Rectific, doar 1 Arid Mesa imi lipseste, care cred ca e la Silviu in deck-ul de Caw-Blade care l-a jucat Benczi.
Posts [ 271 to 300 of 1474 ]
Poate aduce cineva azi 4 bucati Zombie Infestation?
cei carora le-am imprumutat carti pt nats, sa le aduceti va rog joi.. ca sa am cu ce sa joc la FNM :D
@ciobi: daca nu vii joi, poti te rog sa trimiti prin cineva deckul ?
mihai wrote:cei carora le-am imprumutat carti pt nats, sa le aduceti va rog joi.. ca sa am cu ce sa joc la FNM :D
Am dat decku la Silviu....fiindca si el avea carti luate din deck
Poate sa ma imprumute cineva pe maine ?
4x lotus Cobra
1x Inferno Titan
3x Verdant catacombs sau Misty Rainforest
Daca nu are nimeni Lotus cobra pica si celalalte....so,wait for the cobra...ssss :)
4x lotus Cobra
1x Inferno Titan
3x Verdant catacombs sau Misty Rainforest
Daca nu are nimeni Lotus cobra pica si celalalte....so,wait for the cobra...ssss :)
Si daca tot veni vorba de dat carti inapoi... Benczi, Silviu, cartile care mai trebuie + sleeve-urile, cand mai dati pe la magic.
Si eu as dori sa ii rog pe jucatorii de rosu care au carti imprumutate de la mine sa mi le innapoieze.
Ionut, Solemn Simulacrum.
Ionut, Solemn Simulacrum.
07-Sep-2011 13:53
(Last edited: 07-Sep-2011 13:54)
278
Hey, eu mâine îţi aduc elf-deckul, dar apoi mai rămâne Fire-Lit Thicket, care e în deckul de Uril. Pe ăla mi-l mai laşi sau cum facem dacă tot te muţi?
Iti fac cadou Fire-Lit-ul :)
Sergiu, te rog sa-mi aduci Gideon-u. Si parca aveam si 3 Hero Of Bladehold la tine, nu?
Cumva au ajuns la mine, dar eu nu ti i-am cerut. Oricum iti aduc tot.
missao wrote:Si daca tot veni vorba de dat carti inapoi... Benczi, Silviu, cartile care mai trebuie + sleeve-urile, cand mai dati pe la magic.Cultivate+Naturalize parca mai erau, nu? mai era inca ceva?
Si sleeves nu ti'am dat ultima oara?
Naturalize si Acidic Slime nu ma intereseaza, am destule. Cultivate-ul ala promo imi trebuie si 1 Pyroclasm.
Sleeve-urile alea erau sleeve-urile tale, le-am pus deoparte si ti le dau data viitoare. Ale mele erau negre, mate.
Sleeve-urile alea erau sleeve-urile tale, le-am pus deoparte si ti le dau data viitoare. Ale mele erau negre, mate.
Hmm..te'ar supara niste sleevuri verzi cumva?
un tezz gambit pour favor :)
Silviu wrote:Hmm..te'ar supara niste sleevuri verzi cumva?Sincer da, nu mai am alte sleeve-uri verzi.
dar lipsesc cateva? ca pana la 80 pot sa'ti dau... momentan nu sunt in cluj...o sa caut cand ma intorc de care vrei...
Pai imi lipsesc toate cele 75 de sleeve-uri cu care i-am dat deck-ul la Sergiu.
@Silviu, Tudor, Ciobi:
mi-a adus Tudor ieri deck-ul de cawblade inapoi (merci!)
dar:
1. Un jace beleren e de lorwyn. Al meu era din ala din duel deck jace-chandra (foiled, etc)
2. Mai era un timely reinforcement in deck cand i l-am dat lui ciobi. ala e la voi (tudor/silviu) sau la ciobi ?
3. Sunt 2 inkmoth nexus in deck. Eu tin minte ca i-am dat 3 lui daniel seica.. ciobi, le-ai luat tu de la el ? a treia bucata unde e ?
dar:
1. Un jace beleren e de lorwyn. Al meu era din ala din duel deck jace-chandra (foiled, etc)
2. Mai era un timely reinforcement in deck cand i l-am dat lui ciobi. ala e la voi (tudor/silviu) sau la ciobi ?
3. Sunt 2 inkmoth nexus in deck. Eu tin minte ca i-am dat 3 lui daniel seica.. ciobi, le-ai luat tu de la el ? a treia bucata unde e ?
Mai ai la mine carti :)
mihai wrote:@Silviu, Tudor, Ciobi:
dar:
1. Jace'ul respectiv l-am pus in cartile ce trebuie inapoiate lui Rares. Sunt tot la tine. Scuze, am incurcat cand le-am pus in sleeve-uri.
2. Timely reinforcements e acasa, in Cluj, ti-l dau cu prima ocazie cand ne intalnim. Nefiind in lista, nu stiam ca e de la tine.
3. Inkmoth-urile tale sunt in deck-ul lui Seica. Alea pe care ti le-am dat sunt ale mele. Nu stiam de ce nu gasesc Inkmothurile tale . Erau in deck-ul lui Seica, care momentan este la tine. (phyrexian cardbox)
e perfect! mersi ! :)
M-am uitat ieri, foarte atent, la sleevurile ce mi-au ramas din Bucuresti neutilizate, si am gasit un sleev transparent cu 3 carti , care sunt 100% sigur ca nu-s ale mele:
2xSlagstorm si 1x Thrun, the last Troll.
Ale cui sunt?
2xSlagstorm si 1x Thrun, the last Troll.
Ale cui sunt?
Thrun-ul mai mult ca sigur e Thrunul meu pe care l-a pierdut Benczi. Sau cel putin sper :P
Slagstormurile cred ca ar trebui sa fie a lui Sergiu(ca ii cerusem eu pe ultimul moment imprumut).
Da posibil. Eu vreau si Solemn Simulacrum-ii sau -ul de la tine Ionut. Unu sigur e.
solemn am avut 3 la Bucuresti imprumutati: 1 de la Daniel, si 2 de la tine Sergiu. Aia 2 ai tai sunt la laura/gabi :)
La mine este un Solemn Simulacrum dintr-un deck de Commander. Al cui este?
Are cineva nişte Marsh Flats de împrumut pt mâine?
Ionut, Solemnii aia doi nu sunt la gabi, is ai lui gabi.
Posts [ 271 to 300 of 1474 ]