releases on November 21, 2025!

Preorder now on CardKingdom Preorder now on TcgPlayer

releases on November 21, 2025!

Preorder now on CardKingdom Preorder now on TcgPlayer
43 total results       Previous Page 2 of 2
You must login or register to post a new reply
Posts [ 31 to 43 of 43 ]
Trade score 8 (100%)
Administrators
Registered: 28-May-2009 20:27
Ionut wrote:Amu sincer, nu joc extended fiindca doar din Zen am inceput, si, vorbele lui rares "N-AM CARTI!"

http://store.tcgplayer.com/ sunt și cărți ieftine de extended
Trade score 6 (100%)
Members
Registered: 13-Jul-2009 18:15
Nimic, nimic despre pre? Chiar asa de rau v=a parut ca v=a batut alex? :P
Trade score 12 (100%)
Community Admins
Registered: 13-Jul-2009 18:18
Stai si tu putin, pana incepe saptamana si merge lumea la serviciu. N-ai observat ca in weekend bate vantu prin forum, iar cum incepe saptamana de lucru se aglomereaza? :D

Mie mi-a placut cum a iesit concursul doar ca m-a dezamagit WER-ul. Din nou! Adica nu mai pune playerii la masa in functie de clasament ci aiurea. Doar in ultima runda au jucat cei cu cel mai mare punctaj la masa 1.

Setul mi se pare foarte, foarte interesant cu sinergii si strategii foarte misto. O sa fie o placere sa draftez. Abia astept Release-ul :P
Trade score 6 (100%)
Members
Registered: 13-Jul-2009 18:15
Nu se poate juca cu cel vechi? Mi s pare aiurea ce se intampla...
Trade score 27 (100%)
Members
Registered: 14-Dec-2009 21:09
Subscriu la ce a zis gurul. Adică mi se pare și normal, ca învățăcelul să-și aprobe mentorul. Moving on!

Am un singur lucru de zis: infect este baza. orice căcățel de creatură cu infect poate face MULT. A, și setul nu prea are removal, așa că e mai greu să scapi de problemele de pe masă. One more thing: Argent Sphinx îi tare.
Trade score 1 (100%)
Members
Registered: 28-Aug-2009 07:38
Mda, infect doare si cred ca la draft o sa doara si mai tare, argent sphinx activat nu mai pleaca nicaieri, si argentum armor, de apuci sa declari o creatura echipata ca attacker, ai castigat. Intr-adevar saracacios removal...
Trade score 0 (100%)
Community Admins
Registered: 11-Jun-2010 15:37
27-Sep-2010 09:09 (Last edited: 27-Sep-2010 12:22)
37
Trickster wrote:Mda, infect doare si cred ca la draft o sa doara si mai tare..
mi-am petrecut ceva timp cu teoria infectului pe drum spre CJ si inapoi (adica aproape 6h) si nu este atat de simplu - infect este puternic doar in anumite conditii:
1. sunt prezente min. 9-10 creaturi cu infect in deck-urile
a. UB-proliferate cu suport a 3+ spelluri de proliferare
b. BG-pump cu suportul echipamentelor si +X/+X (care e comuna in set!)
evident sunt binevenite in ambele strategii echipamente si removal (care e destul de `scarce in scars`)
2. derulati mental primele ture in mintea voastra si decideti daca sunteti jucatorul aggro si puteti imparti 5-7 contoare de otrava mai repede decat poate adversarul sa stabileasca controlul/stall-ul.

Aceste strategii pot fi urmarite cu usurinta la draft, insa nu uitati, nu sunteti singuri la masa de draft (lol) si cu fiecare draftör de infect la masa, scad sansele sa indepliniti conditiile mai sus amintite. Sugerez sa urmariti cu atentie pick-urile 4-7 si sa sariti de pe trenul infectarii daca primiti semnalele corespunzatoare.. si vice-versa daca sunteti feeded w. poisonous phyrexian oil.

La PRE am avut norocul sa gasesc in sealed-pool cartile care indeplineau aceste conditii. In caz contrar jucam metalcraft-control care mi se pare calitativ superior arhetipului de infect. Aici imi vine in minte deck-ul lui Razvan cu care am jucat ultima runda si a fost cel mai dificil matchup (metalcraft control) tocmai pentru ca putea prin activarea rapida a metalcraftului sa ma `inchida`complet si sa asist la moartea planeswalkerului din mine (slow and painful).
Trade score 27 (100%)
Members
Registered: 14-Dec-2009 21:09
The master has spoken! Pay heed to the master!
Trade score 13 (100%)
Members
Registered: 15-Oct-2009 12:54
Sa va zic ce am patit eu. Cand intri in top 8 la Prerelease aici, faci un draft cu acestia. Si am mers pe ideea de a drafta infect. Adevarat, primul joc l-am terminat in tura 5. Dar urmatoarele doua jocuri le-am pierdut (si implicit si meciul), pentru ca cealalata persoana avea mult removal si creaturi cu flying, mergand pe stilul absolut clasic de draft, valabil in orice meta. Parerea mea este sa nu faci focus prea mare pe infect, numai daca prinzi si removalul corespunzator. De asemenea, cat timp ai numai infect, oponentul incepe practic la 10 viata, dar daca ai mixt atat creaturi cu infect cat si creaturi fara, atunci e ca si cum oponentul ar avea 30 viata! Parerea mea este ca sa draftezi traditionalul removal + flying, sau metalcraft aggro sunt mai usor de asamblat decat un deck bun de infect.
Trade score 12 (100%)
Community Admins
Cata dreptate are Viki. Important e sa iti dai seama de semnalele celui de langa tine si sa vezi inspre ce se duce si ce te lasa pe tine sa mergi. Acum nu stiu chestia asta cat de valabila e la noi, dar putem sa fim atenti si la acest lucru.
Trade score 0 (100%)
Community Admins
Registered: 11-Jun-2010 15:37
vikirosen wrote:Parerea mea este ca sa draftezi traditionalul removal + flying, sau metalcraft aggro sunt mai usor de asamblat decat un deck bun de infect.
my words exactly ;p lol, nu chiar, dar aceeasi idee: daca deckul de infect nu este solid si sinergetic, va fi doomed to fail.
cati oameni au fost la pre in total si unde?
Trade score 12 (100%)
Community Admins
Pana raspunde Viki la intrebarea lui Snatch, am pus deck-urile primilor 3 clasati.

Top 3 decks
Trade score 13 (100%)
Members
Registered: 15-Oct-2009 12:54
27-Sep-2010 16:19 (Last edited: 27-Sep-2010 16:35)
43
m0nstersnatch wrote:
vikirosen wrote:Parerea mea este ca sa draftezi traditionalul removal + flying, sau metalcraft aggro sunt mai usor de asamblat decat un deck bun de infect.
my words exactly ;p lol, nu chiar, dar aceeasi idee: daca deckul de infect nu este solid si sinergetic, va fi doomed to fail.
cati oameni au fost la pre in total si unde?

54 de participanti, la Games Academy, Genova

PS: Vrea cineva carti in italiana?
Posts [ 31 to 43 of 43 ]
43 total results       Previous Page 2 of 2
You must login or register to post a new reply