uau. Și astea sunt doar cele sancționate... probabil meciuri efective undeva la triplul acelui număr...

de fapt mai mult de 2 turnee saptamanal, ceea ce reduce media anilor la 6....chir mai putin pt unii dintre ei. Asta deoarece la majoritatea turneelor competitive joaca foarte mult si in side events. Uneori si la 10 sideuri. La ghent, era un italian care a facut top8, si vineri l-am vazut eu in cel putin 2 grindere. Si cam asta se intampla la majoritatea Gpurilor. Pt ca vin aceia ca sa testeze si sa intre in stare.

Si noi cand am fost la Lille, am jucat in 3-7 side events. Mai mici sau mai mari :).

oricum asiaticii sunt cunoscuti pt cat de mult joaca...orice.
Trade score 36 (100%)
Members
14-Sep-2012 12:16 (Last edited: 14-Sep-2012 12:17)
79
I just passed the Rules Advisor exam. Stiu ca nu-i cine stie ce, dar... I'm happy :D :D :D
Trade score 0 (100%)
Community Admins
fistyke wrote:I just passed the Rules Advisor exam. Stiu ca nu-i cine stie ce, dar... I'm happy :D :D :D
Felicitari. Sunt curios cum ti se pare urmatorul examen - nu am reusit sa il trec, dar poate nu era momentul potrivit atunci cand am incercat..
Trade score 31 (100%)
Members
Registered: 05-Jun-2010 19:38
fistyke wrote:I just passed the Rules Advisor exam. Stiu ca nu-i cine stie ce, dar... I'm happy :D :D :D

Felicitari!!! :D
Trade score 2 (100%)
Members
Registered: 16-Sep-2009 11:18

bravo.

Nu e greu, dar crede-ma ca sunt multi care nu il trec. Este un exam ca sa iti testezi un minim de cunostinte. Esti oficial un L0.

pasul urmator ? sau ramai doar la L0 ?
Trade score 36 (100%)
Members
Scorpse wrote:

bravo.

Nu e greu, dar crede-ma ca sunt multi care nu il trec. Este un exam ca sa iti testezi un minim de cunostinte. Esti oficial un L0.

pasul urmator ? sau ramai doar la L0 ?

Dap, pai as dori Level 1, dar stiu ca trebuie sa invat muuuuult pana ajung ca sa incerc.
Trade score 42 (100%)
Members
16-Sep-2012 08:11 (Last edited: 16-Sep-2012 08:12)
84
Ok...ipotetic, draftezi m13 si ajungi sa joci un WG cu 60% din deck la 3-4 mana...nu prea ai early plays...in cazul asta bagi un farseek sa poti ajunge mai repede la mana de care ai nevoie?
Trade score 27 (100%)
Members
Silviu wrote:Ok...ipotetic, draftezi m13 si ajungi sa joci un WG cu 60% din deck la 3-4 mana...nu prea ai early plays...in cazul asta bagi un farseek sa poti ajunge mai repede la mana de care ai nevoie?
Riscant. Vei fi foarte vulnerabil la deck-uri rapide gen BW Exalted sau GR Flinthoof+Mogg+Reckless Brute (ambele destul de populare în draftul de M13). Știu pt că am încercat WG cu destul de mult removal și chestii tari. N-a mers prea bine, tocmai pe motiv că își dădea drumul doar pe la 3-4 mana (când adversarul dea avea un courser și un flunkies cu care te ataca).
Da, bagi Farseek, dar nu va fi destul. Un Arbor Elf ar trebui să mai fie pe acolo, eventual chiar mai mulți. Draftul de M13 s-a dovedit a fi un format rapid în care deck-urile cu multe 2 drops și removal au câștig de cauză.

În altă ordine de idei, în caz că nu ați făcut cunoștință cu muzica don'șoarei din clipul atașat, atunci ați pierdut. Deci, enjoy!

http://www.youtube.com/watch?v=6i1mr9amqeg
Trade score 42 (100%)
Members
Rarres wrote:
Silviu wrote:Ok...ipotetic, draftezi m13 si ajungi sa joci un WG cu 60% din deck la 3-4 mana...nu prea ai early plays...in cazul asta bagi un farseek sa poti ajunge mai repede la mana de care ai nevoie?
Riscant. Vei fi foarte vulnerabil la deck-uri rapide gen BW Exalted sau GR Flinthoof+Mogg+Reckless Brute (ambele destul de populare în draftul de M13). Știu pt că am încercat WG cu destul de mult removal și chestii tari. N-a mers prea bine, tocmai pe motiv că își dădea drumul doar pe la 3-4 mana (când adversarul dea avea un courser și un flunkies cu care te ataca).
Da, bagi Farseek, dar nu va fi destul. Un Arbor Elf ar trebui să mai fie pe acolo, eventual chiar mai mulți. Draftul de M13 s-a dovedit a fi un format rapid în care deck-urile cu multe 2 drops și removal au câștig de cauză.

În altă ordine de idei, în caz că nu ați făcut cunoștință cu muzica don'șoarei din clipul atașat, atunci ați pierdut. Deci, enjoy!

http://www.youtube.com/watch?v=6i1mr9amqeg

Naiba sa le ia de formate agresive. M-am saturat de meciuri asa scurte si degeaba. Unde a disparut controlul? Sper ca Ravnica va repara asta. Faza nasoala la deckuri foarte agresive in draft(!!) este ca nu prea apuci sa-ti vezi deckul si interactiunile calumea.
Trade score 16 (100%)
Members
Registered: 21-May-2010 17:42
TudorGrigoroaia wrote:
Naiba sa le ia de formate agresive. M-am saturat de meciuri asa scurte si degeaba. Unde a disparut controlul? Sper ca Ravnica va repara asta. Faza nasoala la deckuri foarte agresive in draft(!!) este ca nu prea apuci sa-ti vezi deckul si interactiunile calumea.

^this guy, i miss the good old day where you had to think and make smart choices, nu ca acuma, tot ce iti trebuie e sa fii topdeck hero. din pacate in rtr cum vad sunt cam multe carti cu can't be countered. si pana acuma am vazut un counterspell care e meh...

Oh, and Rares, damn you for linking that song...now i can't get it out of my head
Trade score 42 (100%)
Members
attikussz wrote:
TudorGrigoroaia wrote:

^this guy, i miss the good old day where you had to think and make smart choices, nu ca acuma, tot ce iti trebuie e sa fii topdeck hero. din pacate in rtr cum vad sunt cam multe carti cu can't be countered. si pana acuma am vazut un counterspell care e meh...
^ this too..wizards logic...insa faptul ca nu ai counters in deck, nu inseamna ca nu e control..anyway...fucking topdeck hero m13 bullshit limited :(
Trade score 27 (100%)
Members
attikussz wrote: Oh, and Rares, damn you for linking that song...now i can't get it out of my head
MUHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAA!!! Lasă bre că e bună piesa și interpretarea, deci mai bine așa ceva să-ți fie ”blocat” în cap decât o piesă de rahat .
Trade score 0 (100%)
Members
... eu tocmai am castigat primul meu new player phantom draft AHAHAHAHAHAHA am un lingering souls promo :D
Posts [ 61 to 90 of 536 ]
536 total results       First Previous Page 3 of 18 Next Last
You must login or register to post a new reply