Da, nu-i rau pentru 2 nopti. Ce ziceti? Pareri?
Posts [ 61 to 90 of 96 ]
O intrebare: ne vom intalni, inainte sa plecam la Iasi, pt un fel de final decktesting?
Silviu wrote:O intrebare: ne vom intalni, inainte sa plecam la Iasi, pt un fel de final decktesting?De mai multe ori, chiar. Eu nu vin, dar o să vă ajut la decktesting.
O sa am nevoie de 2 Stoneforge Mystici pentru Iasi. Poate sa-mi imprumute careva?
Iti dau eu, dar sunt la Vlad. Vorbiti.
Tnx
Vb cu Vlad
Vb cu Vlad
Cititi articolul de pe site-ul oficial Wizards, despre cateva deck-uri de "frunte". Merita, mai ales pentru cei care merg la Iasi.
PS: inca nu avem cazare asigurata, pentru ca n-am primit nici un raspuns (la email)de la astia cu Hostelul Unic din Iasi.
PS: inca nu avem cazare asigurata, pentru ca n-am primit nici un raspuns (la email)de la astia cu Hostelul Unic din Iasi.
singerete wrote:Cititi articolul de pe site-ul oficial Wizards, despre cateva deck-uri de "frunte". Merita, mai ales pentru cei care merg la Iasi.
Tot de nenea Jace am dat pe acolo, maine poimaine o sa am cosmaruri. Eu as propune sa punem o recompensa pe capul lui Jace asta poatea asa o sa-l batem si noi mai usor si anume fiecare jucator din comunitate care joaca impotriva lui Jace (a se intelege sculptorul ) sa puna cate un leu la cutiuta si cine reuseste sa il bata 2 ture consecutive sa castige recompensa bineinteles conditie obligatorie sa nu ai un deck tot cu jace. Cine stie poate se strange la cutie de o bucata :p
awesome. more crazy shit.
As mai avea nevoie si eu de cateva landuri mai speciale pt. Iasi:
4 - Arid Mesa
4 - Marsh Flats
puteti sa-mi imprumutati?
4 - Arid Mesa
4 - Marsh Flats
puteti sa-mi imprumutati?
pot sa iti dau 3 marsh flats eu...
4 arid mesa ai de la mine.
Are cineva imprumut sau de vanzare Arid Mesa pt Iasi?
Huston we have a problem!
La Hostel Unic nu sunt locuri disponibile pentru vineri seara, ci doar incepand cu sambata (se elibereaza 10 locuri). Oricum prea tarziu pentru noi.
La Hostel Unic nu sunt locuri disponibile pentru vineri seara, ci doar incepand cu sambata (se elibereaza 10 locuri). Oricum prea tarziu pentru noi.
Am gasit o pensiune la care m-as baga. Pensiunea Ambiance, e destul de micutza ca si spatiu, preturile sunt relativ ok (un 50-60 lei pe noapte de persoana).
Am verificat si celelalte 3 hosteluri pe net dar preturile sunt asemenatoare cu cele ale pensiunilor. Asadar nu vad avantajul de a ma caza la hostel cat timp pretul nu este mai mic.
Gata, am rezevat. 1 camera tripla(150 lei/noapte) si 2 duble (120 lei/noapte). Pensiunea este Ambiance si e la marginea Iasiului, dar nu prea ne deranjeaza. Micul dejun daca-l dorim ne va costa inca 10 lei de persoana.
Parcursul nostru la Conventia de la Iasi il puteti urmari pe Twitter (www.gameflux.ro iar acolo aveti iconitza pt twitter).
singerete wrote:Parcursul nostru la Conventia de la Iasi il puteti urmari pe Twitter (www.gameflux.ro iar acolo aveti iconitza pt twitter).Bafta, dati un semn cand ati ajuns cu bine in strainatate :P
singerete wrote:Parcursul nostru la Conventia de la Iasi il puteti urmari pe Twitter (www.gameflux.ro iar acolo aveti iconitza pt twitter).
Bafta Magicienilor !!!!!!!!!!!
They won! They won! :)
Felicitari tuturor!
Felicitari lui Cristian Buse pentru trofeu!
Way to go bro! Congrats man! :)
To the person next to you: next time kick his arse harder. ;)
Felicitari tuturor!
Felicitari lui Cristian Buse pentru trofeu!
Way to go bro! Congrats man! :)
To the person next to you: next time kick his arse harder. ;)
Felicitari tuturor.. nu numai pt trofeu dar si pt finala pur GameFlux si pt 3 din top 8
A fost super fain. Sa speram ca o sa avem un Deja Vu pe 18-19 decembrie la Mures.
FELICITARI! :)
Asteptam discutii amanuntite cu evenimentul joi la FNM. sa ne vedem cu bine :)
Asteptam discutii amanuntite cu evenimentul joi la FNM. sa ne vedem cu bine :)
Felicitaaaari!!!! :D that's the way to go ;)
Multumim pentru felicitari. Aici aveti si ceva poze.
Si clasamentul final (fara rezultatele din finala)
Ce-aţi câştigat, un car de boostere?
Exact. In total cred c-am castigat 57 de boostere (36 locul I, 16 locul II si 5 locul VIII). Fara sa punem la socoteala draftul de Vineri seara cand am mai luat inca 3 boostere (1 eu si 2 cristi).
Faina treaba ati facut. Felicitari inca o data celor care ati mers si la mai multe trofee pentru Gameflux...poate la anu nationalele :p
Posts [ 61 to 90 of 96 ]