426

(36 replies, posted in MTG Targu Mures)

babyfreak - te inscrii?
Daca da, numele te rog.

427

(36 replies, posted in MTG Targu Mures)

Mergem pe M12, dar daca nu ne ajung boosterele (desi nu credem) vom pune si SoM.

428

(36 replies, posted in MTG Targu Mures)

babyfreak wrote:

Buna,

Unde si la ce ora va fi concursul?

10 September, 12:00 AM - Le & Le Games, str Alunis nr. 2

Am extins numarul maxim de jucatori la 32 de persoane.

429

(340 replies, posted in Noutăți)

Flobo wrote:

Noh de alea chiar n-as vrea tongue si din numele care-s pe check-list nu cred ca vor fi.

Pai de ce? Chiar ar fi real, ca doar ziua si noapte o padure arata altfel si se comporta altfel. Ziua muntele poate fi pasnic, noaptea periculos de alunecos :-)
Ar fi fain ca idee, aproape basic land ziua (forest) si 3/3 creature noaptea (exemplu), cu regulile de transform. Dar sa nu poate fi folosit ca si land daca e transformat, deci ai pierde un land sau il transformi inapoi si pierzi o creatura, dar revine tapat landul.

430

(36 replies, posted in MTG Targu Mures)

Aici va puteti preinscrie pentru evenimentul de Magic Celebration Mini Master din 10 Septembrie. Numarul maxim de locuri 32.
10 September, 12:00 AM - Le & Le Games, str Alunis nr. 2

Taxa de inscriere: 0 RON (da, cititi bine!)
Formatul Magic Celebration va fi Mini-Master (cunoscut si ca “Pack Wars”)
http://www.gamesstop.ro/articole/magic- … septembrie

Inscrierile se fac OBLIGATORIU aici! Primii 36 sunt acceptati, din limita de boostere.

INSCRISI:
1. Valics Lehel
2. Koncz Levente
3. Fejer Istvan
4. W Szabo Peter
5. Trombitas Sandor Jr
6. Trombitas Sandor Sn
7. Nagy Attila
8. Nagy Gyozo
9. Ioan Iacob Netea
10.Hasna George
11.Homorodean Richard
12.Alfred Dinu
13.Samuel Dinu
14.Andrei Lazar
15.Calin Chibelean
16.Mate Alexandru
17.Bor Zsolt
18.Valics Noemi
19.Koncz Gergo
20.Catalin Tilvescu
21.Dascalu Alexandru

PREMII: 5 Boostere NPH/SOM/MBS la alegere, Premiu I - 2 boostere, Premiu 2-3-4 cate un booster.

<<Duels of the Planeswalkers 2012 Digital Items Code Cards>>

Cand un jucator se inscrie in turneul de Mini Master va primi un cod cu care poate sa obtina un obiect unic in cadrul jocului ‘Duels of the Planeswalkers 2012’. Jucatorul isi va alege platforma dorita: Xbox LIVE® Arcade, PlayStation® Network, sau PC prin Steam®. Fiecare jucator poate sa primeasca un singur cod.

Deck Builder’s Toolkit T-shirt Promotion

Primii patru participanti care cumpara un Deckbuilder’s Toolkit in timpul evenimentului ‘Magic Celebration’ vor primi un tricou.

431

(340 replies, posted in Noutăți)

Cum poti sa joci cu o carte cu doua fete in deckbox, cu sleev transparent? Nu vei vedea ce carte tragi? Sau imi scapa mie ceva?

432

(30 replies, posted in Administrativ)

OK, la partea de Phutuishop, count me in, am o experienta oarecare. :-) (sa zicem 10 ani)

433

(30 replies, posted in Administrativ)

Count me in pentru Photoshop :-) Doar sa imi dai ideile si poze ...
Cerem oficial si approve sa folosim idea si in Mures.

434

(340 replies, posted in Noutăți)

Cartea de werewolf pare rara, iar la pre-release e cu mythica, nu?

435

(112 replies, posted in Evenimente)

http://www.gamesstop.ro/articole/magic- … -nationals

436

(20 replies, posted in Taverna)

Daca nu va decideti, vedeti cum se comporta regula la MTGO :-)
2 jucati si refaceti situatia. Eu asa fac cand nu sunt sigur de ceva.

437

(112 replies, posted in Evenimente)

1. Trageri de timp sutn destul de greu de sanctionat (mai exact stalling). Nu prea se poate sanctiona pe parcursul unui turneu decat daca este extraordinar de evident.

Stiu, doar ziceam ca nu e fair play. Jucam contra vampiri, avea 1 land in mina si se gandea aprox 1 minut sa o joace sau nu, ep cand jos avea inca vreo 5-6 landuri. Eu nu stiam de asta, dar colegii care se uitau la meci ziceau dupa ca asa a fost, dar nu puteau sa intervina. Acum sunt sigur ca si la altii au fost astfel de probleme. Din pacate se practica, si cu asta trebuie sa ne obisuim. Nasol e daca joci control, ca din cauza asta poti scoate egaluri multe.

2.  Wizards recomanda deckcheck la aporx 10% din liste. Adica 8-10. Din runda 2 noi am facut un deckcheck la inceputul rundei, si unul mid-round. Deci practic 4 deckuri pe runda, asta insemnand 12 deckuri. Plus cele cu probleme din start (<60 de carti, >60 check). Pentru ca am fost 2, si erau 80 de oameni e aproape imposibil sa numeri aceste decklisturi in 1 runda. (Props to Kshu care a facut tot posibilul).
Nu inteleg ce inseamna aceste greseli voite..... NU cred ca am dat GL pt problemele deckurilor inadecvat. Au mai fost checkuri si nu s-au sanctionat, nefiind probleme.
Totodata a fost un caz, persoana chemand judge inainte sa prezinte deckul la oponent si spunand ca a uitat sa treaca o carte pe foaie. Penalty o fost downgrade la warning si a fost verificat mai tarziu direct pentru a observa modificarea.
Am fost 2 judge care erau ok pt 50 de oameni....nu pt 80.

A fost OK checklisturile, nu asta era problema. Daca s-au gasit probleme la cele verificate, sunt sigur ca erau inca, cam asta era idea.  Iarasi trag catre idea, ca e pacat ca se practica, daca au fost voite in unele cazuri. SI sunt aproape sigur ca unii au gresit intentionat, dar hotul neprins, e cinstit :-) Nu aveati cum sa depistati 100% greselile, dar oamenii ar trebui sa fie mai constienti si mai ales daca deja ajungi la o nationala, se presupune ca stii ce e sideboard, cum le scrii etc.

4. Chiar as vrea sa stiu si eu ce ai auzit (pe privat daca poti). Ca gamer support terbuei sa asigur ca oamenii au o experiente de joc cat mai placuta. Un cheater strica ziua tuturor. Daca imi poti detalia zvonurile ar fi super bine (eu oricum am cativa in vizor, care vor fi urmariti pe parcursul turneelor viitoare).

Eu personal nu am intalnit, dar am auzit prin holuri ce ziceau oamenii, in majoritatea cazurilor era o neintelegere ce facea cartea respectiva si jucatorul lezat nu a intrebat judge-ul, decat tarziu. Sau era clar ce facea cartea si totusi oponentul tinea pe a lui, doar cand judge-ul a intervenit a recunoscut. Din cate am inteles din discutii, nu erau incepatori, sa ii poti spune ca nu stia ci incerca sa duca in eroare oponentul. Acum stii cum e, am auzit doar o parte, daca era partea adversa, sigur era alta varianta :-) Ceea ce e totusi clar, ca unii incearca si asta duce la dezamagirea unor jucatori care au venit si din placere, nu numai sa castige cu orice pret.

Stiu ca pentru unii e mai greu de ajuns, ca totusi Bucurestiul nu e central, dar cred ca dpdv organizatoric ar fi mai complicat. E mai greu sa transporti multe echipamente, probabil si costurile....

Atunci poate se rezolva autostrada  sau mutam Brasov ca si capitala tarii. :-))
O sa discut cu Cashu, nu cred ca din punct de vedere e mai greoi, nu sunt atat de multe echipamente incat sa nu incapa in masina. Cred ca aici se poate rezolva, vom vedea ce zice si Cashu la anu'.

Trebuie vazut numarul de jucatori cum se imparte in regiuni si gasit o solutie echitabila, dar e un poate care e mai mult o sugestie decat o cerinta.

438

(112 replies, posted in Evenimente)

E prima oara cand particip la un eveniment de acest gen si s-a vazut.
Am mers cu un U/B Tezzeret Control, testat pe Cockatrice si MTGO la nebunie, cu succes. Am crezut ca asa va fi si la NATS, dar ...

Nu aveam nici o emotie pina ce am ajuns la prima runda.
Insa de ce m-am temut, nu am scapat. Am dat de un MonoWhite - Knight. Cu aceste deckuri am luat cele mai mari batai pe MTGO. Aggro ca lumea. Totusi am avut noroc si am castigat primul meci. Am avut 1-0, destul de usor controlat. La al doilea meci oponentul a scos din sideboard Luminarch Ascension, iar eu nu aveam decat 2 Into The Roil cu care puteam sa ii dau inapoi in mina, normal care nu au venit.
A inceput sa scoata ingerii, dar la final am ras cu Consume the Meek ingerii, plus cu un Doom Blade si cu Mimic Vat la mine pe masa, am luat Hero of Bladehold si mai aveam 4 mana deschis dupa astea. Eram insa la 1 viata si oponentul la 14.
Insa ca fraierul, nu l-am activat la sfarsitul turei mele Mimic Vat ca sa scot Hero si in tura mea puteam sa mai scot unul, iar cu 2 Hero atacat dadeam 14 damage lejer. Am vazut mutarea in Upkeepul meu si nu am mai vrut sa dau inapoi (desi inainte il iertasem pe oponent pentru o greseala). Asa am scos un 1-1 si timpul a expirat :-((

Runda a 2-a mi-a adus un CawBlade, aici nu am ce sa spun, pur si simplu nu mi-a venit nimic bun si am pierdut cu 2-0 destul de usor.

Runda a 3-a am picat cu Benczi :-) Si el cu CawBlade, ca a renuntat la Eldrazi. A fost un meci fain, am terminat cu 1-1 si cu un joc neterminat care nu stiam care are avantajul, insa la final am fost nevoit sa ii omor Gideo Jura cand era soldier, l-am luat cu Mimic Vat, fiind creatura, insa el ca raspuns mi-a dar Into the Roil pe Mimic Vat, altfel pierdea. Dupa am intrat in turele extra, in care el avea in final Celestial Colonnade cu care putea sa ma bata, insa i-am furat cu Volition Reins, care era pregatit pt Gideon si in final am ajuns sa fur un land :-)

Runda a 4-a am picat cu Vampiri, a fost un meci relativ usor, 2-0 si prima victorie.

Din pacate la Draft am mers ff prost. Fara bombe, cu un Blue/White, fara sa pot controla prea mult, am pierdut 2 meciuri, tot cu Benczi am facut un alt egal, 1-1 (un alt meci interesant) si asa am luat un loc bine meritat de numarul 72 :-)

Ce mi-a placut?
- Ca am fost un numar de 81 de jucatori.
- Ca a fost atmosfera superba.

Ce nu mi-a placut?
- Tragerile de timp, mult peste masura.
- Ca jucatorii nu au fost atenti la sideboard back la inceputul unui nou meci (chiar am vazut game loss pt asta). Si vin si ma intreb, daca nu cumva a fost voite unele "greseli" de acest gen. Pacat ca nu au fost mai multe checkuri la liste, poate la anul mai multe se vor verifica.
- Sala din pacate a fost mica pt 80 de oameni si a fost super cald, dar asta am inteles ca nu era vina organizatorilor, nimeni nu se astepta la 80 de oameni.
- Am auzit de multe trisari, eu nu am prins (sau nu am observat), dar daca e adevarat, e nasol.

Ce as recomanda pt anul?
- O locatie la Poiana Brasov :-) Mai racoare, aproape de toti din jur, e in mijlocul Romaniei. Am putea porni dimineata la drum, ajungem in timp, jucam si seara mergem in cateva ore acasa. Si pt Iasi valabil, si pt Mures, Cluj, Bucuresti si ce o mai fi. Timisoara e dezavantajata, dar e cam acelasi drum.
Fara sa ma pling, totusi, costurile unei NATS pt un jucator a fost 40 RON o seara de dormit (si inca ieftin), 60 RON drumul (5 oameni in masina), 100 RON inscrierea, cam total 200 RON si ramai cu amintire si 3 boostere :-)
Tiind sa cred ca Poiana Brasov (Sinaia sau zona) ar fi superb pt anul. Racoare, aproape pt toti si nu asa aglomeratie.

Oricum, multumim organizatorilor si speram la mai bine la anul.

439

(3 replies, posted in MTG Targu Mures)

Tu esti obisnuit sa joci Standard, dar si Extended e OK :-) Iar ei nu gandesc doar standard.

440

(3 replies, posted in MTG Targu Mures)

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/299535_155349764545968_100002128372979_310531_5249384_n.jpg

441

(340 replies, posted in Noutăți)

Insa e mai limitat la numarul de countere pe ele (ceea ce se poate prolifera) si daca nu are countere pe ele, trebuie create, de asta un pic mai lent.

Pentru cine vrea la Mures sa vina, datele sunt pe http://deckbox.org/forum/viewtopic.php?pid=9157#p9157 si check-in la http://deckbox.org/communities/le_le_games/events/388

Adaug ca la noi e duminica, deci nu se suprapun.

443

(0 replies, posted in MTG Targu Mures)

Noutati pentru Game Day.

Cine vrea sa vina la Game Day sa dea attend aici:
http://deckbox.org/communities/le_le_games/events/388

Inscriere 25 RON.

Constructed Standard.

Premii: 2 booster per participant, premii Top 8 boostere plus cartile de GameDay - Dungrove Elder si pentru fiecare participant Stormblood Berserker, ambele full art.

Veniti cu decklisturile facute, listate, sa incepem in timp.

Pina la 15 jucatori, TOP4 eliminatoriu, la 16+ TOP 8 eliminatoriu.

Astept comentarii pina marti-miercuri. (daca aveti idei)

444

(15 replies, posted in Taverna)

Am primit si la Mures 5 bucati de deckbox din piele. Pt cine trebuie. si sleevuri.

445

(112 replies, posted in Evenimente)

14 o sa fie multi. Cei din Mures o sa ne impartim in 2 echipe, nu se poate 14 in apartament, oricat de mult sa credem ca e OK.
Ganditi-va e vara, cald, 14 oameni incep sa sforaie :-).

Eu personal aleg varianta kShu cu 50 RON, am un pat in care totusi dorm nu ma chinui.

Nu vrem toti 14 sa castigam NATS, dar nici sa adormim acolo nu e ok.

Multumesc Ioana de oferta, si cei care pot vor fi acolo, eu aleg personal varianta mentionata si cam jumate din echipa Mures ar cam trebui sa putem sta amandoi in conditii cat de cat OK.

446

(10 replies, posted in MTG Targu Mures)

Stai, acolo e pentru Mures available sau pentru Cluj? sa nu ne incurcam.

447

(10 replies, posted in MTG Targu Mures)

Kshu are o locatie, gen HOSTEL, in care avem un pat asigurat pe o noapte, aprox 40-50 RON, avem si Relentless Rats, inca neinfectati :-) asa ca supravietuim.

Eu zic ca e OK, cine este pentru sa ridice mana.
Numai pe vineri noaptea am zis ca ar fi OK, chiar daca terminam la 11 noaptea, putem porni spre casa sa fim duminica acasa la somn.
Asta doar daca cineva dintre noi nu ajunge sa fie in TOP8 sau locul 1.

448

(112 replies, posted in Evenimente)

Suntem 7 pina acuma, deci nu cred ca e OK :-)
Vorbesc cu Kshu zicea el ca rezolva ceva.
Merci oricum.

449

(10 replies, posted in MTG Targu Mures)

Te-am pus pe lista.
Kshu zicea ca poata sa ne faca rost de un loc cu 6-8 paturi, 50 RON pe noapte.
Eu zic ca ar fi OK.
Sau caut un apartament cu 3-4 camere?? (tot pe acolo ar fi)

450

(10 replies, posted in MTG Targu Mures)

Ar trebui sa ne miscam pentru rezervarea la nationala a unui loc de dormit.
Haideti sa vedem cati mergem, asta e primul lucru.

Pe moment confirmati:
- W Szabo Peter
- Koncz Levente
- Fejer Istvan
- Valics Lehel
- Trombitas Sandor Jr.
- Nagy Attila (Attikusz)
- Ioan Iacob Netea (Me2-Me2)

Cine mai vine?

Eu as recomanda ca pe o noapte sa cautam un apartament 2-3 camere si sa ne chinuim acolo, costul ar fi undeva la 60 EUR (cred).
Daca aveti si alte solutii, sa ziceti.