Posts [ 61 to 90 of 301 ]
GameMaster wrote:
yummy me gusta
Să-mi bag BIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIP ce tare-i vampiru' și sweet mother of baby Jesus cât o să coste Sorinel cu abilitățile alea. Faină treabă.
11-Jan-2012 07:31
(Last edited: 11-Jan-2012 07:31)
66
na nu ma asteptam ca sorinel sa fie alb negru ... acum sunt curios de tata varcolacilor ... golden double faced card ...
:| this kinda ruins my red vamps fun
Ce... picioare lungi are aristocrata.
Cum, cum? Pluteşte? Nu se poate, are picioare lungi doar :p
Cum, cum? Pluteşte? Nu se poate, are picioare lungi doar :p
Am ramas masca cat de bun poate fi Sorin ... o sa fie o carte vanata!
Oare in care deck ar fi bun acest Sorin nou???? hm.. tre sa aiba negru... si alb... si care joaca Liliana si Snapcaster....maybe solar flair?
Deja ma gandesc la un negru-alb-verde (luand in calcul dual landurile si ceva trample, care primesc embleme etc.) dar poate fi si negru-alb-rosu (daca merg pe vampiri).
11-Jan-2012 08:49
(Last edited: 11-Jan-2012 08:52)
72
dunkelgraf wrote:na nu ma asteptam ca sorinel sa fie alb negru ... acum sunt curios de tata varcolacilor ... golden double faced card ...
I knew it, i knew it!!! :D :D :D
Dar Sorin a creat Avacyn, now there's a big lool! :))
11-Jan-2012 09:00
(Last edited: 11-Jan-2012 09:06)
73
Ce zice benczi: Sorinel (Dark Ascension Trailer), live at Hide Park. Pentru cei cu impacienta cronica, direct la minutul magic.
Dupa asta as zice si eu ca Avacyn va fi W/B.
P.S.: O carte faina pentru EDH:
Dupa asta as zice si eu ca Avacyn va fi W/B.
P.S.: O carte faina pentru EDH:

na this explains a lot ... cat de bun e sorin la inima ... sniff sniff ... sunt un pic dezamagit cu avacyn restored ca no more doublefaced in setul asta ... dar cred ca o fie niste modificari interesante in solar flare ... c'mon pre release
Asa arata tokenii de Human

Jesus! Are sens sa zic ca vreau sorin? :)
toranaga wrote:Jesus! Are sens sa zic ca vreau sorin? :)
Tu nu mai joci magic. EU vreau sorin :D
Barzoon wrote:toranaga wrote:Jesus! Are sens sa zic ca vreau sorin? :)
i'm with them vamps, i needs it.
Barzoon wrote:toranaga wrote:Jesus! Are sens sa zic ca vreau sorin? :)
Dupa ce m-am lasat au inceput sa aduca pw de negru buni si jucabili. Eu oricum consider ca si sorinul original e bun, dar asta... :D
toranaga wrote:Dupa ce m-am lasat au inceput sa aduca pw de negru buni si jucabili. Eu oricum consider ca si sorinul original e bun, dar asta... :D
do come back :D
Ii set mic care nu-i draftat dupa, pare sa fie singura mitica buna... seems familiar. Oh hell, si eu vreau o bancnota de 100 de dolari.
Trickster wrote:Ii set mic care nu-i draftat dupa, pare sa fie singura mitica buna... seems familiar. Oh hell, si eu vreau o bancnota de 100 de dolari.
Nu cred ca l-ai comparat pe Sorin, Lord of Innistrad cu Jace, the Mind Sculptor...
Ba sa crezi!
Anyway, ii irelevant cat de buna-i cartea, piata secundara mtg ii nebuna.
Anyway, ii irelevant cat de buna-i cartea, piata secundara mtg ii nebuna.
also you guys, ati observat o mecanica interesanta cu Undying + Hex Parasite?
nightride wrote:also you guys, ati observat o mecanica interesanta cu Undying + Hex Parasite?Good call! I seriously suck at this game...
În altă ordine de idei... ummm... am uitat ce-am vrut să zic. HAI ROMÂNIA!
nightride wrote:also you guys, ati observat o mecanica interesanta cu Undying + Hex Parasite?
normal ca da... de asemenea am observat si ca undying e super tare vs infect :P ..practic ai creatura ta forever.. odata jucata
Rarres wrote:nightride wrote:also you guys, ati observat o mecanica interesanta cu Undying + Hex Parasite?Good call! I seriously suck at this game...
În altă ordine de idei... ummm... am uitat ce-am vrut să zic. HAI ROMÂNIA!
??? WTF ??? :)))
de ce radeti de mine :( i'm a newbie. show some love
Spoook wrote:nightride wrote:also you guys, ati observat o mecanica interesanta cu Undying + Hex Parasite?
normal ca da... de asemenea am observat si ca undying e super tare vs infect :P ..practic ai creatura ta forever.. odata jucata
Nu e forever, ca moare a doua oara cu counter, doar daca il folosesti cu Hex Parasite si dupa blocare folosesti Hex pe creatura ta. Impotriva la infect merge, ca el da infect anyway, deci poti sa te joci cu viata, dar altfel e riscant daca nu ai mana deschisa.
lvalics wrote:Spoook wrote:nightride wrote:also you guys, ati observat o mecanica interesanta cu Undying + Hex Parasite?
Nu e forever, ca moare a doua oara cu counter, doar daca il folosesti cu Hex Parasite si dupa blocare folosesti Hex pe creatura ta. Impotriva la infect merge, ca el da infect anyway, deci poti sa te joci cu viata, dar altfel e riscant daca nu ai mana deschisa.
asa e, nu cred ca ai permanent pe masa creatura, pentru ca ea a 2-a oara cand moare are si countere +1/+1 si countere -1/-1 pe ea, deci nu se intoarce din nou. gresesc?
Posts [ 61 to 90 of 301 ]