Marvel's Spider Man
releases on September 26, 2025!

Preorder now on CardKingdom Preorder now on TcgPlayer

Marvel's Spider Man
releases on September 26, 2025!

Preorder now on CardKingdom Preorder now on TcgPlayer
196 total results       Page 1 of 7 Next Last
You must login or register to post a new reply
Posts [ 1 to 30 of 196 ]
Trade score 12 (100%)
Community Admins
Registered: 13-Jul-2009 18:18
20-Apr-2010 11:29 (Last edited: 21-Apr-2010 08:28)
1

[u]Informatii set:[/u]

Abreviere: M11
Carti in set: 249
Pre-Release: 10 Iulie 2010
Release: 17 Iulie 2010
Game Day: 14 August 2010

Dupa lansarea M11 nimic nu se va schimba in Standard, rotatia lui M10 cat si a setului Shards of Alara urmand sa se faca in Octombrie cand se lanseaza Scars of Mirrodin.

Cartile care raman in M11:

[u]White (24)[/u]
Ajani Goldmane Baneslayer Angel Armored Ascension Elite Vanguard Excommunicate Blinding Mage Day of Judgment Celestial Purge Honor of the Pure Palace Guard Siege Mastodon Silence White Knight Holy Strength Infantry Veteran (old reprint)
Silvercoat Lion Wild Griffin (old reprint)
Condemn (old reprint)
Goldenglow Moth (old reprint)
Pacifism Safe Passage Serra Angel Solemn Offering Stormfront Pegasus

[u]Blue (18)[/u]
Sleep Alluring Siren Cancel Clone Flashfreeze Ice Cage Jace Beleren Merfolk Sovereign Traumatize Mind Control Unsummon Azure Drake (old reprint)
Cloud Elemental (old reprint)
Foresee (old reprint)
Negate Tome Scour Wall of Frost Mana Leak (old reprint)

[u]Black (23)[/u]
Child of Night Assassinate Black Knight Bloodthrone Vampire Bog Raiders (old reprint)
Rise from the Grave Unholy Strength Diabolic Tutor Doom Blade Deathmark Disentomb Duress Haunting Echoes Howling Banshee Gravedigger Liliana Vess Leyline of the Void (old reprint)
Mind Rot Relentless Rats Sign in Blood Royal Assassin Corrupt (old reprint)
Nantuko Shade (old reprint)

[u]Red (19)[/u]
Lightning Bolt Fireball Berserkers of Blood Ridge Chandra Nalaar Canyon Minotaur Demolish Pyroclasm Fiery Hellhound Act of Treason Fling (old reprint)
Lava Axe Prodigal Pyromancer Goblin Piker Magma Phoenix Goblin Balloon Brigade (old reprint)
Shiv's Embrace (old reprint)
Vulshok Berserker (old reprint)
Goblin Tunneler Goblin Chieftain

[u]Green (17)[/u]
Garruk Wildspeaker Awakener Druid Fog Acidic Slime Giant Spider Cudgel Troll Nature's Spiral Protean Hydra Runeclaw Bear Spined Wurm Naturalize Giant Growth Llanowar Elves Prized Unicorn Birds of Paradise (Buy-a-box promo)
Yavimaya Wurm (old reprint)
Elvish Archdruid

[u]Lands and Artifact (17)[/u]
Dragonskull Summit Glacial Fortress Sunpetal Grove Drowned Catacomb Rootbound Crag Angel's Feather Demon's Horn Dragon's Claw Kraken's Eye Wurm's Tooth Whispersilk Cloak Ornithopter Platinum Angel Juggernaut (old reprint)
Jinxed Idol (old reprint)
Voltaic Key (old reprint)
Triskelion (old reprint)

Ce alte carti mai stiti ca vor ramane din cele care se vor roti?

Boostere si Display:

Intro Packs 2011:

Trade score 0 (100%)
Members
Registered: 15-Sep-2009 06:57
Trade score 13 (100%)
Members
Registered: 15-Oct-2009 12:54
Era de asteptat. Singurul core set din care a lipsit Birds of Paradise a fost 9th Edition, si asta pentru ca l-au bagat in Ravnica: City of Guilds, care a aparut chiar dupa.
Trade score 1 (100%)
Members
Registered: 28-Aug-2009 07:38
Eu is mai curios de day of judgment, daca o sa ia locul la wrath ca si mass removal evergreen, sau o sa ramana planar cleansing si o sa pastreze efectele mai ieftine de genul asta doar pentru expansion-uri...

Oricum, ce mai stiam ii ca Aaron Forsythe vrea baneslayer si in m11 si cam atat... sa speram ca nu o sa fie dupa cum vrea el :P
Trade score 13 (100%)
Members
De acord cu Mihai la faza asta. Nu vrem Baneslayer Angel in M11!!! De asemenea, eu sunt aproape sigur ca va intra Day of Judgment in M11.
Trade score 1 (100%)
Members
Trade score 4 (100%)
Administrators
Registered: 29-May-2009 09:33
vikirosen wrote:De acord cu Mihai la faza asta. Nu vrem Baneslayer Angel in M11!!! De asemenea, eu sunt aproape sigur ca va intra Day of Judgment in M11.

si eu de acord cu victor :D

si ar trebui sa imi fac si eu rost de restul de 3 doj...
Trade score 4 (100%)
Administrators
Trickster wrote:Care mihai, unde-i mihai? :P

Pt victor toti jucatorii de albastru sunt mihai :P
Trade score 12 (100%)
Community Admins
Trade score 13 (100%)
Members
mihai wrote:
Trickster wrote:Care mihai, unde-i mihai? :P

Pt victor toti jucatorii de albastru sunt mihai :P

Of, nu stiu de ce, dar asociez nick-ul de Trickser cu Mihai. Iarta-ma Gabi. Mihai stie cum sta treaba, ca i-am oferit la un moment dat Calcite Snapperii din Cutie care erau pentru tine. Nu stiu de ce fac confuzia asta...
Trade score 1 (100%)
Members
Don't stress it, de-amu fac trade cu cartile lui mihai si-am rezolvat treaba :P
Trade score 13 (100%)
Administrators
Registered: 18-May-2009 18:29
Oare cum de Birds of Paradise rămâne la 5$, deși s-a printat în fiecare core set?
Trade score 8 (100%)
Administrators
Registered: 28-May-2009 20:27
sebi wrote:Oare cum de Birds of Paradise rămâne la 5$, deși s-a printat în fiecare core set?

Inainte de Noble Hierarch era 9-10 si probabil ca o sa mai creasca dupa ce iese Noble Hierarch din standard.
Trade score 12 (100%)
Community Admins
Update la primul post.

Boosterele arata superb. Abia astept sa inceapa marea spoiluiala :D

PS: se pare ca Birds of Paradise va fi foil-ul de Buy-a-box!
Trade score 4 (100%)
Administrators
Arata chiar fain :)
is curios cat % o sa ramana din m10... sau vor sa schimbe iar 50% din core?
Trade score 1 (100%)
Members
Wow, art amazing... de-a dreptul superb... arata a magic intors complet la radacinile fantasy. Foarte, foarte evocative imaginile pentru flavor-ul fiecarei culori.
Trade score 12 (100%)
Community Admins
Update la primul post cu Intro Pack-urile 2011.

O grafica super profi a box-urilor (imi place la nebunie cum sunt reprezentate mana-simbolurile fiecarui deck) si au revenit in sfarsit la deck-urile de 60 de carti. Aditional s-a lasat si boosterul aditional care poate oferi un spin deck-ului preconstruit. Nota 10.
Trade score 1 (100%)
Members
Deci intr-adevar, fucking amazing art, decbox-uri care arata minunat (pacat ca probabil tot n-o sa incapa un deck sleeved in ele), nimic de reprosat... Hmmm, vampiri negru/verde... vampire elves, at last? :P
Trade score 12 (100%)
Community Admins
Aditional la informatiile de mai sus au aparut si poze cu accesorile UltraPro cu artwork-uri din M11.

Daca va face cu ochiul ceva, nu ezitati sa faceti precomanda! ;)
Trade score 27 (100%)
Members
Registered: 14-Dec-2009 21:09
Moaaaaaamăăăăăă cum arată intro pack-uriliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!! I am salivating. Și e FOARTE binevenită mișcarea către 60 cărți în intro-pack, astfel se oferă mult mai mult începătorilor în materie de cărți și de know-how în ceea ce privește deckbuilding-ul. Deck-ul de ”alb” are splash de negru, ceea ce nu poate fi decât mișto, considerând că e mai umană filosofia ying yang. Încă o dată, arată foarte bine toată grafica, sunt sigur că va depăși așteptările, însă sper sincer să o lase mai moale cu prețurile exorbitante practicate de ceva vreme încoace. Lucru care, ăf cors, nu se va întâmpla foarte probabil și/sau foarte curând că deh, americanu de preerie dă cu banu în chestii din astea și no, 70 dolari pentru un Jace Sculptătorul Minții (greșeală întenționată, Mihai știe de ce) nu-i chiar așa de mult, nu? E așa de over-powered noul Jace încât, sincer, mi-e greață când îl văd jucat. Dă-mi 3 baneslayeri consecutivi și tot e mai bine. 70 dolari pentru 1 carte e puțin cam extrem. 20 dolari e enorm, dar la 70 o dăm deja în ichter, cancer, bulbuci pe creier.
Trade score 27 (100%)
Members
A și că tot veni vorba de pre-comenzi, cum e cu display-urile? Sergiule, nu putem să luăm mai en-gros să mai scădem puțin din preț? Nu de alta, dar mi se pare cam mult în condițiile în care e 90 dolari pe net. Bine mai intră și transportul care nu e de neglijat, mai a urcat și dolarul ENORM în ultimul timp, dar dacă luăm mai multe odată s-ar mai diminua din costuri. Eu sunt interesat de cumpărat un display din noul core-set, considerând că RoE nu mi-a făcut cu ochiul în mod deosebit în afară de vreo 10 cărți.
Trade score 13 (100%)
Administrators
Rarres wrote: Nu de alta, dar mi se pare cam mult în condițiile în care e 90 dolari pe net.

E 90$ în USA. Și Wizards le interzice să le exporte.

Deci nu poate nimeni din afara US să le comande la prețul ăla.
Trade score 27 (100%)
Members
Mersi de răspuns, sunt și voi fi în continuare conștient de faptul că se fac eforturi substanțiale pentru a menține prețurile la nivelul la care sunt în momentul de față și cunoșteam și chestia cu export policy de la wizards. Mă gândeam, însă, că există o modalitate de a ”sări” peste aceste mici inconveniente. Și cum retoric nu-mi pot răspunde la asemenea întrebări, am băgat pe forum. Nu făceam pe deșteptul, sincer prefer să cumpăr cu banul jos ceva ce mi se dă în mână, decât să mă tot cac pe mine cu creat cont, făcut comandă, confirmat comandă, făcut transfer, așteptat după colet X zile. Din nou zic, nu vroiam să pară că fac pe deșteptul.
Trade score 13 (100%)
Members
Singura modalitate, de a scapa de asta, Laura, este daca ai rude/cunostinte in state. Comanzi ca sa ajunga la ei (poate nici nu platesti transport pe asta) si apoi iti trimit ei colet. Chiar daca e ilegal, SIGUR nu o sa te intrebe nimic vamesul, ca doar sunt niste carti de joc, ca si alea din gumele Turbo de mai demult.
Trade score 8 (100%)
Administrators
vikirosen wrote:Singura modalitate, de a scapa de asta, Laura, este daca ai rude/cunostinte in state. Comanzi ca sa ajunga la ei (poate nici nu platesti transport pe asta) si apoi iti trimit ei colet. Chiar daca e ilegal, SIGUR nu o sa te intrebe nimic vamesul, ca doar sunt niste carti de joc, ca si alea din gumele Turbo de mai demult.

Am zis eu ceva?
Trade score 13 (100%)
Members
Nu inteleg la ce te referi. Ai intrebat cum ai putea face rost de booster case-uri mai ieftin, si eu ti-am dat o posibilitate.
Trade score 8 (100%)
Administrators
vikirosen wrote:Nu inteleg la ce te referi. Ai intrebat cum ai putea face rost de booster case-uri mai ieftin, si eu ti-am dat o posibilitate.

Nu, acela a fost Rareș. :)
Trade score 13 (100%)
Members
Vai de mine. Gata! Ma puteti trimite la spitalul 9!!!

Era de inteles ca ii incurc pe Mihai si pe Gabi, avand in vedere ca amandoi sunt jucatori de blue-control prin excelenta, dar cum am reusit sa-l confund pe Rares cu Laura?!?!?!

Iertati-ma cu totii! Sunt prea fericit in zilele astea, asa ca nu mai stiu pe ce lume traiesc...
Trade score 13 (100%)
Administrators
mihai wrote:is curios cat % o sa ramana din m10... sau vor sa schimbe iar 50% din core?

Dap: "Like the Magic 2010 Core Set, approximately half of the Magic 2011 Core Set will be brand new cards.The rest of the set will be returning favorites from throughout Magic’s 17 - year history."

http://www.scribd.com/doc/31925948/M11-Solicitation
Trade score 27 (100%)
Members
Confuzia ta este simpla, nenea Victor. Se trage de la al meu avatar, care este o tipa cu pleata-n vant, pe care pleata scrie Kings of Leon, o formatie care mie-mi place. There you go. Funny as hell, though!
Posts [ 1 to 30 of 196 ]
196 total results       Page 1 of 7 Next Last
You must login or register to post a new reply