Marvel's Spider Man
releases on September 26, 2025!

Preorder now on CardKingdom Preorder now on TcgPlayer

Marvel's Spider Man
releases on September 26, 2025!

Preorder now on CardKingdom Preorder now on TcgPlayer
341 total results       First Previous Page 3 of 12 Next Last
You must login or register to post a new reply
Posts [ 61 to 90 of 341 ]
Trade score 17 (100%)
Members
Registered: 19-May-2010 12:57
Insa e mai limitat la numarul de countere pe ele (ceea ce se poate prolifera) si daca nu are countere pe ele, trebuie create, de asta un pic mai lent.
Trade score 0 (100%)
Members
Registered: 31-Mar-2010 21:08
Teasere de la Rosewater:

With that said, here are some things you'll find in Innistrad:

A card based on a silver-bordered white card
A token-making sorcery which makes more creature tokens than any previous token-making spell (not counting X spells or spells that make a variable number)
An enchantment that could let you play all your creatures for free
A spell that can deal 13 damage to multiple creatures for one mana (and yes, I mean 13 damage multiple times)
Many—and I'm talking more than a few—cards inspired by famous horror stories
A card that turns a loss into a win
A two-mana creature that lets you make a 2/2 creature each turn for two mana
A card that lets you exchange your life total with something you've never been able to exchange it with before

and...

A planeswalker with five loyalty abilities

http://www.wizards.com/Magic/Magazine/Article.aspx?x=mtg/daily/mm/157
Trade score 3 (100%)
Members
Registered: 25-Aug-2009 14:11
22-Aug-2011 07:51 (Last edited: 22-Aug-2011 07:51)
63
Iara se plictisesc astia de la Wizards si fac PW care va fi in orice deck :)
Trade score 1 (100%)
Members
Registered: 28-Aug-2009 07:38
Daca ii ceva ce se stie despre preview-urile lui rosewater... ii ca niciodata nu-s ceea ce par... the guy is a huge troll, poate ii un planeswalker de 2 ori, sau flip card planeswalker, sau dracu stie ce alta gaselnita.
Trade score 1 (100%)
Members
24-Aug-2011 05:27 (Last edited: 24-Aug-2011 05:27)
65
Ceva art/concept art:

Sper ca alea din ultima imagine sa fie land-uri :P

Paneswalker's guide to Innistrad: http://www.wizards.com/Magic/Magazine/Article.aspx?x=mtg/daily/stf/157
Trade score 13 (100%)
Members
Registered: 15-Oct-2009 12:54
Imi plac inchizitorii din imaginea a doua.
Trade score 1 (100%)
Members
Ma intreb daca-i pe bune:

Daca da, mecanica de zi/noapte, very, very awesome :D
Trade score 17 (100%)
Members
Registered: 19-May-2010 12:57
Cartea de werewolf pare rara, iar la pre-release e cu mythica, nu?
Trade score 42 (100%)
Members
Registered: 30-May-2010 16:01
Acum se speculeaza o gramada.
Fie vor da doua rare la pre-release (1 human, 1 wolf), fie vor renunta la mitice, fie va un 1-time event in care la pre-release se va da rara, dat fiind mecanica cea noua (Day/Night).
Putem doar sa speram ca cei de la Wizards stiu ce fac, creand astfel de carti duale (uitati-va la collector's number 193a/264, 193b/264). Poate nu vor face o carte cu doua parti deoarece ar fi un dezastru sa tot scoti din sleeve si nici nu s-ar putea juca la draft.

Multi cred ca vor inlocui cartea de token cu o a doua rara in cazul boosterelor cu werewolves. Ramane de vazut. Parerea mea este ca nu vor fi multe carti de genul. (Maxim 3-4, toate rare)
Trade score 36 (100%)
Members
Registered: 20-May-2010 19:24
fistyke wrote:Da' astia o sa se schimbe in oameni daca jucam ziua sau ce? :lol: :lol:

Rules text: If you're playing during daytime, [cardname] is a x/y Human [something], if it is nighttime and full moon, [cardname] is a x*x/y*y werewolf :lol: :lol: :lol:[/cardname][/something][/cardname]

Se pare ca n-am fost prea departe de adevar :) day/night
Trade score 0 (100%)
Members
24-Aug-2011 12:20 (Last edited: 24-Aug-2011 12:20)
71
Măi, dar nu puteau face poza aia mai bună...

Din câte îmi pot da seama din fuzziness şi din franceză, Alpha acela e lord de werewolves (+1/+1) care pune şi tokeni verzi "at the beginning of", dar nu-mi dau seama at the beginning of what că scrie fix pe watermarkul de Innistrad.
Trade score 1 (100%)
Members
24-Aug-2011 12:24 (Last edited: 24-Aug-2011 12:34)
72
Cica textul de pe lup ar fi:

Other Werewolf and Wolf creatures you control get +1/+1.

At the beginning of your end step, put a 2/2 green Wolf creature token onto the battlefield.

At the beginning of each upkeep, if a player cast at least two spells during the previous turn, sacrifice ~.

Amu cum functioneaza zi/noapte si cum se leaga de primar cartea asta... ramane de vazut :P

PS Peste doua zile ii PAX in state... mai nou wizards are prezenta serioasa la eveniment, deci poate ne alegem cu ceva preview-uri.
Trade score 0 (100%)
Members
24-Aug-2011 14:08 (Last edited: 24-Aug-2011 14:08)
73
Zicea Rosewater să fim cu ochii în patru cu ocazia PAX.

Edit: Re: Primar: Ziua e primar, noaptea e masculul alfa din haită :D
Trade score 0 (100%)
Members
Registered: 21-Nov-2010 09:22
What if, se vor face ceva enchantments care sa creeze day/night environments? Si pe noapte sa dea creaturilor de noapte some bonuses: Some humans transform into werewolves, Vampires primesc +1/+1 sau haste or whatever. Si pe timp de zi sa primeasca -1/-1 si werewolves turn back into humans, etc.
Trade score 0 (100%)
Members
Registered: 13-Jul-2010 04:40
Cred ca e momentul potrivit pentru a revedea ecranizarea Van Helsing pentru a putea intra in atmosfera din Innistrad :P
Trade score 25 (100%)
Members
Registered: 17-Oct-2010 13:31
Deci se face revenire la 2-in-1 cards? Yes please.
Trade score 13 (100%)
Members
Sa nu uitam ca Wizards are principiul de a simplifica jocul. De multe ori au spus ca incearca sa evite acele efecte care necesita sa tii minte anumite chestii care nu sunt aparente (ex: daca este zi/noapte, a cata tura din joc e, etc.). Eu sunt sceptic in aceasta privinta.
Trade score 25 (100%)
Members
24-Aug-2011 19:42 (Last edited: 24-Aug-2011 19:44)
78
Pai tocmai, dar carti din seria 2-1 gen Rise // Fall is simplu de inteles.Mai usor decat sa tii minte daca e zi sau noapte.

Also, lasati artworkul. A citit cineva ghidul de Innistrad? N-o sa fie Ravnica. O sa fie ceva mult mai epic :cool:

P.S. Gravestorm anyone?
Trade score 1 (100%)
Members
vikirosen wrote:De multe ori au spus ca incearca sa evite acele efecte care necesita sa tii minte anumite chestii care nu sunt aparente (ex: daca este zi/noapte, a cata tura din joc e, etc.). Eu sunt sceptic in aceasta privinta.
Embleme? Ceva pe masa? S-or fi ferind ei de complexitate, dar o mecanica day/night se poate face bine (mai ales cand se implica creatorul jocului, nu? :P).

Also, split cards nu cred ca o sa se intoarca... nu-s prea populare, si unii nu le inteleg prea bine. Cel putin sper sa nu se intoarca, majoritatea mi se par al dracului de urate.
Trade score 0 (100%)
Members
Registered: 07-Apr-2010 12:35
Am citit ghidul. Lumea si conceptele mi se par foarte bune (adica rasuflate, dar interesante pentru mine, looking forward to an rpg-like setting in Magic :D), dar felul in care e scrisa "povestioara" asta mi se pare ieftin cumva, parca e scrisa de ceva novelist de mana a 2a.

Van Helsing nu l-am vazut, pare prost :P dar Sleepy Hollow mi se pare exact genul de atmosfera care ar trebui sa fie in Innistrad :D
Trade score 1 (100%)
Members
Da, novelistul ala de mana a doua ii probabil Doug Beyer :P

Oricum, cea mai buna idee referitoare la day/night ii sa fie basic land-uri pentru day si pentru night (ceva gen snow-covered lands)... controlezi mai multe day lands ii zi, mai multe night lands ii noapte.
Trade score 25 (100%)
Members
Literatura ieftina si propozitiile scurte dau bine la mase mai mare de oameni :). Nu e neaparat novelist de mana a 2a cat e unul care stie ca trebuie sa fie citit si de oameni care n-au rabdare cu literatura.
Trade score 0 (100%)
Members
Apai daca nici fanbase-ul de Magic nu e interesat in literatura (fantasy/sf/whatever), nu stiu care ii. Ii Savor the Flavor, not "How to win in competitive tournaments in 2 secs". Scuze de genul ala nu il absolva de o privire urata din partea mea :P Are propozitii cliseeice si cuvinte "destepte" aruncate ici colo ca sa impresioneze. Plus ca gasisem vreo greseala doua, probabil din neatentie. Ma rog, astea is doar pasurile mele, o sa fac cum fac mereu cand imi place un univers dar nu si cum e redat, close my eyes and make my own :D
Trade score 13 (100%)
Members
@Missao: Toate cartile de MtG sunt scrise de romancieri de mana a doua. Nici nu se compara cu adevaratii scriitori de SF/fantasy. E pentru o piata tinta specifica, de copilasi de 14 ani care tocmai au terminat sa se uite la Ben10 si asteapta ceva asemanantor dar care PARE mai mult (exagerez aici, desigur, but I'm trying to make a point).

@Trickster: Da, emblemele nu se schimba de-a lungul jocului. Cu siguranta o sa tii minte ca ai activat ultima abilitate a caruiva Planeswalker (oricum, dupa aceea nu mai dureaza prea mult jocul). Dar sa ai o chestie universala care se tot schimba, e foarte greu de tinut minte.
Trade score 0 (100%)
Members
Ah nu, nu ma asteptam la Tolkien :P Doar la ceva un pic mai bun decat ce au scris. Dar intr-adevar, dupa ce am postat mi-am dat seama ca de fapt nu am auzit niciodata ceva pozitiv despre vreunul din romane, asa ca nu ar trebui sa am asteptari deloc :P

Cat despre piata, eu nu cred ca e tintita asa de mult inspre minori, nu minorii au banii sa cumpere Jace si sa mearga la turnee internationale. Si daca te refereai la faptul ca Savor the Flavor in general sau articolul asta tinteste publicul ala, atunci Wizards is prosti daca chiar incearca in mod realistic sa imparta publicul tinta in cubulete perfecte. I don't buy it ca doar pustani de 14 ani citesc articole de genul asta, Magic e un produs complet si cu multe fete. Pacat doar ca lumea nu e inclinata la noi mai mult inspre flavor, mi-ar placea sa ma prostesc intr-o zi cu deck-uri de werewolf care ataca deck-uri de humans intr-un 2 headed giant or sth :) [color=white]and then we can put the werewolf cards on fire because that's how you beat werewolves apparently :P[/color]
Trade score 1 (100%)
Members
vikirosen wrote:@Trickster: Da, emblemele nu se schimba de-a lungul jocului. Cu siguranta o sa tii minte ca ai activat ultima abilitate a caruiva Planeswalker (oricum, dupa aceea nu mai dureaza prea mult jocul). Dar sa ai o chestie universala care se tot schimba, e foarte greu de tinut minte.
Well jocul chiar si asa are uneori gamestate-uri greu de tinut minte, dar sincer sa alegi la inceputul unei ture zi/noapte si sa nu tii minte pana la finalul ei mi se pare culmea. Anyway, om vedea ce mod au ales ei... cel mai probabil o sa fie ceva triggere pe carti.
Trade score 0 (100%)
Members
A, şi atunci poate planeswalkerul ăla cu 5 abilităţi le are împărţite pe zi/noapte.
Trade score 0 (100%)
Members
Registered: 21-Nov-2010 09:22
Vlad wrote:A, şi atunci poate planeswalkerul ăla cu 5 abilităţi le are împărţite pe zi/noapte.
Nu e posibil ca acel Dark Garruk sa fie Planeswalker-ul cu 5 abilitati? And sa aiba 2 abilitati Green-ish si a 3-a sa-l transforme in a vicious Planeswalker Werewolf cu alte 2 abilitati mai puternice. Sau mai orientate spre Black. Though nu stiu exact cum ar arata cartea atunci ...

Apropo de Enchantment-ul de Day/Night, asa ma refeream, sa fie until end of turn, deci not too difficult to keep in mind.
Trade score 1 (100%)
Members
Nu va mai impacientati legat de ce-o zis rosewater, ca-i un troll imens. "A planeswalker with five loyalty abilities" poate insemna si un planeswalker cu abilitati care costa 5 loyalty, sau orice alta gaselnita...
Trade score 0 (100%)
Members
Da, ai dreptate. But still, speculation is fun.
Posts [ 61 to 90 of 341 ]
341 total results       First Previous Page 3 of 12 Next Last
You must login or register to post a new reply