Topic: Recrutari !
Dat fiind ca in curand se va lansa Innistrad, un set mult mai beginner-friendly, datorita vampirilor, zombiilor, lupilor si fantomelor ce tind sa atraga o mai mare masa de oameni, as dori sa intreb, care din comunitate se pricepe sa lucreze intr-un program gen photoshop pentru a creea un afis ce va fi impanzit prin oras.
Eu ma voi ocupa de partea administrativa, mai exact voi incerca sa obtin o autorizatie pentru a lipi afisele prin tot orasul si prin facultatile despre care stim ca atrag oameni la astfel de jocuri (Poli, Info, Medicina, etc)
Propun sa formam o echipa, care sa se dedice pentru cateva zile acestor demersuri, pentru a avea un pre-release sau release cu cat mai multi incepatori. Pentru a atrage trebuie sa revigoram Cutia milei si sa le propunem celor noi,o sesiune de training care sa ii ajute sa tina pasul cu noi. Am putea face astfel, cateva dintre FNM-uri sa fie doar pregatitoare pentru cei noi ( le explicam reguli mai importante, strategii de draft/sealed si ii ajutam in construirea unor deckuri de standard) .
Pentru inceput vreau sa stiu cine se pricepe la a face un afis . Eu am cateva idei de marketing ce ar putea atrage mai multi oameni in comunitate dar astept si parerile voastre despre ce am putea pune pe afis.
Who is in ?
P.S: tin sa va anunt ca ideea aceasta nu consuma mult timp. Tot ce trebuie sa facem este sa facem un afis, sa il lipim in zone mai importante iar mai apoi abia dupa Pre si Re vom putea lucra in continuare la imbunatatirea metodele de atragere a celor noi.