Marvel's Spider Man
releases on September 26, 2025!

Preorder now on CardKingdom Preorder now on TcgPlayer

Marvel's Spider Man
releases on September 26, 2025!

Preorder now on CardKingdom Preorder now on TcgPlayer
42 total results       Page 1 of 2 Next
You must login or register to post a new reply
Posts [ 1 to 30 of 42 ]
Trade score 0 (100%)
Members
Registered: 31-Mar-2010 21:08
Pt că văd că e un subiect care tot apare :P

Ok, toată lumea să-şi recunoască plăcerea vinovată de a fi jucat / de a juca WoW în acest thread :P
No trolling please, unless you've got a Troll character :P

Încep eu. I play a space goat.
Trade score 1 (100%)
Members
Registered: 13-Nov-2009 11:40
am jucat un undead warrior pana acuma 1 an jumate, cand mi-am facut popa de lvl 80, dupa care m-am lasat de wow. amu am un Preasfintit discipline specced cu care il vindec pe troll mage-u lui fratemeu. na!
Trade score 42 (100%)
Members
Registered: 28-May-2010 16:45
02-Nov-2010 19:49 (Last edited: 02-Nov-2010 19:52)
3
Pai am jucat si pe oficial si pe private. Am contul meu pe care am un mage la alianta pt ca un amic avea night elf rogue( >_> ). Dupa aceea mi'a dat un coleg de grupa contul sau pe care are un human mage si un night elf druid( >_> again) si acum joc pe beta cu un orc shaman ( Hell yeah!). N'am inteles niciodata de ce tipii isi fac caractere femei.
Draenei/Tauren/Orcs/Forsaken/Worgen(male) are sweet; perhaps blood elves too if they weren't so anorexic and less than heterosexual. Night elves, meh, ok.
Trade score 0 (100%)
Members
Silviu wrote:N'am inteles niciodata de ce tipii isi fac caractere femei.
Oh that's easy. Mi-o explicat un tip care face aşa. Dacă tot se holbează în fundul unui personaj animat timp de X ore, o zis că măcar să fie tipă.
Trade score 0 (100%)
Members
Registered: 26-Oct-2010 06:55
Trade score 8 (100%)
Administrators
Registered: 28-May-2009 20:27

Eu înainte să mă apuc de WoW (acum 2 luni) am tot citit despre WoW și cât de geeks îs ăia care se joacă, povești despre căsnicii destrămate, destine schimbate, prietenii formate :P și despre surprinderea și curiozitatea tuturor când află că o fată se joacă WoW; eram convinsă că dacă-mi fac un caracter fată o să mă prindă toată lumea și întrebările nu vor înceta. Well, nu e așa, toată lumea crede că's doar un băiat care joacă un caracter feminin :P

Btw, joc un night elf druid cu feral specialization, dar ieri mi-am făcut și restoration și am vindecat o țâră prin instanțe :)
Trade score 4 (100%)
Administrators
Registered: 29-May-2009 09:33
Vlad wrote:
Oh that's easy. Mi-o explicat un tip care face aşa. Dacă tot se holbează în fundul unui personaj animat timp de X ore, o zis că măcar să fie tipă.

lol

eu am un space goat... si un undead warlock. deci is in ambele tabere :P
dar acum il cresc pe drajeul ala. lockul e de acum 2-3 ani cand am mai jucat.
Trade score 1 (100%)
Members
Registered: 28-Oct-2009 11:35
haideti dracului horde pe frostwhisper. laura.... sebi.... cum rezistati naibii prin ironforge cu atatia gnomi in jur fara sa puteti sa le spargeti capu :D
Trade score 13 (100%)
Administrators
Registered: 18-May-2009 18:29
Barzoon wrote: laura.... sebi.... cum rezistati naibii prin ironforge cu atatia gnomi in jur fara sa puteti sa le spargeti capu :D

Citește aci: http://www.wowpedia.org/Faction_change, dupaia realm transfer pe Steamwheedle Cartel. Să vezi ce tare e să mergi în IF la mailbox și să-ți chiar vezi caracteru și mailboxu, în loc de spatele a 2 taureni. :P
Trade score 13 (100%)
Administrators
As a disclaimer, am jucat și hoardă pe US, orc hunter & tauren druid respectively :)
Trade score 13 (100%)
Administrators
Și acum Dwarf Warrior / Human Warlock pe EU.

P.S. You can tell it's a bad morning dacă trebe să faci 3 posturi și un PS la interval de 2 minute ca să exprimi ceva.
Trade score 8 (100%)
Administrators
sebi wrote:Și acum Dwarf Warrior / Human Warlock pe EU.

P.S. You can tell it's a bad morning dacă trebe să faci 3 posturi și un PS la interval de 2 minute ca să exprimi ceva.

Știi că este buton de edit și poți compacta totul într-un singur post? :D
Trade score 0 (100%)
Members
Trade score 0 (100%)
Members
Care-aţi fost online când a început ultima fază din Elemental Invasion? Stormwind era PLIN.
Trade score 12 (100%)
Community Admins
Registered: 13-Jul-2009 18:18
Mie la Iasi mi s-a facut pofta de WoW TCG.
Trade score 6 (100%)
Members
Registered: 13-Jul-2009 18:15
singerete wrote:Mie la Iasi mi s-a facut pofta de WoW TCG.
De cand nu am mai jucat asa ceva :)))
Trade score 4 (100%)
Administrators
Registered: 29-May-2009 09:33
eu mai am carti le wow tcg inca.. putem incerca :)
zicea si ciobi mai demult da nu s-a adunat lumea
Trade score 8 (100%)
Administrators
Vlad wrote:Care-aţi fost online când a început ultima fază din Elemental Invasion? Stormwind era PLIN.

Era o mare de albastru. Am făcut ieri o instanță din cadrul eventului și când am mers să predăm questu în Ironforge era BÂRNIT de lume. Nici nu puteai ajunge la omu căruia trebuia să îi predai questu :D
Trade score 1 (100%)
Members
laura wrote:
Vlad wrote:Care-aţi fost online când a început ultima fază din Elemental Invasion? Stormwind era PLIN.

Era o mare de albastru. Am făcut ieri o instanță din cadrul eventului și când am mers să predăm questu în Ironforge era BÂRNIT de lume. Nici nu puteai ajunge la omu căruia trebuia să îi predai questu :D

Character collision doesn't exist in this game! LIAR!!!!

P.S: am dat din greseala pe "report" cand am scris commentu asta, :D . Mah bad
Trade score 8 (100%)
Administrators
laura wrote:Era o mare de albastru. Am făcut ieri o instanță din cadrul eventului și când am mers să predăm questu în Ironforge era BÂRNIT de lume. Nici nu puteai ajunge la omu căruia trebuia să îi predai questu :D

http://i.imgur.com/DRSVs.jpg
Trade score 0 (100%)
Members
Registered: 02-Sep-2009 12:12
laura wrote:
laura wrote:Era o mare de albastru. Am făcut ieri o instanță din cadrul eventului și când am mers să predăm questu în Ironforge era BÂRNIT de lume. Nici nu puteai ajunge la omu căruia trebuia să îi predai questu :D

De aia nu o sa joc niciodata WoW :D.
Dungeons & Dragons for me. Sau LoTR :) (daca as avea timpul...).
Care a mai incercat unul din astea? Ca si comparatie...
Trade score 0 (100%)
Members
laura wrote:

Ai de capu meu!! :D It was exciting.
Trade score 8 (100%)
Administrators
Ryu wrote:
laura wrote:

De aia nu o sa joc niciodata WoW :D.
Dungeons & Dragons for me. Sau LoTR :) (daca as avea timpul...).
Care a mai incercat unul din astea? Ca si comparatie...

Noi am jucat D&D o vreme și trebe să zic că deși D&D e cul și e RPGul original, WoW e D&D on steroids with so much more players :)
Trade score 0 (100%)
Members
17-Dec-2010 13:55 (Last edited: 17-Dec-2010 13:56)
24
În Uldum este un quest numit Ploughshares to Swords

Pt cine nu cunoaşte: Swords to Plowshares
Trade score 13 (100%)
Members
Registered: 15-Oct-2009 12:54
Vlad wrote:În Uldum este un quest numit Ploughshares to Swords

Pentru cine nu cunoaste, asta de fapt e un citat din Biblie, despre ce o sa faca oamenii la venirea Mesiei, si anume:

"And he shall judge among the nations, and shall rebuke many people: and they shall beat their swords into plowshares, and their spears into pruninghooks: nation shall not lift up sword against nation, neither shall they learn war any more." Isaiah 2:4
Trade score 1 (100%)
Members
Registered: 28-Oct-2009 11:35
vikirosen wrote:
Vlad wrote:În Uldum este un quest numit Ploughshares to Swords

Pentru cine nu cunoaste, asta de fapt e un citat din Biblie, despre ce o sa faca oamenii la venirea Mesiei, si anume:

"And he shall judge among the nations, and shall rebuke many people: and they shall beat their swords into plowshares, and their spears into pruninghooks: nation shall not lift up sword against nation, neither shall they learn war any more." Isaiah 2:4

party pooper
Trade score 6 (100%)
Members
Registered: 13-Jul-2009 18:15
Trade score 8 (100%)
Administrators
Din moment ce există acest thread și în mod evident avem jucători de WoW în comunitatea clujeană de MtG, aș vrea să îi invit pe eroii activi în ghilda noastră 'morcov'. Suntem alianță pe Steamweedle Cartel, suntem vreo 9 oameni, toți români, ne știm între noi, ne distrăm pe skype. Mai nou ne-am apucat de raiduri, deci avem nevoie de oameni pentru raid progression. Facem cam 2 seri de raiduri pe săptămână. Ne-am apucat și de PvP, jucăm arene și BGuri, planul ideal fiind să ne băgăm și la rated BGs în viitor, deci am avea nevoie de oameni și pentru asta.

Ce avem de dat noilor recruți? mmm... loads of fun? :D mmmm.... și.... bani momentan nu prea mai avem în bancă, dar lucrăm la asta.... oferim în schimb noilor veniți http://www.wowhead.com/item=4401 :D sau http://www.wowhead.com/spell=15049 :D

Informații despre ghildă: http://eu.battle.net/wow/en/guild/steamwheedle-cartel/morcov/

Și Marius, nu vreau să aud comentarii despre cât de lame e alinața ;)
Trade score 1 (100%)
Members
Sincer Laura, pe zi ce trece imi vine sa-mi bag picioarele in Horde, ca stai in battleground queue cate 15 minute , si pe la minutu 6-7 imi vine sa dai un alt-f4 de sa-i sara capacele.

Pe de alta parte, joc wow cam doar pentru arena, si inca ma distrez acolo, cu toate ca si queueul ala e de cam 3-4 minute, spre deosebire de lvl 80 cand erau 5-10 secunde.

Mai vedem pe viitor :P
Trade score 8 (100%)
Administrators
Să joci PvP de partea horzii e prea ușor pentru că sunt prea mulți și buni. Pe când dacă joci de partea alianței e mai challenging :D
Posts [ 1 to 30 of 42 ]
42 total results       Page 1 of 2 Next
You must login or register to post a new reply