526

(408 replies, posted in Noutăți)

lvalics wrote:

Tiind sa cred ca sunt 4-5 designeri diferiti care au desenat acesti planeswalkeri (nu am verificat, dar probabil).
Asta inseamna ca Wizzard a luat un Phutuishopist si l-a pus sa ii puna cumva impreuna.
Acesta a luat layerele, a mai prelucrat, a mai pus de aci de pe dincolo si a scos art-ul mentionat.
Fiind mai multi designeri care au facut separat pe fiecare si dupa puse impreuna, nu poate sa arate foarte bine impreuna. Arata OK, dar nu e ceva ce iti ia mintea, exact din motivul mai sus mentionat. (parerea mea)

Nici vorba... art-urile astea is facute aproape intotdeauna de un singur om.

Oricum, ca si referinta, asta-i art-ul cu planesewalkerii originali:
http://www.scenicreflections.com/files/Planes_walkers___Wallpaper_dwzdw.jpg
Orice s-ar zice, is pur si simplu mai reusiti.


PS Rarres, stop the policing, ii un art din m12 despre care discuta lumea... ii ridicol, chestia asta cu moderarea random o ia pe aratura.

527

(340 replies, posted in Noutăți)

Eu nu inteleg de unde concluzia ca are vampiri setul tongue O sa fie horror gothic, what's not to love? big_smile

528

(82 replies, posted in Taverna)

Auzi, de ce sa nu ceri link la aia care au castigat la deck-uri, si atat?

529

(82 replies, posted in Taverna)

Banuiesc ca valoarea medie... in rest, cine participa ar trebui sa-ti dea link la deck pe deckbox, sa poti verifica usor.

530

(340 replies, posted in Noutăți)

What ever do you mean. Homelands o fost cu vampiri, ravnica o fost cu vampiri, zendikar o fost cu vampiri, etc. Magic o avut destui vampiri si fara vampire fest-ul curent. Clanul sengir o fost destul de important in povestile de la magic...

531

(340 replies, posted in Noutăți)

Foarte mari sanse... si probabil scot si garruk 2.0, ca deh, o urmeaza peste tot pe lili.

Asta-i stirea mea preferata de anul asta, Lili 2 arata incredibil si chiar speram la o tema de genul. Probabil o sa fie ceva graveyard mechanics la negru, ca n-o mai fost de multa vreme... Wizards, there may yet be hope for you tongue Looks like a great setting, mai ales ca se specula pe numele asta de ceva vreme (Innistrad ii trademark inregistrat de wizards de ceva vreme).

Tagline-ul "Horror Lurks Within" ii interesting, da' habar n-am cu ce vrea sa semene simbolul tongue

532

(408 replies, posted in Noutăți)

Ei hai, Chandra arata ok, Gideon la fel. Sorin si Jace arata un pic afectati la creier, si Garruk saracul... valeleu.

533

(408 replies, posted in Noutăți)

O sa fie reprint-uri, n-o sa fie pw noi. Adica ar putea fi, dar m-as indoi... anyway, sorin asta chiar nu se spala niciodata pe fata?

534

(82 replies, posted in Taverna)

60$ seems fair, si forteaza la inovatii.

535

(408 replies, posted in Noutăți)

Oh my f-ing god, bratul lui garruk ii mai mare decat Chandra. Tare as vrea sa se decida o data cum arata astia tongue Btw, daca tot i-o schimbat, oare aia is chandra ablaze si jace 2? tongue Anyway, good choices, si gideon si sorin is mult peste lili si ajani.

536

(274 replies, posted in Noutăți)

Deci si-asta ii praetor? Awesome... tare sper sa nu fie amazing mythic rares that define standard, ca-i ultimul lucru de care avem nevoie.

537

(274 replies, posted in Noutăți)

Ii ceva lider de-a preotilor phyrexia, Elesh Norn, Grand Cenobite.

538

(82 replies, posted in Taverna)

Nu merge sa scoti mitice si atat, ca nu rezolvi decat o parte din problema. Ca sa mearga asa ceva, sa fie chiar interesat si chiar sa ceara deckbuilding, trebuie sa se indeparteze de constructed cat de cat fara sa limiteze card pool-ul prea mult. Pauper ii ok, dar limiteaza card pool-ul prea mult. peasant ii un pic mai ok, dar deja cand bagi rarele involuntar unele is mult mai bune ca altele. Si de obicei is alea scumpe...

539

(82 replies, posted in Taverna)

I second that... 60$ per deck.

540

(274 replies, posted in Noutăți)

Doua imagini noi, una amazing, alta sucky tongue

541

(82 replies, posted in Taverna)

Spoook wrote:

nici o sabie, nici un titan sau PW tongue

Nu vad problema, suna chiar bine tongue Atatea carti underrated pentru control, si voi va faceti griji ca o sa pierdeti la aggro intr-un metagame mai omogen... solutii is pentru toate kuldotha-urile, quest-urile sau pyromancer-urile sub 5 dolari destule, dar daca pui limita pe carti, kuldotha pierde 1 mana 2 damage pe tura cu haste, quest pierde fallback pentru strategie (si cel mai bun tutor din standard) si pyromancer manabase-ul. Da, raman deck-urile, dar is slabite... restul e metagaming. Dar era doar o idee... bun a fi si fara limita, cu limita de 10, cu ce-o mai fi... orice numa sa nu vad aceleasi deck-uri cu 2 carti scoase tongue

542

(82 replies, posted in Taverna)

Nu as putea fi mai de acord... max 100$, nici o carte mai scumpa de 5$

543

(82 replies, posted in Taverna)

Eu am propus si asta si nimeni nimic... dar sincer, budget magic suna mai fun tongue

544

(82 replies, posted in Taverna)

Ok, dincolo de metagaming, noroc, faptul ca probabil nu o sa se lase nimeni de standard, blabla, etc. eu chiar vreau sa joc un format in care carti bune nu-s eclipsate de vedetele momentului. Si pauper are card pool prea limitat de faptul ca majoritatea comunelor is limited filler. Sau carti care merg numa in aggro. I would definitely play this.

545

(82 replies, posted in Taverna)

singerete wrote:

De acord să schimbăm Pauper Week-ul cu un Buget Strandard Week. Sună chiar mișto.

I'm in, awesome idea.

546

(82 replies, posted in Taverna)

Pai di ce? Din cate am inteles ala ii si mai scump...

547

(82 replies, posted in Taverna)

Ionut wrote:

dar sun titan ramane ieftin. De ce?

Eu zic ca pentru ca o fost promo de pre-release. Supply and demand defineste piata secundara, si exceptand cazuri de-astea supply-ul de mythics intotdeauna o sa fie suficient de mic incat resellerii sa poata fixa ce pret vor.

548

(82 replies, posted in Taverna)

m0nstersnatch wrote:

acestea pot fi inlocuite in M12 de ex cu 5 landuri mistice, sau 6 enchantmenturi, sau sau sau..

Sau cu niste legend-uri faine pentru edh, reprint-uri la planeswalkerii originali, cate un spell mare, bombastic si reprezentativ la fiecare culoare, si sa lase constructed pentru raritati mai mici. Daca printeaza ciclu de land-uri la mythic, magic se duce pe apa sambetei. Ce fel de core set balansat ii ala care are carti care domina standard-ul pe toata perioada lui? Oricum, asteptam si vedem... mai ales ca urmeaza al 3-lea set din Scars, si de obicei al 3-lea contine chestiile jucy... wizards stie ca ultimul set se vinde cel mai prost, asa ca intotdeauna baga ceva chestii jucabile in el.

549

(82 replies, posted in Taverna)

Dincolo de bani, la polarizarea formatului in jurul miticelor se vede alta problema. Prea multe carti cheie la aceasta raritate... tezzeret e ok, dar cand ai carti gen primeval titan si jace, care pur si simplu merg in aproape orice deck pe culorile lor, magic-ul isi pierde din diversitate. Dincolo de profituri wizards vrea sa evite combo-uri broken si deck-uri degenerate care spulbera formatul lor competitiv, si magic ii mai usor de tinut sub control daca ei decid care-s cartile broken. Asa ca, tu fiind marele Wizards, de ce sa nu impingi jocul intotdeauna in directia care o vrei tu, printand cate o carte prea puternica la o culoare sau alta? De ce sa nu fortezi strategii dominante, sa creezi diversitate si variatie de la o rotatie la alta doar prin printarea a doua, trei carti un pic prea puternice? Pentru ca pana la urma nu face mare diferenta daca pierzi in mod repetat la acelasi deck (fie el affinity, fae sau jund) sau la aceleasi carti (ravager, jitte, bitterblossom, bloodbraid, titan, jace, ce-o mai fi) ca jocul tot pierde din diversitate. Conteaza daca pentru ca sa joci control faci splash de alb, negru sau rosu la un albastru format din aceleasi mana leak, preordain si jace? Conteaza daca folosesti primeval sa faci ramp in valakut-uri, eldrazi sau d-force? Sau de fapt ce conteaza ii ca nici o carte nu ar trebui sa mearga in atatea deck-uri fara sa aiba drawback-uri? Magic inseamna limited fodder, staples, si "build around me" cards. Too many of the first two, too few of the latter.

550

(82 replies, posted in Taverna)

Nu nu, prea restrictiv... o mitica n-ajunge la costuri aberante de-alea decat daca merge in majoritatea deck-urilor pe culoarea aia. Tezz o avut momentul lui de glorie ca ii set nou si ca exista un deck competitiv cu el, dar o sa scada, zic eu... oricum, titanii o sa trebuiasca inlocuiti cu ceva in m12 neutral