Cursa pentru trofeul GameFlux a început odată cu primul FNM al anului. Punctele au început să se acumuleze iar zarurile au fost aruncate :D
Vă urăm succes!
Zgarbas wrote:De curiozitate, cate puncte is pentru fiecare chestie(runda castigata, draw, alea alea)
laura wrote:Sunt câte 2-3 oameni pe un loc pentru că au același număr de puncte și de participări la MSE. Iar evenimentele incluse sunt un MSE și două FNM-uri, adică ce mi-ai trimis tu ;)A mai fost un MSE care nu a fost trecut în clasament. Probabil că ți-l va da mai încolo nenea Sergiu.
laura wrote:Am refăcut clasamentul și am adăugat și ultimele două evenimente, până la Game Day inclusiv :)Ionuț Pletosu. Bwahahahahahahahahahahaaaaaa!!!
Zgarbas wrote:Decat sa motiveze participarea in masa, nu mai degraba incurajeaza lipsa de la MSEurile unde nu se anunta multi oameni,din moment ce 5 din-alea fac cat un release?Nu cred că lumea vine doar şi exclusiv pentru punctele PotY. Alea sunt bonus. Am preluat modelul turneelor mari, unde se dau ceva puncte în plus per participare în funcţie de numărul de jucători, lucru care mi se pare firesc. Vom vedea, eu zic că va avea un impact pozitiv asupra participărilor.
just sayin'