Marvel's Spider Man
releases on September 26, 2025!

Preorder now on CardKingdom Preorder now on TcgPlayer

Marvel's Spider Man
releases on September 26, 2025!

Preorder now on CardKingdom Preorder now on TcgPlayer
222 total results       First Previous Page 8 of 8
You must login or register to post a new reply
Posts [ 211 to 222 of 222 ]
Trade score 36 (100%)
Members
Registered: 20-May-2010 19:24
Trickster wrote:Ii carte buna de side contra token decks, might even see standard play... n-o fi evacuation, da' tot ii ceva :P

And who's playing token decks today?
Trade score 1 (100%)
Members
Registered: 28-Aug-2009 07:38
Well... not now you're not, da' cine stie cum se-ntoarce meta-ul :) To be fair, setul asta are cam mult token hate, creca wiz se astepta sa fie mai dominant. Nu ca cartea n-ar fi buna si contra altor deck-uri, dar din pacate chiar nu vrei sa o joci contra tusk.
Trade score 4 (100%)
Administrators
Registered: 29-May-2009 09:33
Trade score 0 (100%)
Members
Registered: 20-Apr-2011 08:02
looks borring... boros got some cute toys tho. ce a fost spoiluit pana acum e mult mai interesant fata de "the final reveal". oh well, standard can wait.
Trade score 0 (100%)
Community Admins
Registered: 11-Jun-2010 15:37
mihai wrote:http://www.wizards.com/magic/tcg/article.aspx?x=mtg/tcg/gatecrash/cig

as a note, mie imi place setul asta, chiar daca nu are un Jace in el :P

wow. in teorie (devreme ce nu am jucat inca nici unul) mi se pare unul din cele mai puternice seturi din ultima vreme pentru limited. RtR nu are atatea carti puternice cate am vazut in GtC :D
This will separate the men from the boys ! :P

GP Londra careva ??
Trade score 42 (100%)
Members
Registered: 28-May-2010 16:45
21-Jan-2013 09:34 (Last edited: 21-Jan-2013 09:35)
216
limitedul cred ca o sa fie fain. constructedul...cred ca o sa fie inca 3 luni de aceleasi deckuri :(
aa da..si vreau sa fac splash de alb pentru ingerul ala mitic...just sweetness
Trade score 0 (100%)
Members
Registered: 20-Apr-2011 08:02
21-Jan-2013 09:39 (Last edited: 21-Jan-2013 09:39)
217
Silviu wrote:limitedul cred ca o sa fie fain. constructedul...cred ca o sa fie inca 3 luni de aceleasi deckuri :(

de acord cu partea de limited.

si ba o sa fie o schimbare in standard. wait, o adaugare. modificare chiar! you take out some Forrests, Rancors, random green idiots, add some haste idiots and Rakdos Cacklers, Mountains, lifelinkers (because all kids love lifelinkers) and there you go: POOF!
Trade score 31 (100%)
Members
Registered: 05-Jun-2010 19:38
21-Jan-2013 09:40 (Last edited: 21-Jan-2013 09:41)
218
@ Silviu

Jace 0... Toad 1... :lol: "Eh, Needs more toad."
Trade score 36 (100%)
Members
m0nstersnatch wrote:
GP Londra careva ??

Sambata am avut GPT pentru Londra :)
Trade score 0 (100%)
Community Admins
Registered: 11-Jun-2010 15:37
fistyke wrote:
m0nstersnatch wrote:GP Londra careva ??

Si ? Cine a primit BYE-urile ?

Acum am avut un pic de timp sa citesc si pe mtgsalvation ce pareri au oamenii despre GtC. Taberele sunt clar impartite intre cei care sunt dezamagiti de cartile pe care le aduce setul in standard si cei care lauda setul pentru cartile faine de limited.
Overall, it feels like WotC is hardcore pushing limited play.
Trade score 36 (100%)
Members
m0nstersnatch wrote:
fistyke wrote:
m0nstersnatch wrote:GP Londra careva ??

Si ? Cine a primit BYE-urile ?

Acum am avut un pic de timp sa citesc si pe mtgsalvation ce pareri au oamenii despre GtC. Taberele sunt clar impartite intre cei care sunt dezamagiti de cartile pe care le aduce setul in standard si cei care lauda setul pentru cartile faine de limited.
Overall, it feels like WotC is hardcore pushing limited play.

Catalin Tilvescu a castigat (el a castigat si GPT Bilbao :) )
Trade score 42 (100%)
Members
Registered: 28-May-2010 16:45
nightride wrote:
Silviu wrote:limitedul cred ca o sa fie fain. constructedul...cred ca o sa fie inca 3 luni de aceleasi deckuri :(

de acord cu partea de limited.

si ba o sa fie o schimbare in standard. wait, o adaugare. modificare chiar! you take out some Forrests, Rancors, random green idiots, add some haste idiots and Rakdos Cacklers, Mountains, lifelinkers (because all kids love lifelinkers) and there you go: POOF!
hm..sunt destul de sigur ca o sa apara un Naya Aggro pt ca sunt carti prea bune verzi. Ma astept la BW Zombies cu RestoAngel, because f*** yeah.
Bantul sa testeze cu Zegana, nu stiu ce rezultate o sa aiba. RDW si BR Zombies sa bage hardcore Skullcrack. Ma astept la un fel de rampa cu splash rosu pt (Borgorygogopowerrangersmos). Personal sper sa reapara Esperul acum ca primesc landuri pentru celelalte 2 ghilde( s'ar putea sa joace Obzedat pt ca mi se pare printre cele mai bune, daca nu cea mai buna carte din set; desi cred ca o sa ramana pe planul de mill, Jace MA la 25$?).
Ce'i drept, in timp ce am scris reply-ul asta, mi'am dat seama ca apar niste unelte destul de bune si niste hate destul de ok, care sper sa tina formatul destul de fluid.
Sper doar sa nu ajunga formatul prea agresiv, plin de bullshit Zombies si RDW.
TripleXMan wrote:@ Silviu

Jace 0... Toad 1... :lol: "Eh, Needs more toad."
O_O -> :) -> =)) cam asa mi s'a schimbat fata cand am citit
Posts [ 211 to 222 of 222 ]
222 total results       First Previous Page 8 of 8
You must login or register to post a new reply