ar merge in mass poly sa ia focusul de pe emrakul si ulamog :D
vati gandit ca daca primiti un DOJ in cap ati pierdut tot daca esti prea greedy?...dar TOT?
"hm....ok I'll take you're maximum 8 damage ... and you loose this game... deal!"
ciobiti wrote:Si mai zicea Cristi ca albu nu a primit nimic....like,no shit!Se pare ca m-am inselat in privinta albului . Cu Leonim Albiterul asta in deck o sa fie o placere sa joc impotriva Eldrazilor tai :P
ciobiti wrote:Te cred,si nu numa tu...si nu numa deckului gen eldrazi....ca si fechu ala pe care il opreste deja inseamna mult.....cine joaca un deck de landfall,cam belit :)
Spoook wrote:ciobiti wrote:Te cred,si nu numa tu...si nu numa deckului gen eldrazi....ca si fechu ala pe care il opreste deja inseamna mult.....cine joaca un deck de landfall,cam belit :)
cine joaca un deck de landfall e "belit" oricum :P
cristi84 wrote:Se pare ca m-am inselat in privinta albului . Cu Leonim Albiterul asta in deck o sa fie o placere sa joc impotriva Eldrazilor tai :PPartea nasoala ii ca setul are un singur knight, si ala slabut.
Trickster wrote:cristi84 wrote:Se pare ca m-am inselat in privinta albului . Cu Leonim Albiterul asta in deck o sa fie o placere sa joc impotriva Eldrazilor tai :PPartea nasoala ii ca setul are un singur knight, si ala slabut.
Trickster wrote:Click pe link pentru a vedea niste elfi frumosi :PUUUUUUU, pretty :D
Trickster wrote:Click pe link pentru a vedea niste elfi frumosi :P
Trickster wrote:Sarit fix pe link :lol: Si garantez ca-s si-aia pe-undeva prin stomac la chestia aia :P
Trickster wrote:cristi84 wrote:Se pare ca m-am inselat in privinta albului . Cu Leonim Albiterul asta in deck o sa fie o placere sa joc impotriva Eldrazilor tai :PPartea nasoala ii ca setul are un singur knight, si ala slabut.
cristi84 wrote:Trickster wrote:Inca mai sunt albe de aratat si eu traiesc cu speranta sa vad si o pisica calare pe un cal :pcristi84 wrote:Se pare ca m-am inselat in privinta albului . Cu Leonim Albiterul asta in deck o sa fie o placere sa joc impotriva Eldrazilor tai :PPartea nasoala ii ca setul are un singur knight, si ala slabut.
Vlad wrote:cristi84 wrote:Trickster wrote: Partea nasoala ii ca setul are un singur knight, si ala slabut.Inca mai sunt albe de aratat si eu traiesc cu speranta sa vad si o pisica calare pe un cal :p
Nici nu-i musai să călărească pe un cal. Uite, goblinii călăresc porci mistreţi :P http://deckbox.org/mtg/Boartusk%20Liege
Ionut wrote:dupa logica asta, aia ce nu stiu alpinism, sa nu joace rosu, aia ce nu stiu traversa o mlastina, sa nu joace negru. etc.
Ce boring. 90% ar juca alb