dada, vazui. Cat timp intrebam de hibrizi am uitat ca era numa in cost. ma rog.
M-am lamurit :D mersi
M-am lamurit :D mersi
btchard wrote:Salut .
Am inceput sa joc si eu si de ceva vreme apar tot felul de situatii in care nu stiu ce sa fac .
De exemplu :
Am un Porcelain Legionnaire ( 3/1 ) si oponentul are un Arc Runner ( 5/1 ) . Ma ataca si eu blochez cu Porcelain Legionnaire ( are first strike ) .
Acum vin intrebarile :
First strike = eu ii fac prima data damage deci omor creatura ?
Si daca l-am blocat pe Arc Runner cu Porcelain Legionnaire . atacatorul mai poate aduce un instant ( Fling ) in joc pentru a sacrifica Arc Runner ?
( ma gandesc ca odata ce a murit nu mai are ce sacrifica )
Puteti raspunde ? sper ca m-am facut inteles :)) .
Trickster wrote:... si pana si alea se mai schimba (fear a fost inlocuit cu intimidate, shroud cu hexproof).
dunkelgraf wrote:1.Daca am deja Essence of the Wild pe masa si scot Vampire Nighthawk, el vampiros are sa devina un 6/6 vampire shaman avatar cu flying deathtouch si lifelink?1 - toate creaturile intră ca și copie EXACTĂ a lui Essence of the Wild, deci își pierd orice alte abilități. DEVIN Essence of the Wild.
2. Pride of Lions, abilitatea lui practic are loc ca si cum ar avea trample sau cum exact. Sau doar mie mi se pare ambigua exprimarea de pe carte? Adica ataci cu el ... cineva ma blocheza fie daca moare fie daca nu ... da 4 damage direct in player?
3. Adversarul are un Thraben Militia pe masa si eu joc un moonmist ... cum cartea zice transform all humans, practic nu ma intereseaza ca e deja pe partea cealalta ... din cauza la moonmist se transforma in thraben Sentry
Thanks.
Spoook wrote:punctul 1 si 2 ti-a raspuns Rares foarte frumos si corect, iar la 3 vad ca stii deja raspunsul. Ca si in cazul Delver of Secrets si Thraben Sentry/Militia dupa ce se transforma mentine subtypul de "human" deci se va transforma de la moonmist indiferent cu care fata vizibila se afla pe masa.