51

(19 replies, posted in Evenimente)

Cand nu se umple podul ...

http://youtu.be/KwqZbPWUGec

52

(73 replies, posted in Evenimente)

Sultai

53

(10 replies, posted in GameFlux)

Am gasit niste deck-uri si carti f interesante.

Acum astept sa raspunda lumea la tradeurile propuse tongue

54

(10 replies, posted in GameFlux)

Un combo misto pe care il pot face e urmatorul:

Am pe masaFate Unraveler,Waste Not si Shrieking Affliction, adversarul are doar o carte sau niciuna in mana. Dau un Sign in blood pe el, pierde 2 viata din cauza Sign in Blood + inca 2 viata din cauza Fate Unravelerului, dupa care ii dau un Mental Agony, discardeaza 2 carti si mai pierde 2 viata, iar eu beneficiez de pe urma discardului datorita Waste Not si i-am dat direct 6 damage intr-o tura, iar pe upkeepul lui mai ia inca 1 damage de la Fate Unraveler si 3 damage de la Shrieking Affliction, deci 10 in total.

55

(10 replies, posted in GameFlux)

Merci de raspuns big_smile
Probabil ca daca as avea pe masa 2-3 Waste Not chiar ar merita sa ii dau carti pe care ulterior sa le decarteze, doar pentru a pune tokeni 2/2 Zombie sau ca sa trag eu carti.

56

(10 replies, posted in GameFlux)

Salut.
Am un deck monoblack cu care ma joc cu niste prieteni si am in el cateva carti pentru discard (4 Mind Rot, 3 Distress, 2 Duress) + 2 Brain Maggots + 1 Waste Not. De multe ori s-a intamplat sa nu le pot folosi in mod eficient datorita faptului ca adversarul nu prea avea carti in mana.

Mai am totodata 3 Sign in Blood in deck. Din cate am vazut, in mod normal se folosesc pentru a trage carti, si damageul il ia cel care o foloseste.

Stiu ca e bine sa ai card advantage, dar ma gandesc ca poate uneori e bine sa folosesti Sign in Blood pe oponent: ii scade si viata si are si carti la care sa dea discard sau pe care sa le exilezi cu Brain Maggot.

E indicat sa folosesc Sign in blood pe oponent si pe urma Mind Rot de exemplu?
Sau risc sa ii vina in mana ceva instant care il poate folosi impotriva mea ?

57

(19 replies, posted in Evenimente)

Eu abia ma descurc sa fac un deck cu cartile din M15, nu cred ca m-as descurca la un cube roll

58

(2 replies, posted in GameFlux)

Ma bag eu la un casual game.