19-Jan-2012 08:30
(Last edited: 19-Jan-2012 08:30)
211
I lold @ Lost in the Woods. Efectiv te pierzi într-o pădure = ))
So here's the question: let's say you have 2xMountain and 1xSwamp in play, 3'rd turn, u'r turn. U have in hand:
and
. Which do you play?
nightride wrote:umm.. asta ar putea insemna ceva pentru infect
http://www.magicspoiler.com/mtg-spoiler/increasing-savagery/
nightride wrote:So here's the question: let's say you have 2xMountain and 1xSwamp in play, 3'rd turn, u'r turn. U have in hand:
and
. Which do you play?
Spoook wrote:nightride wrote:So here's the question: let's say you have 2xMountain and 1xSwamp in play, 3'rd turn, u'r turn. U have in hand:
and
. Which do you play?
In magic totul DEPINDE...dar daca e sa luam cazul in care nimeni nu are nimic atunci eu asa as face
jucat atac
tura 3 blademaster - cu nimic 0 damage
tura 4 captain - blademaster 2+3 = 5 damage
tura 5 nimic - cu ambele 2 + 4 +5 = 11 damage
total 16 damage si in tura 5 ai un blademaster de 4/4 (inainte de atac) in caz ca adversarul a jucat ceva
daca faci invers (cum ai zis tu)
tura 3 captain - cu nimic 0 damage
tura 4 blademaster - captain 2 damage
tura 5 nimic - cu ambele 2 + 2 +3 = 7 damage
total 9 damage, dar iti salveaza pe blademaster contra un gut shot
Spoook wrote:cum am zis.. in Magic (si nu numai) totul este circumstantial
Flobo wrote:Elbrus, The Binding Blade 7
Legendary Artifact - Equipment (R)
Equipped creature gets +1/+0.
Whenever equipped creature deals combat damage to a player, transform Elbrus, the Binding Blade.
Equip 1
////////
???
Legendary Creature - ???
Flying, trample
Whenever a player dealt combat damage by ~ this turn loses the game, put thirteen +1/+1 counters on ~.
13/13
probabil ca nu o va aparea prin deck-urile competitive, dar mi se pare foarte faina idea :D
fistyke wrote:Flobo wrote:Elbrus, The Binding Blade 7
Legendary Artifact - Equipment (R)
Equipped creature gets +1/+0.
Whenever equipped creature deals combat damage to a player, transform Elbrus, the Binding Blade.
Equip 1
////////
???
Legendary Creature - ???
Flying, trample
Whenever a player dealt combat damage by ~ this turn loses the game, put thirteen +1/+1 counters on ~.
13/13
probabil ca nu o va aparea prin deck-urile competitive, dar mi se pare foarte faina idea :D
Imi imaginez la prerelease sau release cand cineva da lovitura finala la un jucator, zice: stai stai ai pierdut, sa pun 13 countere pe creatura :lol:
benczi wrote:edh...doh... :D :D :D
Rarres wrote:Incredibil câte rare bune în setul ăsta! Doar landurile pe culori inamice merită! Iar seria de căpitani pe culori aliate e bestială! Urmează căpitanul GW pentru oameni, probabil că el va avea vigilance și cel pentru WU Geists care va avea flying. Îs curios însă de celelalte abilități ai căpitanilor ne-spoiluiți... Căpitanul de WU la costul ăsta cred că-și va găsi locul în deckul de Haunted Humans, că-l va pompa pe nenea Popă.
fistyke wrote: Hmmm, stii ceva despre Human lordul de GW, sau numai speculatie?Păi speculez, dar e cam evident că-i serie pentru fiecare combinație de culori aliate. Același cost, același power/tuffness, aceleași abilități (specifice culorilor respective), deci nu prea cred că n-or să scoată și verde/alb și alb/albastru.