nightride wrote:... eu tocmai am castigat primul meu new player phantom draft AHAHAHAHAHAHA am un lingering souls promo :D
Dude, pastreaza phantom shit-urile alea pt Ravnica. O sa fie nevoie de ele.
nightride wrote:... eu tocmai am castigat primul meu new player phantom draft AHAHAHAHAHAHA am un lingering souls promo :D
m0nstersnatch wrote:www.youtube.com/watch?v=l0UeBx8lGlYold school. I'm all for it.
[x] Brain
[x] Deck
[x] Friend
:D[/x][/x][/x]
dunkelgraf wrote:daddy is back from poland :D ... and i just found this
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=iTKSLWHYXVo
foarte funny cand il bate cu paperholder.ul la sfarsit
Rarres wrote:Se vede că-s maniaci cu birocrația. Deja mă doare capul. Oare-s români?
fistyke wrote:Rarres wrote:Se vede că-s maniaci cu birocrația. Deja mă doare capul. Oare-s români?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Scorpse wrote:fistyke wrote:Rarres wrote:Se vede că-s maniaci cu birocrația. Deja mă doare capul. Oare-s români?
clar nu.
Daca erau romani primeai scrisoarea peste 2 luni deja semnata de primire. De tine.
nightride wrote:Scorpse wrote:fistyke wrote:
clar nu.
Daca erau romani primeai scrisoarea peste 2 luni deja semnata de primire. De tine.
primeai mai degraba instiintare sa mergi la posta. stateai la coada. te trimitea la vama. acolo te intreba ce ai in plic. ti-l deschidea sa verifice. gen :lol:
Zgarbas wrote:Lasa Romania. La tradeuri cu italia mereu stau cu sufletul la gura. Oriunde in Europe, max o saptamana e ajunsa scrisoarea(uneori 3 zile chiar!). In italia? Mie-mi vine intr-o saptamana, lor in 2-3. Noroc ca stiu ei ce praf e posta lor si nu sar pe mine ca n-am trimis cartile.
vikirosen wrote:Zgarbas wrote:Lasa Romania. La tradeuri cu italia mereu stau cu sufletul la gura. Oriunde in Europe, max o saptamana e ajunsa scrisoarea(uneori 3 zile chiar!). In italia? Mie-mi vine intr-o saptamana, lor in 2-3. Noroc ca stiu ei ce praf e posta lor si nu sar pe mine ca n-am trimis cartile.
Eu am stat in Italia si pot sa atest. A fost singurul loc unde m-au pus sa platesc vama pe cartile de magic...
RareÈ™ wrote:Și eu mi-am luat cărți de la StarCityGames. Mi-am vândut cam toate rarele pe care le aveam către ei și mi-au dat un bonus de vreo 20% pentru cumpărături de pe site-ul lor. M-am gândit că ce afecere fac! Când au ajuns cărțile, mi-au cerut fraierii (ca să nu spun altfel) vreo 260 RON. Nu sunt mândru de asta, am rezolvat cu vreo 80 șpagă. De câștigat am avut de câștigat, că majoritatea cărților vândute erau de prin Shadowmoor și nu obișnuiesc să joc formate extinse, dar idioțenia de la sfârșit mi-a tăiat din bucurie...
Scorpse wrote:vikirosen wrote:Zgarbas wrote:Lasa Romania. La tradeuri cu italia mereu stau cu sufletul la gura. Oriunde in Europe, max o saptamana e ajunsa scrisoarea(uneori 3 zile chiar!). In italia? Mie-mi vine intr-o saptamana, lor in 2-3. Noroc ca stiu ei ce praf e posta lor si nu sar pe mine ca n-am trimis cartile.
Eu am stat in Italia si pot sa atest. A fost singurul loc unde m-au pus sa platesc vama pe cartile de magic...
si aici platesti dc vin din state. :)
m0nstersnatch wrote: ..sunt curios cui ii face placere sa analizeze matematic jocul.
fistyke wrote:m0nstersnatch wrote: ..sunt curios cui ii face placere sa analizeze matematic jocul.
Chinezilor si japonezilor... :)
nightride wrote:nu stiu voi, dar... mie nu-mi prea plac arhetipurile din standardu asta. in afara de jund...nu mi se pare atat de grav ca acum 1 an, insa sigur va fi mai bine peste 4 luni cand apare Gatecrash si avem acces la toate landurile si vor mai aparea cateva arhetipuri.