RAKDOS
Posts [ 61 to 90 of 130 ]
Golgari
> 5 Boostere Return To Ravnica.
> 1 Booster de Ghilda ce va contine doar carti din acea ghilda.
> Cartea Promo de Prerelease (in total vor f 5 carti promo, cate una pentru fiecare ghilda)
Ce se intampla daca vreau o gilda din urmatorul set?
> Cartea Promo de Prerelease (in total vor f 5 carti promo, cate una pentru fiecare ghilda)
benczi wrote:> 5 Boostere Return To Ravnica.O s'o alegi cand se lanseaza setul urmator:) pana atunci alege din cele 5 din toamna.
Nimeni nu te forteaza sa'ti faci deckul din culorile ghildei pe care ai ales-o
Probabil in primavara pre-ul va avea aceeasi formula
[u][color=red]!!!ATENȚIE!!![/color][/u]
Ofertă pachet promoțional Pre+Re: 170 lei - valabil doar până în data de 21 septembrie (inclusiv). Primii 5 care achită această taxă intră la o tombolă a cărei premiu este un set de 7 zaruri precum astea:
Ofertă pachet promoțional Pre+Re: 170 lei - valabil doar până în data de 21 septembrie (inclusiv). Primii 5 care achită această taxă intră la o tombolă a cărei premiu este un set de 7 zaruri precum astea:
Tudore, pune o rezervare pentru VikiRosen la Selesnya, te rog.
Încă șase locuri disponibile. Quick, the guilds need you!
5 locuri libere. Mihai Costin nu a facut update la ghilda.
Mersi pt modificare, Sergiu. Eu sunt de pe telefon si dureaza mult.
Mersi pt modificare, Sergiu. Eu sunt de pe telefon si dureaza mult.
Eu fac update-urile cand sunt in fata calculatorului, asa ca ai spatele asigurat :D
on 2012-08-30 19:16:28 (prima pagina):
Prin asta vroiam sa zic ca aleg izzet, dar poate nu a fost destul de clar :)
La care ghilde mai sunt locuri libere ?
mihai wrote:My Ingenuity. My Obsession. My Izzet :D
mihai wrote:on 2012-08-30 19:16:28 (prima pagina):mihai wrote:My Ingenuity. My Obsession. My Izzet :D
Se iau doar primii 5. O sa intrebam la eveniment daca renunta cineva de la Izzet. O sa renunt eu eventual daca vrei neaparat izzet.
Vezi pe prima pagina unde mai sunt locuri.
oki. Azorius then :)
Rarres wrote:[u][color=red]!!!ATENȚIE!!![/color][/u]
Ofertă pachet promoțional Pre+Re: 170 lei - valabil doar până în data de 21 septembrie (inclusiv). Primii 5 care achită această taxă intră la o tombolă a cărei premiu este un set de 7 zaruri
I'm throwing money at the screen and nothing's happening!!! Why is nothing happening?!!11!one1!
necroticist wrote:Bicoz you should be throwing moneyz at me. Or Mihai. Mi-i dai sâmbătă la event.Rarres wrote:[u][color=red]!!!ATENȚIE!!![/color][/u]
Ofertă pachet promoțional Pre+Re: 170 lei - valabil doar până în data de 21 septembrie (inclusiv). Primii 5 care achită această taxă intră la o tombolă a cărei premiu este un set de 7 zaruri
I'm throwing money at the screen and nothing's happening!!! Why is nothing happening?!!11!one1!
Sau virezi banii direct in contul Gameflux ;)
06-Sep-2012 05:58
(Last edited: 06-Sep-2012 06:17)
76
Din pacate nu mai pot ajunge la eveniment, dar o sa particip la pre la mures. Am decis ca o sa merg oricum, pentru ca exista si ceva autobus. Daca mai e cineva interesat orarul e urmatorul:
Plecare Cluj: 07:15 Sosire Tg Mures: 09:30 Pret: 25 lei
Plecare Tg Mures: 19:30 Sosire Cluj: 22:07 Pret: 25 lei
Daca se gaseste un loc in vre-o masina, va rog sa ma anuntati :)
Plecare Cluj: 07:15 Sosire Tg Mures: 09:30 Pret: 25 lei
Plecare Tg Mures: 19:30 Sosire Cluj: 22:07 Pret: 25 lei
Daca se gaseste un loc in vre-o masina, va rog sa ma anuntati :)
eu vreau golgari :)
Am decis suplimentarea locurilor la PreRelease până la rotundul 30.
O să vă anunț mâine ce ghilde disponibile sunt pentru cei care vor să se mai înscrie.
O să vă anunț mâine ce ghilde disponibile sunt pentru cei care vor să se mai înscrie.
Si eu si eu doar ca Azorius
Salut! Confirm Rakdos :)
Multu! :)
Multu! :)
GOLGARI SWARM
Avem confirmarea oficiala a suplimentarii. Deci la fiecare ghilda mai este cate un loc.
Sa inceapa nebunia :D
Sa inceapa nebunia :D
Confirm eu pt Alex Boca: AZORIUS!
10-Sep-2012 20:12
(Last edited: 11-Sep-2012 10:50)
85
Ok, deci in urma suplimentarii Mihai Costin revine ghildei Izzet, la Azorius ramanand 2 locuri libere. Unul se ocupa de Alex Boca iar celalalt cred(nu sunt sigur) de Gabi Orban (asteptam confirmare de la el).
Prin urmare mai avem 4 locuri libere: 2 la Selesnya, 1 la Golgari si 1 la Rakdos.
@Gabi: te rog sa revii pe forum cu un raspuns cat de rapid pentru ca daca vine alt doritor de Azorius vei ramane cu 3 optiuni sau mai putine. Din pacate locurile sunt limitate si mergem pe principiul primul venit, primul servit.
NOTA: Promo card-urile nu vor inlocui rara din booster-ul de ghilda. Confirmat de Aaron Forsythe pe Twitter : http://twitter.com/mtgaaron/status/245017062706135040
De asemenea, am updatat grila de premiere pentru 30 de jucatori - mai multe premii, mai multa distractie:
Locuri disponibile: 30-32
Premii: în funcție de nr de participanţi (calculat la 32)
Locul 1: 20 boostere RTR
Locul 2: 10 boostere RTR
Locul 3: 6 boostere RTR
Locul 4: 6 boostere RTR
Locul 5: 4 boostere RTR
Locul 6: 4 boostere RTR
Locul 7: 3 boostere RTR
Locul 8: 3 boostere RTR
Locul 9: 2 booster RTR
Locul 10: 1 booster RTR
Locul 11: 1 booster RTR
Locul 12: 1 booster RTR
Locul 13: 1 booster RTR
Locul 14: 1 booster RTR
Locul 15: 1 booster RTR
+ premii speciale ce pot fi castigate de oricare dintre participanti.
Prin urmare mai avem 4 locuri libere: 2 la Selesnya, 1 la Golgari si 1 la Rakdos.
@Gabi: te rog sa revii pe forum cu un raspuns cat de rapid pentru ca daca vine alt doritor de Azorius vei ramane cu 3 optiuni sau mai putine. Din pacate locurile sunt limitate si mergem pe principiul primul venit, primul servit.
NOTA: Promo card-urile nu vor inlocui rara din booster-ul de ghilda. Confirmat de Aaron Forsythe pe Twitter : http://twitter.com/mtgaaron/status/245017062706135040
De asemenea, am updatat grila de premiere pentru 30 de jucatori - mai multe premii, mai multa distractie:
Locuri disponibile: 30-32
Premii: în funcție de nr de participanţi (calculat la 32)
Locul 1: 20 boostere RTR
Locul 2: 10 boostere RTR
Locul 3: 6 boostere RTR
Locul 4: 6 boostere RTR
Locul 5: 4 boostere RTR
Locul 6: 4 boostere RTR
Locul 7: 3 boostere RTR
Locul 8: 3 boostere RTR
Locul 9: 2 booster RTR
Locul 10: 1 booster RTR
Locul 11: 1 booster RTR
Locul 12: 1 booster RTR
Locul 13: 1 booster RTR
Locul 14: 1 booster RTR
Locul 15: 1 booster RTR
+ premii speciale ce pot fi castigate de oricare dintre participanti.
Confirm eu pentru Gabi Orban: GOLGARI!
Locuri libere ramase:
1 - Azorius
1 - Rakdos
2- Selesnya
1 - Azorius
1 - Rakdos
2- Selesnya
11-Sep-2012 07:54
(Last edited: 11-Sep-2012 08:19)
88
Confirm pentru Trombitas Sr. - AZORIUS și pt Trombitas Jr. - RAKDOS .
Mai trebuie să confirme ghilda Barzoon și Răzvan Jurca, dar ambii nu mai au între ce alege și vor trebui să meargă cu Selesnya.
NOTĂ: deși sunt doar 29 participanți înscriși la eveniment, numărul lor real este de 30 (dl. Vikirosen nu s-a înscris oficial, deși mi-a confirmat prezența și ghilda acum câteva zile). Așadar, toate locurile pentru acest eveniment s-au ocupat!
Dacă reușim, o să suplimentăm!
Mai trebuie să confirme ghilda Barzoon și Răzvan Jurca, dar ambii nu mai au între ce alege și vor trebui să meargă cu Selesnya.
NOTĂ: deși sunt doar 29 participanți înscriși la eveniment, numărul lor real este de 30 (dl. Vikirosen nu s-a înscris oficial, deși mi-a confirmat prezența și ghilda acum câteva zile). Așadar, toate locurile pentru acest eveniment s-au ocupat!
Dacă reușim, o să suplimentăm!
Salut, confirm Selesnya :)
razvi9 wrote:Salut, confirm Selesnya :)
Spune-mi te rog, tu esti Razvan Jurca?
Posts [ 61 to 90 of 130 ]