Rarres wrote:Mersi pentru landuri, ieri aveam de la Benczi si am vazut ca maibe vine:Pludovicus23 wrote:Un endless ranks of dead si 2 black suni pe mseul de maine???? si duallanduri blue black, cateva:DȚ-aduc eu ceva dualuri, cred că am 2 Darkslick și 2 Drowned. BSZ și Endless nu cred că mai are lumea...
Posts [ 541 to 570 of 1474 ]
posibil sa am un endless ranks, ma uit
nightride wrote:posibil sa am un endless ranks, ma uitthat would be awsome
20-Jan-2012 10:27
(Last edited: 20-Jan-2012 10:29)
545
ludovicus23 wrote:1x-1x as before.Rarres wrote:Mersi pentru landuri, ieri aveam de la Benczi si am vazut ca maibe vine:Pludovicus23 wrote:Un endless ranks of dead si 2 black suni pe mseul de maine???? si duallanduri blue black, cateva:DȚ-aduc eu ceva dualuri, cred că am 2 Darkslick și 2 Drowned. BSZ și Endless nu cred că mai are lumea...
nightride wrote:ma poate imprumuta cineva cu 4xMana Leak si 2xDissipate pe maine la MSE?da.
benczi wrote:You are tha man tooo:D Multumesc mult. Koszonom:Dludovicus23 wrote:1x-1x as before.Rarres wrote: Ț-aduc eu ceva dualuri, cred că am 2 Darkslick și 2 Drowned. BSZ și Endless nu cred că mai are lumea...Mersi pentru landuri, ieri aveam de la Benczi si am vazut ca maibe vine:P
nightride wrote:ma poate imprumuta cineva cu 4xMana Leak si 2xDissipate pe maine la MSE?da.
multumesc benczi :)
and some kind of a long shot here, are cineva un Sulfur Falls de imprumutat pe maine? :D
and some kind of a long shot here, are cineva un Sulfur Falls de imprumutat pe maine? :D
silviu, a ramas cumva un oblivion ring (din ala promo, cu dragon pe el) la tine in deck de la fnm-ul trecut ?
sau a ramas la altcineva ? ca nu il mai gasesc in deck...
nightride wrote:
Am eu.
Eu rog pe cine poate sa-mi (preferabil de la Cutia Milei) sphere of the Sun.
Mersi
mihai wrote:silviu, a ramas cumva un oblivion ring (din ala promo, cu dragon pe el) la tine in deck de la fnm-ul trecut ?asta explica de ce era unul o-ring cu sleeve mai gros:| ti'l aduc azi
singerete wrote:nightride wrote:
Am eu.
Mersi
Trade-ul a fost acceptat, cartile pregatite de adus, prezenta mea e sigura :P
singerete wrote:nightride wrote:
Am eu.
Mersi
datorita faptului ca ultimele 3 boostere deschise au avut Sulfur Falls si ca Ioana imi imprumutase unu de mai demuuuult, acum sunt mandru posesor al unui deck cu 4 sulfuroase :D multumesc singerete, pacat ca nu pot juca cu 5....
Silviu wrote:mihai wrote:silviu, a ramas cumva un oblivion ring (din ala promo, cu dragon pe el) la tine in deck de la fnm-ul trecut ?asta explica de ce era unul o-ring cu sleeve mai gros:| ti'l aduc azi
si tu ai jucat cu 61 de carti dupa aia ? :D
da..scosesem ceva din sb si mai bagasem un oring:))
poate cineva sa aduca diseara 2 incmoate, inkmothuri sau muste de cerneala . Daca da, raman vesnic recunoscator:D
Aduc eu unul
Poate careva sa aduca 2 goblini wardriveri si 2 incinerate diseara? :)
The Goblins shall rise again?
o sa sune ciudat... imi poate aduce cineva un Mountain? :rolleyes:
nightride wrote:o sa sune ciudat... imi poate aduce cineva un Mountain? :rolleyes:Dap, are cineva 2 black suni???
Lajos wrote:nightride wrote:o sa sune ciudat... imi poate aduce cineva un Mountain? :rolleyes:Dap, are cineva 2 black suni???
thank you dear sir!
din pacate nu pot ajunge la BSZ-uri, sunt acasa... si nu ceream mountain daca puteam trece pe acasa inainte de bulgakov :|
Zgarbas wrote:Aduc eu unul
Thank you very much. Daca treceam pe acasa iti aduceam incinerate dar am aceeasi problema ca si adi.
One more inkmoth anyone?
pot sa va rog sa imi aduceti cartiile cei care veniti maine:
Rares - Sulfur Falls , Olivia Voldaren
Daniel - Oblivion Ring x 2
Flo - Ghost Quarter
Tudor&Silviu - Garruk Relentless , Liliana of the Veil, Hinterland Harbor
@Benczi ... ai lasat cartile de la mine la silviu in mapa sau cum imi recuperez liliana?
Rares - Sulfur Falls , Olivia Voldaren
Daniel - Oblivion Ring x 2
Flo - Ghost Quarter
Tudor&Silviu - Garruk Relentless , Liliana of the Veil, Hinterland Harbor
@Benczi ... ai lasat cartile de la mine la silviu in mapa sau cum imi recuperez liliana?
lili de la benczi e la mine. Ti-o aduc maine.
Eu observai ca nu imi gasesc Hero of Oxid Ridge-ul. L-am imprumutat cuiva si uitai?
Zgarbas wrote:Eu observai ca nu imi gasesc Hero of Oxid Ridge-ul. L-am imprumutat cuiva si uitai?Ai plecat ieri inainte4 sa dau inapoi black sunul, O sa am la mine maine
Are cineva 2x Isolated Chapel de împrumutat pe o perioadă nedefinită?
Am eu 2 (sper ca-s ambele la mine) si nu le prea joc at the moment, dar cu "perioada nedefinita" e cam problema :)
De ce? Obviously când ai nevoie de ele, mi le ceri şi ţi le dau. I just intend to play them more or less regularly, şi atunci să le tot cer pt fiecare event e prea multă bătaie de cap.
Pentru mâine are careva de dat 1 Arid Mesa și 4 Scalding Tarn? Returnez inevitabil după!
01-Feb-2012 17:34
(Last edited: 01-Feb-2012 17:35)
570
I know it's kind of a long shot dar imi puteti aduce va rog maine urmatoarele:
3 x Kiln Fiend
4 x Ball Lightning
2 x Arc Runner
2 x Tuktuk the Explorer
1 x Birds of Paradise
3 x Dragonmaster Outcast
1 x Obsidian Fireheart (looking at you Mr. Rares care il si ai ca poza de avatar)
2 x Copperline Gorge
2 x Rootbound Crag
Va multumesc anticipat and all the cards will be returned at the end of the event :)
3 x Kiln Fiend
4 x Ball Lightning
2 x Arc Runner
2 x Tuktuk the Explorer
1 x Birds of Paradise
3 x Dragonmaster Outcast
1 x Obsidian Fireheart (looking at you Mr. Rares care il si ai ca poza de avatar)
2 x Copperline Gorge
2 x Rootbound Crag
Va multumesc anticipat and all the cards will be returned at the end of the event :)
Posts [ 541 to 570 of 1474 ]