toranaga wrote:Ideea la proliferate e ca scrie countere of the same kind. Parca cele de planeswalkeri sunt loyalty counters si nu stiu daca mai apar pe altceva decat pe ei. ceea ce inseamna ca nu poti schimba decat counterele de pe unul pe altul. sunt curios daca poti schimba x cu 0, desi in mod normal, s-ar putea :P
Cred ca nu ai inteles bine. Proliferate te lasa sa selectezi X target-uri cu countere pe ele si mai pui pe fiecare cate un counter de un fel deja existent pe el. Deci eu pot selecta o creatura cu un +1/+1 counter pe el, un planeswalker cu loyalty counter pe el, un artifact cu charge counter pe el si un enchantment cu quest counter pe el, si fiecare primeste inca un counter. Iar daca ceva are mai multe feluri de countere pe el, probabil ca alegi de care sa puna. De aceea precizeaza ca de un fel deja existent, ca sa nu-l poti alege pe
Gideon Jura si sa-i pui +1/+1 counter, ca atunci cand devine creatura sa fie 7/7 (printre altele). Da, recunosc, wording-ul e putin ciudat, dar e formulat asa ca sa ocupe mai putin spatiu.