vikirosen wrote:Poate ar trebui sa ma bag in domeniul specularilor pe artwork-uri.
hehe, eu astept cu nerabdare previziunile tale :)
vikirosen wrote:Poate ar trebui sa ma bag in domeniul specularilor pe artwork-uri.
Spoook wrote:De ce va speriati asa de mult? Cand ati vazut (inafara de EHD) ceva de 7 mana alb jucat?
Nu zic ca Flo nu o sa pune in dekcul lui, dar nici titani albi nu prea am vazut. La fel nici Massacre Wurm
nu prea am vazut jucat.. La fel de ridicol ar fi sa vin eu si sa zic... "vai de mine Platinum Emperion, deckul de boros pe care-l joc acum e distrus !!! " hai sa fim seriosi
deci stati linistiti :P
Spoook wrote:De ce va speriati asa de mult? Cand ati vazut (inafara de EHD) ceva de 7 mana alb jucat?...Dar titanii albi is jucati. Si iona, care-i mai scumpa ca nornul.
Nu zic ca Flo nu o sa pune in dekcul lui, dar nici titani albi nu prea am vazut. La fel nici Massacre Wurm
nu prea am vazut jucat.. La fel de ridicol ar fi sa vin eu si sa zic... "vai de mine Platinum Emperion, deckul de boros pe care-l joc acum e distrus !!! " hai sa fim seriosi
deci stati linistiti :P
vikirosen wrote:Nu va dati batuti, fratii mei curajosi. We will endure!!!Poate ar trebui sa vii sa vezi inainte sa tragi concluzii :P
Citind posturile de mai sus ca reactie la Elesh Norn, Grand Cenobite, ma tot intreb cum arata meta-ul in Cluj la momentul de fata. Trebuie sa fie foarte aiuera daca cineva ia in considerare ca-l poate juca pe praetorul asta.
toranaga wrote:Eu zic ca nu o sa fie jucata deloc la nivel competitiv :)
In deckuri de edh, "pauper" sau mai stiu eu ce...da, altfel, doar o carte care face multe dar la un cost tampit in metagame-ul actual :)
Iona era jucata, ca nu mai e, pentru ca strica o culoare total. Acesta nu face mai nimic la costul mult prea mare care il are. Daca niste creaturi x/2 nu si-au facut treaba pana sa ajunga mutantul asta pe masa, inseamna ca ceva e putred in deck-ul respectiv :P