326

(38 replies, posted in Evenimente)

momentan facebook spune ca sunt 19 persoane inscrise. asta fara noi smile si fara 2 persoane care sunt noi, dar deja sunt in comunitate de 2-3 sapt cel putin

327

(39 replies, posted in Noutăți)

If you have fewer players, for example 30, you'll be able to give each 1 of item A, 3 of item B, and 1 of item C

lol A - un avacyn card promo B - ceva token C - griselbrand card promo

328

(39 replies, posted in Noutăți)

i bet on numerous nyan cats big_smile

329

(10 replies, posted in GameFlux)

adica, p`aici http://deckbox.org/communities/gameflux/events/674

330

(14 replies, posted in Evenimente)

Trickster wrote:

http://i.imgur.com/86M24.png

lol


cool http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/2778708_460s.jpg

331

(39 replies, posted in Noutăți)

dunkelgraf wrote:

la cum arata din trailer o sa fie plin de ingeri ... bleah ... ingerii veneau pe o raza curata ... sad:S ... si mai e ceva ingerasa acolo imblanzitoare de varcolaci pfai ce nu imi place ... cred ca o sa ne dea aur smirna si tamaie la lansare de aia e special eventu ala cu hlevault ... se vor ascunde oameni bisericesti pe acolo tongue

o sa curga smerenie si-o sa bem mir, o sa ne straluceasca sleeve-urile si.... feck that sh!t, black FTW!! ceva tot tre sa fie, arza-i focu!

332

(39 replies, posted in Noutăți)

omnomnomnom!

unde esti sorine?!

333

(0 replies, posted in Evenimente)

datorita faptului ca rares injura netu si netu nu are nimic impotriva, postez mesajul de la el:

locația se schimbă doar pentru azi în Sisters Cafe (adresa), ora 19
Rares Dadarlat is typing...

adresa: https://foursquare.com/v/sisters/4ea2b0 … dd03fac136

si apoi i-a picat netu lol

334

(30 replies, posted in Administrativ)

am gasit loc, trebuie doar sa revin cu detalii. incapem multi, avem tot etajul pentru noi pana cel putin la 6 seara, fara rezervare (doar daca stam mai mult), mese foarte bune, doar sa facem consumatie. enigma cafe, iuliu maniu. vorbim mai multe joi.

335

(30 replies, posted in Administrativ)

mno, asta ii un post mai lung...

dupa ce am povestit putin cu ioana si dupa inca vreo cateva discutii ce le-am avut dupa un MSE cu sergiu, silviu, tudor, daniel, mi-am dat seama ca sunt cateva cercuri vicioase cand e vorba de organizat ceva pentru a atrage lumea. eu acum am sa incerc sa caut un punct din care sa rupem pe cat posibil cercurile astea si sa putem merge mai departe.

in primul rand, avem nevoie sa stim cu o eroare cat mai mica un numar de participanti la un astfel de eveniment. pentru ca asa o sa stim ce loc sa rezervam, cate mese, cate deck-uri. nu cred ca e o idee buna sa avem oameni noi la asa ceva si sa nu putem sa le dam un deck sa invete. asta mi se pare cea mai importanta problema deocamdata, pentru ca atat timp cat nu avem un numar de care sa ne legam nu putem gasi un loc, nu putem face deck-uri corespunzator.

nu e rea ideea cu posterele, atat ca aici cred eu se complica putin problema. trebuie ca cel care citeste posterul intr-un fel sa ne anunte ca se inscrie. aici trebuie o comunicare care sa atraga si timp pentru ca sa vada cat mai multa lume, implicit sa se inscrie cei interesati. eu zic ca e greu sa faci pe cineva care a citit un poster sa se inscrie, de aceea zic ca nu e de ajuns asta.

eu propun, dupa cum am povestit si mai demult cu voi, sa invitam cativa bloggeri. pe langa astia, vedem cate locuri lasam ca sa se inscrie lumea. de ce zic sa incepem aici:
1. avem un control asupra cati bloggeri invitam initial, dupa care vedem cati vin. deja e un numar.
2. in pregatirea evenimentului, acesita vor scrie despre eveniment ceea ce pentru noi inseamna expunere si un control destul de precis asupra persoanelor interesate de eveniment. cum? din comentarii, sau poate fiecare blogger sa aduca 2-3 la alegere, sunt metode. deja ar fi al 2-lea numar.
3. in functie de cati avem aici, putem deja sa ne facem o idee de ce loc putem rezerva (am sa merg zilele astea sa intreb si eu prin locuri care ar fi bune pentru asa ceva) si putem lucra cu o eroare in asa fel incat sa o controlam.

cum:

numarul de bloggeri inscrisi (care va fi fix) plus numarul de oameni care se inscriu citind la ei (care iarasi il putem controla si cel mai important il stim fix) plus numarul variabil de oameni care e posibil sa vina citind posterele. daca sa zicem avem 20 de oameni care vin sigur din primele 2 surse, deja putem pregati in avans sa zicem 10 deck-uri pentru posibilii veniti "de pe strada".

de aici putem sa vedem si ce loc s-ar preta ca sa nu ne inghesuim si sa fie totul in regula ca numar de persoane.

important e ca o sa facem un pic de awareness cu chestia asta. sa stie lumea ca suntem pe harta ca sa zic asa. cum vi se pare? idei, propuneri, sugestii? va dati seama ca aici sunt multe detalii care nu le-am scris pentru ca nu cred ca are rost sa fie deocamdata discutate pana nu avem de la ce sa incepem...

336

(30 replies, posted in Administrativ)

joi seara cine poate ramane dupa ThNM sau in loc de ThNM daca se intampla sa nu fie, we need to talk some

337

(30 replies, posted in Administrativ)

eu zic saptamana asta sa vedem cine sunt voluntai pentru asa ceva, apoi facem o sedinta de partid si pornim pe un drum

338

(30 replies, posted in Administrativ)

Rarres wrote:

Bun. Dat fiind faptul că prezențele la evenimente sunt din ce în ce mai scăzute, vom demara o mini-campanie de promovare.

Vom organiza un eveniment exclusiv beginner-friendly. Va dura o zi întreagă, foarte probabil într-o duminică din viitorul foarte apropiat. De ce duminică? Pentru că vom rezerva/închiria un birt întreg (vom comunica și ce birt anume în curând), începând cu ora 11 AM și duminica oricum bate vântul prin toate localurile între orele dimineții și aprox 6 PM.

De partea de promovare cu postere și alde-alea se ocupă Ioana și Adi.

Ce înseamnă acest eveniment pentru voi, cei mai vechi? Păi în principiu trebuie să fiți dispuși să faceți ”training” cu cei noi care vin. Adică nu o să jucați, ci o să explicați. Ne-am gândit așa: prima parte a zilei (aprox 2-3 ore) sesiunea de training cu începătorii, urmând ca, după aceea, să facem un eveniment cu 3 runde și limită de timp mai lax. În funcție de numărul de participanți vor exista și ”judges” pe sală (adică tot jucători mai vechi), ca lucrurile să meargă smooth.

Totodată, vor fi aleși complet random dintr-un pool de jucători vechi aproximativ 10 oameni care o să construiască câte 3 deck-uri pentru cei noi, deck-uri care vor rămâne în posesia acelor începători (deci faceți-le folosind cutiile milei sau cărți de care vă puteți despărți). Nu cred că o să fie deck-uri ”standard”, ci mai degrabă extended plus (adică de la Shards of Alara încoace), dar asta rămâne să vedem. Pentru începători absoluți este irelevant formatul, așa că ar fi mai ușor de făcut deck-urile cu un card pool mai generos.

Aștept voluntari pentru a face acest ”pool de jucători vechi”.

Pool-ul:
Rareș
Ioana


pentru asta e momentu sa ramanem dupa un ThNM sau MSE la o bere si sa povestim. ca sa pot ajuta cat mai eficient trebuie discutat putin, cu foaie si creion la noi smile

339

(7 replies, posted in Evenimente)

http://www.youtube.com/watch?v=mYuF3T7s7XY

340

(5 replies, posted in Evenimente)

babyfreak wrote:

Bai da bine ca acum cand plec eu se fac booster-wars...

trebuia sa te momim cumva tongue sper ca esti ok pe celelalte meleaguri!

341

(9 replies, posted in Taverna)

big_smile cam asta af fi singura situatie in care am vedea niste Infernal Plunge in sleeve-uri

342

(1,473 replies, posted in GameFlux)

ma poate imprumuta cineva cu 1x Falkenrath Aristocrat si 1x Olivia Voldaren pe maine?

mai multi aristocrati ar fi la fel de bine veniti tongue

343

(535 replies, posted in Taverna)

sad but why?

344

(535 replies, posted in Taverna)

ma george tu nu mai esti membru gameflux? tongue

345

(1,473 replies, posted in GameFlux)

oare un GBW cu primari si sorini s-ar numi sorin apostu?

346

(535 replies, posted in Taverna)

smile then enjoy some more epicness

http://www.youtube.com/watch?v=0H1S4j_84eU

347

(535 replies, posted in Taverna)

mi s-a facut un dor de

http://www.youtube.com/watch?v=tU5Aude1VHw

348

(8 replies, posted in Taverna)

e originala abordarea smile dar sansele sunt tot mai mici sa prinzi cartea, cu fiecare mull.. daca erau 2-3 era altceva

349

(8 replies, posted in Taverna)

sii pierdea in primele 8 ture? sau facea mull pana prindea cartea? smile)

350

(28 replies, posted in Noutăți)

si eu unu